Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Ar Logitech bezvadu datorpeli M515 ir viegli strādāt dīvānā

Jānis Vanags, 21.01.2011. 16:51

Šodien Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) iepazīstināja ar Logitech® bezvadu datorpeli M515, nodrošinot ērtu strādāšanu uz mīkstām virsmām - dīvāna, gultas vai spilvena. Logitech bezvadu datorpelei M515 ir cieši noslēgts apakšējais korpuss, kas ļauj viegli un bez raizēm slīdēt uz auduma, un rokas noteikšanas sensors, tādejādi datorpele ir aktīva tikai tad, kad tas nepieciešams.
Ar Logitech bezvadu datorpeli M515 ir viegli strādāt dīvānā

"Miljoniem cilvēku pieslēdz savus datorus televizoriem, un M515 datorpele tika izstrādāta, lai palīdzētu risināt problēmas, kas rodas šādos gadījumos," sacīja Logitech menedžeris Baltijas valstīs Alo Johandi. "Tā kā tehnoloģija attīstās un pircēju paradumi mainās, Logitech turpina attīstīt ierīces, ar kurām ir vieglāk kontrolēt un piekļūt digitālajai pasaulei."

Pateicoties roku noteikšanas sensoram, Logitech bezvadu datorpele M515 ir aktīva tikai tad, kad jūs to satverat un tā "iemieg", kad to nelietojat. Tai ir cieši noslēgta pamatne, tādejādi auduma pūkas nesakrāsies sensora atverē, un tas ļaus jums kontrolēt kursoru, neatkarīgi no virsmas, uz kuras lietojat peli. Viegli slīdošā pamatne ļauj ērti darboties ar peli uz dīvāniem (un segām, spilveniem, drēbēm, paklājiem, galdiem).

M515 datorpelei ir Logitech® īpaši ātrais ritināšanas mehānisms, kas ļauj jums laisties cauri gariem emuāriem vai sociālo tīklu ziņojumiem. Kad nepieciešama lielāka kontrole, varat pārslēgties uz klikšķināšanas režīmu.
Logitech jaunākā peles baterijas darbības laiks ir līdz pat diviem gadiem, palīdzot jums taupīt laiku un naudu, samazinot nepieciešamību bieži mainīt baterijas. Jūs varēsiet izmantot arī „pievieno un aizmirsti" bezvadu pieslēgumu, pateicoties nelielajam Logitech® Unifying uztvērējam. Uztvērējs paliek jūsu klēpjdatorā, tādejādi ir mazāks risks to pazaudēt, un tas nodrošina jums uzticamu savienojumu praktiski bez traucējumiem vai kavēšanās. Turklāt tam pašam uztvērējam vienkārši iespējams pievienot arī citas ar Unifying uztvērēju saderīgas peles un tastatūras.

Cena un pieejamība

Paredzams, ka Logitech bezvadu datorpeli M515 varēs nopirkt, sākot ar aprīli par ieteicamo mazumtirdzniecības cenu Ls 35.

Par Logitech

Logitech ir pasaulē vadošais to izstrādājumu ražotājs, kas ļauj cilvēkiem piekļūt cipariskajām iespējām. Aptverot daudzas skaitļošanas, sakaru un izklaides platformas, Logitech apvienotā aparatūra un programmatūra ļauj veikt vai uzlabo ciparisko naviģēšanu, mūzikas un video izklaidi, spēļu spēlēšanu, sociālo sakaru veidošanu, audio un video saziņu, izmantojot internetu, video drošību un mājas izklaides vadību. Uzņēmums Logitech International ir dibināts 1981. gadā kā atklāta akciju sabiedrība, kuras akcijas kotējas SWX Šveices biržā (LOGN) un Nasdaq Global Select Market (LOGI).

Logitech, Logitech logotips un citas Logitech zīmes ir reģistrētas Šveicē un citās valstīs. Visas citas preču zīmes pieder to īpašniekiem. Papildinformāciju par uzņēmumu Logitech un tā izstrādājumiem varat iegūt tīmekļvietnē www.logitech.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV