Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Samsung prezentē plašāko ultraplānu augstas veiktspējas plazmas televizoru klāstu

Diāna Dzene, 10.01.2011. 09:21 | komentāri (1)

Starptautiskajā Patērētāju elektronikas izstādē (CES) 2011 Samsung turpina celt latiņu tehnoloģisko sasniegumu un jauninājumu jomā, prezentējot 16 jaunus plazmas televizoru modeļus sešās produktu sērijās.
Samsung prezentē plašāko ultraplānu augstas veiktspējas plazmas televizoru klāstu

Piedāvājot izcilu attēla kvalitāti, modernas savienojumu iespējas un izcilas audiovizuālās tehnoloģijas, Samsung 2011.gada īpaši plānie HD plazmas televizori lieliski papildinās ikvienu mājokli. Vairums no jaunajiem televizoriem ir apveltīti ar Samsung revolucionāro Plasma+1 dizaina risinājumu, kas, nemainot paša televizora fiziskos izmērus, piedāvā šaurāku ekrāna apmali un nodrošina par aptuveni vienu collu lielāku ekrāna izmēru.

Jaunie televizori sniedz bagātīgākas satura opcijas, piedāvājot vienu no visplašākajiem aplikāciju piedāvājumiem un iespējas vienkārši pievienot televizoram dažādas ierīces. Atsevišķi TV modeļi būs aprīkoti arī ar Samsung jauno Smart Hub funkciju, kas sniedz šādas iespējas:
Search All – atvieglo vēlamā satura meklēšanu jūsu televizorā vai arī citās ar DLNA savienojumu aprīkotajās ierīcēs, tīklam pieslēgtajos datoros, mobilajās ierīcēs, kā arī internetā un video-uz-pieprasījuma veida pakalpojumos;
Your Video – piedāvā skatītājam satura ieteikumus, kas balstīti uz viņa TV skatīšanās paradumiem;
Interneta pārlūks, kas nodrošina pilnvērtīgu interneta pārlūkošanu TV ekrānā;
Samsung Apps – pasaulē pirmais un lielākais TV aplikāciju veikals, kurā pieejams plašs maksas un bezmaksas aplikāciju klāsts, kas atbilst visdažādākajām interesēm – sports, izklaide, informācija, spēles vai sociālie tīkli.

Jāatzīmē, ka D6500 plazmas televizors ir ieguvis CES 2011 Inovāciju Dizaina un Tehnoloģiju apbalvojumu.

"Samsung turpina īstenot savu solījumu radīt produktus, kas attīstās kopā ar mūsu pircēju vajadzībām un vēlmēm. Mēs paredzam, ka 3D un viedie televizori iekaros ļoti lielu popularitāti, jo cilvēki sāk apzināties to priekšrocības," sacīja Samsung Electronics Vizuālo ekrānu biznesa nodaļas vecākais viceprezidents Sangčuls Lī (Sangchul Lee). "Modernais izklaides saturs vislabāk ir izbaudāms uz liela izmēra ekrāniem. Mūsu Plasma+1 risinājums, kas kļuvis iespējams, pateicoties mūsu revolucionārajiem sasniegumiem tehnoloģijās un dizainā, nozīmē iespēju lielākam cilvēku skaitam izbaudīt šīs lielekrāna izklaides iespējas bez papildu izmaksām."

Gan ASV, gan arī visā pasaulē Samsung ir zīmols Nr.1 televizoru industrijā. Aizritējušajā gadā Samsung ieņēma līderpozīcijas visā industrijā, laižot klajā pasaulē pirmo 3D televizoru, un pašlaik kompānija aizņem vairāk nekā 70 procentu no ASV tirgus. Līdz ar intereses un pieprasījuma pieaugumu pēc 3D tehnoloģijām Samsung mērķis ir par divām trešdaļām samazināt izmaksas, kas saistītas ar to, lai iegūtu savā īpašumā 3D izklaides sistēmu – 3D televizoru, Blu-ray atskaņotāju, 3D brilles un atbilstošu saturu.

Elegants TV ar izcilu attēla kvalitāti un lielāku ekrānu

Samsung D8000 ir Full HD standarta plazmas televizors, kas piedāvā neticamas iespējas gan 2D, gan 3D formātā. Šis modelis ir apveltīts ar sudraboti metālisku ekrāna apmali, kuru ietver caurspīdīgs, kristālam līdzīgs ToC dizaina stilā noformēts plastikāta ietvars, dāvājot luksusa klases eleganci. Vēl jo vairāk, šaurā ekrāna apmale piedāvā papildu ekrāna platību, neizmainot paša televizora korpusa izmērus.

D8000 plazmas televizorā ir iestrādāta Samsung Real Black Filter tehnoloģija, kas samazina gaismas atspīdumus ekrānā un nodrošina tumšāku melnās krāsas toņu atveidi un asākus attēlus. Televizors ir arī aprīkots ar Samsung izstrādāto Crystal Full HD attēla tehnoloģiju, kas kopā ar Cinema Smooth funkciju rūpējas, lai, baudot savu iecienīto Blu-ray disku, lietotāji varētu vērot vienmērīgas kustību pārejas. Apvienojot visas šīs funkcijas, tiek iegūta D8000 televizora lieliskā 3 000 000 : 1 dinamiskā kontrasta attiecība, kā arī pirmklasīgs attēla dziļums un telpiskums.

D8000 sērijas plazmas televizors ir savietojams ar Samsung Bluetooth 3D aktīvajām brillēm un skārienvadības TV pulti, kas ļauj skatīties TV pārraides arī pults ekrānā. Tostarp šajā pultī ir pieejama QWERTY tastatūra vienkāršai teksta ievadei, sērfojot internetā. Pateicoties televizorā iebūvētam WiFi savienojuma atbalstam, skatītājiem ir dota piekļuve Smart Hub funkcijai, kas ļauj aplūkot un meklēt saturu Samsung Apps veikalā vai arī kādā no papildu ierīcēm, kas televizoram pievienota ar DLNA savienojuma palīdzību.

Izcils televizors ar modernām savienojumu iespējām, 3D video apstrādes tehnoloģiju un iespaidīgu dizainu

Samsung īpaši slaidais D6500 sērijas produkts ir 1080p izšķirtspējas 3D televizors ar tādu funkciju klāstu, kas to padara par izcilu izvēli cilvēkiem, kas vēlas paplašināt savas TV skatīšanās iespējas.

D6500 plazmas televizoram piemīt izsmalcināta dizaina priekšmeta īpašības, apvienojot metālu ar stiklu. Televizora korpuss veidots no melna, slīpēta metāla rāmja un caurspīdīga ietvara, kas ieskauj šo rāmi, izmantojot populāro Samsung ToC dizaina tehnoloģiju. Tas pats dizains ir pielietots sudrabotajā televizora statīvā, kur rūdītā stikla balsts ir piestiprināts pie melna, matēta metāla pamatnes.

Samsung 3D apstrādes tehnoloģija ļauj skatītājiem viegli augšupmērogot 2D saturu un pārvērst to par augstas izšķirtspējas 3D saturu bagātīgākam un aizraujošākam izklaides baudījumam. Televizorā esošā System on chip (SoC) tehnoloģija ne tikai reālajā laikā pārvērš 2D saturu 3D izklaides materiālā, bet arī piedāvā video uzlabošanas rīkus, kas veido asus un krāsām bagātus attēlus. Arī D6500 plazmas televizors izmanto Bluetooth tehnoloģiju, lai savienotos ar Samsung 3D aktīvajām brillēm. Lai novērstu tādas potenciālās problēmas kā signāla traucējumi, lietotājam obligāti ir jāatrodas tiešā redzamībā pret televizoru.

Savukārt līdz ar iebūvēto WiFi savienojuma atbalstu skatītāji var uz D6500 plazmas televizoru gan straumēt saturu no citām ierīcēm, kurām ir DLNA un Samsung AllShare savienojumu atbalsts, gan arī piekļūt plašam aplikāciju klāstam Samsung Apps veikalā.

Papildu informācijai par Samsung jaunajiem plazmas televizoriem apmeklējiet interneta vietni www.samsungces2011.com.

Par Samsung Electronics

Samsung Electronics ir pasaulē vadošais pusvadītāju, telekomunikāciju, digitālo mediju un digitālās konverģences tehnoloģiju jomā, un tā kopējais pārdošanas apjoms 2009. gadā sasniedza 116,8 miljardus ASV dolāru. Uzņēmums nodarbina aptuveni 164 600 cilvēku 179 birojos 61 valstī, uzņēmums sastāv no divām galvenajām biznesa vienībām: Digitālo mediju un komunikāciju vienības un Komponentu vienības. Atzīts par vienu no pasaules ātrāk augošajiem zīmoliem, Samsung Electronics ir vadošais digitālo televizoru, atmiņas karšu, mobilo tālruņu un TFT-LCD produktu ražotājs. Papildu informācija atrodama www.samsung.com.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV