Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

HTC prezentē divus sociālos viedtālruņus ar viena pieskāriena pieeju Facebook

Raimonds Andžāns, 16.02.2011. 09:35

Pasaules mēroga viedtālruņu ražotājs HTC Corporation (HTC), šodien, Mobile World Congress izstādes ietvaros, kas notiek no 14. līdz 17. februārim Barselonā, prezentēja divus tālruņus HTC ChaCha un HTC Salsa, kas radīti sociāli aktīviem lietotājiem. Jaunie tālruņi ir vienkārši un ērti lietojami ir HTC Sense saskarnes priekšrocību un Facebook funkciju apvienojums. Abos tālruņos ir iebūvēta atsevišķa poga, kas ļauj piekļūt Facebook.
HTC prezentē divus sociālos viedtālruņus ar viena pieskāriena pieeju Facebook

"Mūsdienās Facebook ir kļuvis par sinonīmu vārdu savienojumam sociālais tīkls, tāpēc apzinoties lietotāju vēlmju dažādību, HTC ir radījis jaunus tālruņus, kas piedāvā ievērojami ātrāku piekļuvi Facebook vietnei un funkcijām," komentē HTC Corporation izpilddirektors Pīters Ču (Peter Chou).

"HTC ir iekļāvis Facebook šajās divās ierīcēs ļoti inovatīvā veidā, ļaujot cilvēkiem sazināties un dalīties informācijā ērti un vienkārši, kā un kad vien viņi to vēlas," komentē Henrijs Mosinjaks (Henri Moissinac), Facebook mobilā biznesa vadītājs (Head of Mobile Business for Facebook ).

HTC ChaCha un Salsa tālruņos iebūvētā Facebook poga mirgojot brīdina ikreiz, kad lietotājam rodas iespēja dalīties ar saturu vai Facebook atjauninājumiem. Ar vienu klikšķi iespējams atjaunot savu statusa informāciju, augšupielādēt fotogrāfijas, dalīties ar interneta vietņu informāciju, publicēt dziesmas, norādīt savu atrašanās vietu u.c. Piemēram, fotografējot savus draugus, attēlu iespējams nekavējoties publicēt Facebook, nospiežot tikai vienu pogu. Brīdī, kad klausaties telefonā mūziku, atliek nospiest Facebook pogu un atskaņotā dziesma tiks automātiski atpazīta un publicēta Facebook. Veicot zvanus, tālruņa ekrānā parādīsies kontaktu pēdējie statusa atjauninājumi, fotogrāfijas, kā arī brīdinājums par drauga tuvojošos dzimšanas dienu.

HTC ChaCha

Tālrunis izceļas ar elegantu dizainu un QWERTY tastatūru. Tālruns ir aprīkots 5 megapikseļu fotokameru ar auto fokusu, LED zibspuldzi un VGA kameru. ChaCha ļauj sērfot internetā, izmantojot 2.6 collu, 480x320 izšķirtspējas horizontālo skārienjūtīgo ekrānu.

HTC Salsa

Tāpat kā HTC ChaCha, Salsa tālrunis ir īpaši pielāgots Facebook, taču papildus piedāvā augstas kvalitātes viedtālruņa darbību, kas ir aprīkots ar 5 megapikseļu kameru, kas noderēs gan fotografēšanai, gan filmēšanai

Uzņemtos foto un video failus iespējams acumirklī publicēt Facebook, izmantojot Facebook pogu. HTC Salsa ir 3,4 collu skārienjūtīgais ekrāns ar izšķirtspēju 480 x 320. Tāpat tālruni var izmantot videozvaniem, izmantojot VGA iebūvēto kameru.

Pieejamība

HTC Chacha un Salsa viedtālruņi būs pieejami Eiropas tirgos sākot ar 2011. gada 2. ceturksni.

Uzziņai:

HTC Corporation (HTC) ir viens no straujāk augošajiem uzņēmumiem mobilo telefonu nozarē un Taivānas fondu biržā kotējas ar kodu 2498. HTC ražo inovatīvus viedtālruņus, kas ir piemērojami ikviena cilvēka dzīves stilam un vajadzībām. Lai uzzinātu vairāk par HTC, apmeklējiet uzņēmuma oficiālo interneta vietni www.htc.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV