Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Samsung prezentē spilgtākos jaunās 3D Blu-ray atskaņotāju sērijas produktus

Diāna Dzene, 07.01.2011. 11:05

Samsung šodien prezentēja savu jauno 3D Blu-ray atskaņotāju sēriju ar jaunām funkcijām, kas ar Samsung Smart Hub funkciju, 802.11n bezvadu savienojumu un Smart Blu-ray tehnoloģiju nodrošina interneta vides satura un aplikāciju izmantošanu jebkurā televizorā.
Samsung prezentē spilgtākos jaunās 3D Blu-ray atskaņotāju sērijas produktus

Trīs no jaunākajiem modeļiem ir aprīkoti ar Samsung inovatīvo System-on-chip (SoC) tehnoloģiju izcilai filmu, attēlu un straumētā video konvertēšanai uz 3D formātu. Lietotāju izvēlei ir pieejami septiņi pilnīgi jauni atskaņotāju modeļi, starp kuriem ir:

Pasaulē plānākais 3D Blu-ray disku atskaņotājs BD-D7500;BD-D7000 atskaņotājs, kas veidots kompaktā un minimālistiskā stilā;3D Blu-ray atskaņotājs BD-D6700 ar divām HDMI pieslēgvietām un mobilā telefona kontroles iespējām;Blu-ray atskaņotājs BD-D6500 ar iebūvētu WiFi savienojuma un 3D satura atbalstu.

Visi jaunie modeļi veidoti atbilstoši Samsung 3S dizaina filozofijas koncepcijai – simetrija, slaidums un slot-in disku padeves mehānisms, tādējādi paspilgtinot ikviena mājokļa eleganto noformējumu. Ierīces ir veidotas ar simetriskām formām, un visas svarīgākās funkcijas ir izvietotas atskaņotāja vidū, līdz ar to produktu lietošana ir vienkārša un ērta. Savukārt kustīgo mehānismu neesamība slot-in disku padeves mehānismā ir ļāvusi atskaņotāju padarīt klusāku un daudz efektīvāku, nekā tas ir atskaņotājiem ar kustīgajām disku padeves atvilktnītēm. Atskaņotāji ir plāni, un to dizains veidots saskaņā ar Samsung televizoru vizuālo noformējumu.

Samsung premium kategorijas Blu-ray atskaņotāju sērija ir aprīkota arī ar tādam modernām Smart Blu-ray funkcijām kā, piemēram, AllShare, Smart Hub un Samsung Apps, kas ļauj lietotājiem vienkārši aplūkot un koplietot dažāda veida saturu.

Samsung BD-D7500 atskaņotājs ir ieguvis CES 2011 Labākās inovācijas, Dizaina un Tehnoloģiju apbalvojumu, savukārt BD-D7000, BD-D6700 un BD-D6500 atskaņotāji ir nopelnījuši CES 2011 Inovāciju Dizaina un Tehnoloģiju apbalvojumus.

Pasaulē plānākais Blu-ray atskaņotājs

Pasaulē plānākais Blu-ray disku atskaņotājs Samsung BD-D7500, kuru var piestiprināt arī pie sienas, savā aptuveni 2,3 centimetrus biezajā korpusā ir spējis apvienot industrijā vadošās funkcijas, tai pat laikā ne par mata tiesu neupurējot attēla kvalitāti. Tajā ir pieejama novatoriskā 2D-uz-3D attēla konvertēšanas funkcija, kas lietotajam ļauj 3D formātā izbaudīt arī parastās fotogrāfijas, filmas un straumēto video. Ar Samsung novatorisko video apstrādes procesoru BD-D7500 atskaņotājs spēj pielietot vismodernākos video attēla kvalitātes uzlabošanas algoritmus un dažādus augstas izšķirtspējas kodējumus. Tostarp šis procesors ļauj jebkuru saturu augšupmērogot uz Full HD izšķirtspēju, lai lietotāji varētu iegūt labāko attēlu savos HD televizoros. Atskaņotājā iebūvētās WiFi un Smart Blu-ray funkcijas nodrošina faktiski neierobežotas satura atskaņošanas iespējas.

Papildus iepriekšminētajam BD-D7500 atskaņotāju var viegli, bez kabeļiem pievienot citām ierīcēm. Ar DLNA savienojuma standartu apgādātais atskaņotājs piedāvā arī cita veida savienojuma metodes, to skaitā arī Samsung One Foot Connection savienojumu tehnoloģiju. One Foot Connection tehnoloģija ļauj bezvadu režīmā sinhronizēties ierīcēm, kas novietotas nelielā attālumā viena no otras. Šis savienojums ļauj no BD-D7500 atskaņotāja piekļūt pievienotās ierīces saturam un dod iespēju to kontrolēt. Jaunais Blu-ray atskaņotājs ir aprīkots arī ar vienu HDMI ieejas pieslēgvietu.

Līdz ar Samsung jauno Ultra Fast Play tehnoloģiju BD-D7500 atskaņotāja ieslēgšanās laiks ir samazināts līdz pat trim sekundēm. Tādējādi ierīces ieslēgšanās laiks salīdzinājumā ar 2010.gada produktu modeļiem tiek samazināts par 80 procentiem, un satura ielādes laiks BD-D7500 atskaņotājam ir viens no ātrākajiem visā industrijā.

Kompakts un unikāli minimālistisks dizains

Samsung BD-D7000 atskaņotāja unikālais, minimālistiskais dizains ietver paslēptu disku ielādes atveri, kas atrodas pašā ierīces centrā. Tam ir arī elegants sudrabota metāla korpuss, kas ietver kompakto, kvadrātveidīgo BD-D7000 atskaņotāju.

Šis 3D Blu-ray atskaņotājs ir aizguvis daudzas funkcijas no BD-D7500 modeļa, tai skaitā 2D-uz-3D attēla konvertēšanu, Full HD augšupmērogošanu, Ultra Fast Play tehnoloģiju, One Foot Connection savienojumu tehnoloģiju, integrētu DLNA un WiFi savienojumu atbalstu, kā arī Smart Blu-ray funkcijas un vienu HDMI pieslēgvietu.

3D Blu-ray atskaņotājs ar divām HDMI pieslēgvietām

Ar Full HD augšupmērogošanu un 3D konvertēšanas funkciju aprīkotais BD-D6700 3D Blu-ray atskaņotājs piedāvā arī bezvadu savienojumu un piekļuvi plašam satura klāstam ar Smart Blu-ray funkciju starpniecību, tai skaitā arī Samsung Apps veikalam. Atskaņotājam ir divas HDMI pieslēgvietas, kas nodrošina gan modernā 3D video signāla (HDMI 1.4) pārraidi, gan arī 7.1 kanālu visaptverošās skaņas pārraidi caur speciālo AV pastiprinātāju (HDMI 1.3).

BD-D6700 atskaņotājs arī piedāvā 3D attēla konvertēšanas funkciju, Full HD augšup mērogošanu, Ultra Fast Play tehnoloģiju, One Foot Connection tehnoloģiju un integrētu DLNA un WiFi savienojumu atbalstu. Papildus iepriekšminētajam iPhone un Android mobilo telefonu lietotāji var lejupielādēt īpašu bezmaksas aplikāciju, kas ļauj izmantot mobilo telefonu kā BD-D6700 atskaņotāja tālvadības pulti.

Blu-ray atskaņotājs ar 3D un WiFi atbalstu

Kā sākumklases līmeņa modelis Samsung BD-D6500 3D Blu-ray atskaņotājs piedāvā lielisku veiktspēju un premium līmeņa dizainu. Tas sniedz Full HD 3D satura atskaņošanas iespēju un piekļuvi dažādiem video straumēšanas pakalpojumiem, izmantojot Smart Blu-ray iespējas. BD-D6500 atskaņotājs spēj arī augšupmērogot saturu uz Full HD izšķirtspēju un tas ir aprīkots ar Ultra Fast Play tehnoloģiju, One Foot Connection savienojuma iespējām, kā arī integrētu DLNA un WiFi savienojumu atbalstu.

Par Samsung Electronics

Samsung Electronics ir pasaulē vadošais pusvadītāju, telekomunikāciju, digitālo mediju un digitālās konverģences tehnoloģiju jomā, un tā kopējais pārdošanas apjoms 2009. gadā sasniedza 116,8 miljardus ASV dolāru. Uzņēmums nodarbina aptuveni 164 600 cilvēku 179 birojos 61 valstī, uzņēmums sastāv no divām galvenajām biznesa vienībām: Digitālo mediju un komunikāciju vienības un Komponentu vienības. Atzīts par vienu no pasaules ātrāk augošajiem zīmoliem, Samsung Electronics ir vadošais digitālo televizoru, atmiņas karšu, mobilo tālruņu un TFT-LCD produktu ražotājs. Papildu informācija atrodama www.samsung.com.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV