Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

"Panasonic" prezentē mazizmēra videokameras ar 33 mm platleņķa objektīviem un 78x tālummaiņu

Oskars Lakšēvics, 19.01.2011. 10:51

Panasonic savu videokameru klāstu paplašinājis ar trīs jaunām ierīcēm. Lietojot SDR-H100, kameras īpašnieks var izvēlēties sev ērtāko informācijas saglabāšanas veidu, jo videokamera ierakstu saglabā gan uz 80 GB liela iebūvētā cietā diska, gan SDXC, SDHC vai SD atmiņas kartēm. Arī SDR-T70 līdzīgi kā SDR-H100 videodatnes noglabā iebūvētajā atmiņā (4 GB), SDXC, SDHC vai SD atmiņas kartēs, savukārt, iegādājoties SDR-S70, lietotājiem būs jāizvēlas ērtākais no trīs videoieraksta saglabāšanas veidiem - SDXC, SDHC vai SD karte.
"Panasonic" prezentē mazizmēra videokameras ar 33 mm platleņķa objektīviem un 78x tālummaiņu

Visiem trīs modeļiem iestrādāta 70 kārtīga tālummaiņa ar uzlabotu optiskās tālummaiņas funkciju, kas spēj pietuvināt attālinātus objektus pat 78 reizes. Tāpat roku radīto trokšņu korekcijas funkcija, optiskais attēla stabilizētājs, papildināta ar aktīvo režīmu, kas palīdz novērst roku trīcēšanas rezultātā radušos attēla kropļojumus, pat ja operators atrodas kustībā. Rezultātā kameru īpašnieki var uzņemt skaidrus, asus videomateriālus visdažādākajos filmēšanas apstākļos.

Lai būtiski atvieglotu filmēšanas procesu, Panasonic inženieri inteliģento autorežīmu papildinājuši ar autofokusa sekošanas funkciju. Kameras īpašniekam atliek vienkārši uzstādīt fokusu uz izvēlēto objektu, nospiežot AF/AE pogu, un kamera automātiski sekos tam pat kustībā. Šī funkcija garantē, ka vēlamais objekts vienmēr tiks filmēts ar optimāliem AF/AE iestatījumiem. Tāpat kameras spēj automātiski noteikt un koriģēt vēja radītos trokšņus, bet tālummaiņas mikrofons, kas ir pilnībā saistīts ar kameras darbībām, pietuvinot objektu ar tālummaiņas palīdzību, automātiski pietuvina arī mikrofonu objektam.

SDR-H100 80 GB lielais cietais disks spēj uzglabāt aptuveni 74 stundas un 30 minūtes lielu videmateriālu (LP režīmā), kamēr 64 GB SDXC atmiņas karte, ko var iegādāties atsevišķi, saglabā aptuveni 60 stundu ilgu videomateriālu. Tas šo videokameru padara par ideālu darbarīku cilvēkiem, kuri iecerējuši, piemēram, doties garākos ceļojumos. Turklāt SDR-H100 būtiski atvieglo videodatņu pārkopēšanu uz DVD diskiem. Ierīce vienkārši jāpieslēdz DVD rakstītājam (nav nepieciešams dators), un kamera automātiski ierakstīs videodatnes DVD diskā.

Par Panasonic

Korporācija Panasonic ir pasaules līderis elektronisko preču izstrādē un ražošanā plašām sadzīves, biznesa un rūpniecības vajadzībām. Tās galvenā mītne atrodas Osakā, Japānā. Gadā, kas beidzās 2010 g. 31.martā, korporācijas kopējie neto pārdošanas apjomi sasniedza 7.42 triljonus jenu (56.6 miljardi eiro). Panasonic akcijas tiek kotētas Tokijas, Osakas, Nagojas un Ņujorkas (NYSE: PC) biržā. Vairāk informācijas par Panasonic un tās zīmolu - http://Panasonic.net.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV