Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Logitech HD Pro tīmekļkamera C910 tagad saderīga arī ar Mac datoriem

Jānis Vanags, 07.01.2011. 14:37

Tagad iespējams veikt HD videozvanus un pilnas augstas izšķirtspējas (Full HD) video ierakstus arī Mac® datorā, jo Logitech paziņo, ka tā augstākās klases Logitech® HD Pro tīmekļkamera C910 tagad ir saderīga arī ar Mac datoriem. Jaunākā Logitech HD tīmekļkamera ir ne tikai pievienojama un lietojama ar iChat®, Photo Booth® un FaceTime®, bet ar jaunāko Logitech programmatūru Mac datoriem, Mac lietotāji tagad var izmantot Full HD 1080p video ieraksti un viena klikšķa augšupielādi Facebook™, YouTube® un Twitter™, kā arī integrāciju ar iPhoto® and iMovie® rediģēšanas un pārvaldības funkcijām. Mac lietotāji tagad var lietot ātru, bezmaksas un viegli lietojamo Logitech Vid™ HD lietotni Mac datoriem, lai veiktu HD 720p kvalitātes videozvanus.
Logitech HD Pro tīmekļkamera C910 tagad saderīga arī ar Mac datoriem

"Esam saviļņoti piedāvāt Mac lietotājiem pirmo tīmekļkameru, kas nodrošina HD 720p kvalitātes videozvanīšanu un Full HD 1080p video ieraksti," sacīja Ēriks Kincs, Logitech video nodaļas vadītājs. "Bez augstākās video kvalitātes C910 tīmekļkameru ir vienkārši pievienot un lietot ar vairākām Mac lietotnēm. Logitech HD Pro tīmekļkamera C910 tagad ir nopērkama ar programmatūru, kas izstrādāta īpaši Mac lietotājiem."

Saderīga ar populārākajām videozvanīšanas klientprogrammām

Jaunākā Logitech tīmekļkamera ir saderīga ne tikai ar Mac datoriem. Bez Apple lietotnēm: FaceTime, iChat un Photo Booth, Logitech HD Pro tīmekļkamera C910 darbosies ar praktiski visām populārākajiem videozvanīšanas klientprogrammām: Skype®, Yahoo!® Messenger un Gmail™ Voice and Video Chat.

Ja Tev ir Mac dators, Logitech HD Pro tīmekļkameru C910 ir vienkārši uzstādīt. Nav nepieciešams pirkt papildu aparatūru — vienkārši pievienojot tīmekļkameru un būsit gatavi veikt videozvanus iChat un Face Time — ,kā arī izmantot C910 tīmekļkameru ar Photo Booth un pat QuickTime™.

Jaunākā Logitech tīmekļkamera tāpat darbojas ar Windows® datoriem. Ja esat jau nopircis Logitech tīmekļkameru C910 savam PC datoram un jums ir arī Mac, jūsu tīmekļkamera tagad varēs veikt HD video zvanus Logitech Vid HD arī ar jūsu Apple® datoru.

HD it visā — no video zvanīšanas līdz stereo skaņai

Lai padarītu jūs tuvāk cilvēkiem, kas jums ir svarīgi, Logitech HD Pro tīmekļkamera C910 ļauj jums ierakstīt video satriecošā Full HD 1080p kvalitātē un veikt video zvanus plūstošā HD 720p kvalitātē lietotnē Logitech Vid HD. Tai tāpat ir kvalitatīvs automātiskais fokuss (pat īpaši tuvos tuvplānos līdz 7 cm) un kristālskaidra stereo skaņa, ko nodrošina divi mikrofoni – pa vienam tīmekļkameras sānos – tādejādi jūsu video vienmēr būs īpaši ass. Tikai 25 milimetrus, īpaši plānā C910 tīmekļkamera piešķir mūsdienīgu minimālisma pieskārienu jebkuram MacBook®, iMac® vai Mac Pro®.

Viena klikšķa augšupielāde Facebook, YouTube un Twitter

Ar Logitech tīmekļkameru C910 ir viegli ierakstīt, rediģēt un augšupielādēt Full HD 1080p kvalitātes video Facebook vai YouTube, vai publicēt video saiti uz Twitter, tādejādi jūsu video izskatās asi (lai ierakstītu un augšupielādētu Full HD 1080p video, jums nepieciešams lejupielādēt Logitech tīmekļkameras programmatūru Mac datoriem www.logitech.com/c910).

Logitech Vid™ HD — ātra, bezmaksas un vienkārša HD videozvanīšana

Videozvans ir efektīvs veids, lai sazinātos ar radiem un draugiem brīvdienās. Ar Logitech jaunāko tīmekļkameru tas iespējams ātri, bez maksas un vienkārši pateicoties Logitech Vid HD. www.logitech.com/vid.

10 megapikseļu fotogrāfijas

Kad vēlaties uzņemt savu vai ģimenes foto nosūtīšanai, C910 nodrošina lieliskus 10 megapikseļu attēlus, ko varat nosūtīt pa e-pastu ar dažiem klikšķiem. Turklāt tā kā tā ir saderīga ar iPhoto, varat apstrādāt savus momentuzņēmumus pirms tos publicējat Facebook.

Cena un pieejamība

Logitech HD Pro tīmekļkamera C910 šobrīd ir nopērkama par Ls 70. Logitech tīmekļkameras programmatūra Mac ir lejupielādējama par brīvu: www.logitech.com/c910. Papildu informācijai par Logitech HD tīmekļkamerām, lūdzu apmeklējiet www.logitech.com/webcams

Par Logitech

Logitech ir pasaulē vadošais to izstrādājumu ražotājs, kas ļauj cilvēkiem piekļūt cipariskajām iespējām. Aptverot daudzas skaitļošanas, sakaru un izklaides platformas, Logitech apvienotā aparatūra un programmatūra ļauj veikt vai uzlabo ciparisko naviģēšanu, mūzikas un video izklaidi, spēļu spēlēšanu, sociālo sakaru veidošanu, audio un video saziņu, izmantojot internetu, video drošību un mājas izklaides vadību. Uzņēmums Logitech International ir dibināts 1981. gadā kā atklāta akciju sabiedrība, kuras akcijas kotējas SWX Šveices biržā (LOGN) un Nasdaq Global Select Market (LOGI).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV