Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

LG piedāvā jaunus ārējos DVD rakstītājus - "LG GP10NB20" un "LG GP10NW20"

Anete Gribuste, 24.01.2011. 13:53

LG Super Multi GP10NB20 un LG GP10NW20, kas Latvijā būs pieejami jau februārī, sevī apvieno labāko - elegantu dizainu, ārējo optisko disku, kā arī ērtu pārvietojamību, tā padarot šo par veiksmīgāko izvēli cenas un kvalitātes samerības ziņā.
LG piedāvā jaunus ārējos DVD rakstītājus - "LG GP10NB20" un "LG GP10NW20"

Lai veiktu ierakstīšanu - CD 24x un DVD ±Rs 8x ātrumā - ierīcei vienkārši jāpievieno USB ar vajadzīgo informāciju. Savukārt Super-Multi tehnoloģija ļauj lasīt un ierakstīt trīs veidu DVD formātus vienotā pakotnē trīskāršai savienojamībai - CD, DVD±R, kā arī DVD-RAM - ļaujot izvēlēties ērtāko ierakstīšanas veidu katra konkrētā uzdevuma veikšanai.

Ārējie DVD rakstītāji pieejami divās krāsās - LG GP10NB20 melnā un GP10NW20 baltā, tā ļaujot pat vienkāršākos uzdevumus paveikt ar LG raksturīgo stilu.

LG GP10NB20 un LG GP10NW20
• Melna krāsa - GP10NB20, balta krāsa - GP10NW20
• Ārēja savienojamība ar USB 2.0, maksimālais ierakstīšanas ātrums 8X DVD±R
• Maksimālais ierakstīšanas ātrums 24X CD
• Atbalsta divslāņu DVD+R, Dual Layer R CD(8.5GB)
• 1.5MB buferatmiņa ar iekļautu buffer under-run aizsardzību
• Atbalsta enerģijas taupīšanas un Sleep režīmu

Par LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) ir viens no pasaules līderiem un tehnoloģiju novatoriem sadzīves elektronisko ierīču, mobilo sakaru ierīču un sadzīves tehnikas ražošanas jomā, nodarbinot vairāk nekā 82 000 cilvēkus, kuri darbojas 115 struktūrvienībās visā pasaulē. Pagājušajā gadā piecu LG struktūrvienību - Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning and Energy Solutions - kopējie pārdošanas apjomi sasniedza 43.4 miljardus ASV dolāru (55.5 triljonus Korejas vonu). LG ir viens no pasaules vadošajiem plakano paneļu televizoru, audio un video, mobilo tālruņu, gaisa kondicionieru un veļas mazgājamo mašīnu ražotājiem. LG noslēdzis ilgtermiņa sadarbības līgumu, kļūstot par Formula 1™ globālo un tehnoloģiju partneri, iegūstot ekskluzīvas tiesības kā oficiālais sadzīves elektronikas, mobilo telefonu un optisko iekārtu ražotājs. Lai iegūtu plašāku informāciju, lūdzu, apmeklējiet interneta vietni www.lg.com.

Par LG Electronics Home Entertainment Company

LG Electronics Home Entertainment Company ir viens no lielākajiem plakano paneļu displeju, audio atskaņotāju un video produktu ražotājiem pasaulē. LG produktu kategorijas ietver LCD un plazmas televizorus, mājas kinozāles, Blu-ray disku un video atskaņotājus, audio komponentus, un plazmas displeju paneļus. Fokusējoties uz izteiksmīgām ierīcēm, kompānija ražo produktus ar elegantu dizainu un attīstīta tehnoloģiskās robežas, lai pilnveidotu izklaidi mājās.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV