Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Sony Ericsson paplašina Xperia saimi ar diviem jaunas paaudzes Android viedtālruņiem

Oskars Lakšēvics, 14.02.2011. 09:54

Sony Ericsson šodien atklāj Xperia™ neo un Xperia™ pro – jaunāko papildinājumu Xperia™ viedtālruņu jaunajai paaudzei. Sekojot šī gada sākumā izlaistā viedtālruņa Xperia™ arc pēdās, arī šie jaunākie viedtālruņu modeļi iemieso sevī Sony mūsdienīgās tehnoloģijas un neatkārtojamo multivides pieredzi, ko sniedz Android™ visjaunākā platforma – Gingerbread.

Papildus savā klasē vislabākajai attēlu un displeja tehnoloģijai, ko sniedz Sony, Xperia™ pro apvieno uzlaboto izbīdāmo klaviatūru ar viedajām funkcijām, lai sniegtu ātru ziņapmaiņas pieredzi. Izmantojot ergonomiskas konstrukcijas klaviatūru, Sony Ericsson galveno uzmanību pievērsa tam, lai iestrādātu ierīcē viedās ziņapmaiņas funkcijas. Xperia™ pro piedāvā smalku, bet ātru rakstīšanas un sūtīšanas (Type & Send) funkcionalitāti, līdz ar to nav nepieciešams atvērt īpašu vietni katram sūtījuma veidam. Savukārt klaviatūra automātiski ieslēdz viedvārdnīcas funkciju.

Turklāt Xperia™ pro ir ideāls darba tālrunis Android platformas faniem, jo tas piedāvā virkni profesionālu funkciju, piemēram, drošu e-pasta, kalendāra un kontaktu sinhronizāciju un ielādētu Office Suite Pro funkciju, kas ļauj lietotājiem apskatīt un rediģēt darba dokumentus tieši telefonā.

Stīvs Volkers, Sony Ericsson mārketinga vadītājs: "Mēs gribam būt līderi Android platformas izmantošanā ar tālruņiem Xperia™ neo un Xperia™ pro, un tagad mēs piedāvājam lietotājiem lieliskus, inovatīvus produktus uz Android bāzes. Šīs jaunākās ierīces apvieno pārsteidzošu dizainu ar visjaunāko Sony tehnoloģiju un ātrāko ziņapmaiņu Xperia™ tālrunī, sniedzot patērētājiem aizraujošu viedtālruņa lietošanas pieredzi."

Vislabākās no Sony tehnoloģijām ir iestrādātas abos jaunajos modeļos – gan Xperia™ pro, gan Xperia™ neo. Realitātes displejs ar Mobile BRAVIA® Engine procesoru sniedz vienreizēju gaišumu un kristāltīru attēlu, tādējādi pastiprinot kopējo izklaides pieredzi. Savukārt Sony apbalvojumiem bagātā Exmor R™ tehnoloģija mobilajiem tālruņiem ļauj iegūt augstvērtīgus, gaišus attēlus un augstas izšķirtspējas (HD) kvalitātes videoierakstus pat vāja apgaismojuma apstākļos. Visus attēlus un videomateriālus var skatīt augstas izšķirtspējas televizorā savā viesistabā, izmantojot HDMI savienojumu.

Xperia™ neo izmanto pārsteidzošo dizaina valodu, kas padarījis slavenu Sony Ericsson. Pateicoties savai unikālajai formai, tas ne tikai izskata, bet arī ergonomikas ziņā ir lielisks – perfekti iekļaujas lietotāja plaukstā, īpaši fotografēšanas laikā.

Abi tālruņi ir balstīti uz jaunākās Android™ platformas, kas nodrošina pieeju Google mobilajiem pakalpojumiem un neskaitāmām Android aplikācijām, kuras ir pieejamas Android pakalpojumu tirgū. Xperia™ viedtālruņi piedāvā vislabāko no savas klases izklaides tālruņiem: aplikācijas, kartes, e-pastu un ātru, netraucētu piekļuvi tīmeklim, izmantojot Web with Adobe® Flash® Player, lai sniegtu patērētājiem visaizraujošāko viedtālruņa lietošanas pieredzi.

Sony Ericsson Xperia™ neo – galvenās īpašības
Exmor R™. Lieliskas fotogrāfijas un videoieraksti pat vāja apgaismojuma apstākļos
Realitātes displejs ar Mobile BRAVIA® Engine
Iebūvētais HDMI. Jūsu fotogrāfijas un videoieraksti – HD televizorā
Vairāk nekā 100 000 aplikāciju no Android pakalpojumu tirgus
Google™ pakalpojumi – Jūsu rīcībā

Sony Ericsson Xperia™ neo viedtālruņi būs pieejami šādās krāsās: zilganā, sarkanā un sudraba.

Sony Ericsson Xperia™ pro – galvenās īpašības
Skārienjutīgs tālrunis ar perfektu izbīdāmo klaviatūru un viedfunkcijām ātrai ziņapmaiņai
e-pasta sinhronizācijas un darba dokumentu rediģēšanas iespējas ceļā
Sony Mobile BRAVIA® Engine procesors un Exmor R™ devējs mobilajiem tālruņiem
HDMI. Savienošanas iespēja ar HD televizoru vai projektoru
Google™ pakalpojumi un vairāk nekā 100 000 aplikāciju Android™ pakalpojumu tirgū

Sony Ericsson Xperia™ pro viedtālruņi būs pieejami šādās krāsās: melnā, sarkanā un sudraba.

Sony Ericsson Xperia™ neo pasaules mērogā izvēlētajos tirgos būs pieejams no š.g. 1. ceturkšņa beigām, bet Sony Ericsson Xperia™ pro no š.g. 2. ceturkšņa beigām.

Vairāk informācijas, attēlu un videomateriālu: www.sonyericsson.com/mwcnews

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV