Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

SonyEricsson prezentē Xperia PLAY – pasaulē pirmo PlayStation sertificēto viedtālruni

Oskars Lakšēvics, 14.02.2011. 09:38

Sony Ericsson šodien iepazīstināja ar maināmo spēļu viedtālruni XperiaTM PLAY, kas ir jaunākais modelis no Android tehnoloģijā balstītu XperiaTM viedtālruņu sērijas.

XperiaTM PLAY nodrošina visnopietnākajam lietotājam nepieciešamās viedtālruņa funkcijas un jebkuram spēlētajam vēlamo aizraujošo spēlēšanas pieredzi.

Darbojoties portreta režīmā, Android tehnoloģijā balstīts viedtālrunis sniedz visas priekšrocības, ko vien lietotāji var gaidīt no Sony Ericsson esošajiem XperiaTM viedtālruņiem kopā ar savā klasē labāko izklaides pieredzi – lielo 5 megapikseļu kameru, gaišu 4 collu skārienjutīgu ekrānu un lieliskas iespējas, izmantojot sociālos tīklus.

Pabīdot ārā spēļu pulti, lietotāji nonāk jaunajā aizraujošajā mobilo spēļu pasaulē. Izbīdot spēļu planšeti, paveras digitālais D kontrolieris, divi analogie taustiņi, divi sāntaustiņi un četras PlayStation ikonas: aplis, krusts, kvadrāts un trīsstūris. Qualcomm uzlabotais Snapdragon procesors ar 1Ghz centrālo procesoru un iestrādāto Adreno grafisko procesoru nodrošina plūstošo spēļu attēlu atveidi 3D formātā (60 kadri sekundē) un tīmekļa pārlūkošanu ar minimālo enerģijas patēriņu, ļaujot Xperia PLAY lietotājiem baudīt ilgas spēlēšanas stundas, nenomainot ierīces baterijas.

Rikko Sakaguchi, Sony Ericsson viceprezidents un galvenais jauno produktu izstrādātājs: "Šis ir brīdis, par kuru Sony Ericsson ļoti lepojas, jo mēs piedāvājam tirgum kaut ko tiešām revolucionāru. Sekojot mūsu komunikāciju izklaides koncepcijai, Xperia PLAY neatgriezeniski izmainīs cilvēku priekšstatu par viedtālruņiem un mobilajām spēlēm.

XperiaTM PLAY balstās Gingerbread (2.3. versija) – Google AndroidTM platformas jaunākajā versijā. Turklāt XperiaTM PLAY būs pirmā PlayStation sertificēta ierīce. Tas nozīmē pieeju PlayStation® spēļu saturam, ko nodrošinās PlayStation® Suite, kuru pašlaik izstrādā Sony Computer Entertainment un kuru plānots laist klajā šogad.

Kazuo Hirai, korporācijas Sony Tīklošanas produktu un pakalpojumu grupas vadītājs: "Man ir prieks redzēt ienākam tirgū Xperia PLAY – PlayStation pirmo sertificēto viedtālruni. Xperia PLAY ir unikāls piedāvājums patērētājiem un vēl viens piemērs, kā tirgū ienāk spēcīgi produkti un pakalpojumi, kuri izmanto Sony priekšrocības."

Sony Ericsson ir sadarbojusies ar vadošajiem spēļu industrijas partneriem, lai piedāvātu bagātīgu, aizraujošu spēļu klāstu no AndroidTM, tostarp tādās populārās spēles kā Need For Speed, Sims 3 un pasaulē pirmā vairāku spēlētāju versija FIFA 10 no EA, Guitar Hero no GLU Mobile/Activision un Assassin's Creed un Splinter Cell no Gameloft. Sony Ericsson sadarbojas arī ar Unity Technologies, lietojot to apbalvoto izstrādes platformu, lai nodrošinātu nepārtrauktu augstvērtīgu 3D spēļu plūsmu.

R. Sakaguchi: "Xperia PLAY palaišana nebūtu iespējama bez ciešas sadarbības starp Google un Sony Computer Entertainment. Tik daudzu spēļu izplatītāju iesaiste liecina, ka Xperia PLAY sniedz sen gaidīto patērētājiem visā pasaulē."

XperiaTM PLAY un PlayStation sertificētas spēles ir lielisks piemērs, kādas inovācijas ir iespējamas atklātajā Android ekosistēmā," sacīja Endijs Rubins, par izstrādēm atbildīgais Google viceprezidents.

Ielādētā lietojumprogramma ļaus lietotājiem viegli atrast un lejuplādēt spēles, kas tika īpaši pielāgotas Xperia PLAY, piekļūt nesen nospēlētajām spēlēm un skatīt informāciju par ielādētajām spēlēm.

Sony Ericsson Xperia™ PLAY būs pieejams globālajā mērogā izvēlētajos tirgos no 2011. gada marta.

Mūsu satura partneru viedokļi

Trevis Boutmens, Electronic Arts viceprezidents:
"EA cieši sadarbojās ar Sony Ericsson, lai piedāvātu Xperia PLAY mūsu populārāko spēļu – The Sims™ 3 un EA SPORTS™ FIFA 10 – aizraujošākās versijas. Ierīces spēļu klaviatūra sniedz FIFA spēlētājiem futbolā visnepieciešamāko – kontroli pār bumbu, ātru spēlētāju izvēli laukumā, vieglas piespēles utt. Xperia PLAY unikālā spēļu planšete nodrošina arī stingru kontroli spēlējot The Sims 3, sniedzot jaunu dzīves pieredzi šīs spēles faniem. Mēs sagaidām, ka Xperia PLAY piedāvās patērētājiem jaunas lielisku interaktīvu spēļu iespējas".

Mišels Gijemo, Gameloft prezidents:
"Mums ir prieks sadarboties ar Sony Ericsson, piedāvājot mūsu 10 labākās spēles jaunajā Sony Ericsson spēļu viedtālrunī Xperia PLAY. Mans mērķis kopš Gameloft izveides ir bijis padarīt videospēles par visiem pieejamu izklaidi. Tas ir sasniegts, izlaižot Xperia PLAY, kas apvieno lielisku viedtālruni ikdienas lietošanai, ka arī īstu spēļu ierīci, kas sniedz vislabāko pieredzi, ko nekad nav sniedzis mobilais tālrunis. Gameloft atbalstīs jauno produktu, piedāvājot vairāk nekā 20 spēļu nākamajos sešos mēnešos, tādējādi ļaujot pilnībā izmantot jaunās ierīces priekšrocības".

Nikolo Demasi, Glu Mobile vecākais izpilddirektors
"Mūsu stratēģiskā sadarbība ar Sony Ericsson mūs padara par vadošo jauninājumu ieviesēju mobilo tālruņu un spēļu industrijā. Mēs vēlamies ar vēl lielāku sparu strādāt, piedāvājot plaši pieejamas spēles Sony Ericsson jaunākajās mobilajās ierīcēs".

Partneri satura jomā, laižot klajā jauno produktu:
Sony Computer Entertainment
Digital Chocolate
Digital Legends
Electronic Arts
Fishlabs
Gamehouse
Gameloft
Glu Mobile
Handy Games
Namco Bandai Networks
Polarbit
PopCap
Trendy Entertainment
Unity Tecnologies

Vairāk informācijas, attēlu un videomateriālu: www.sonyericsson.com/mwcnews

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV