Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Samsung prezentē jauno GALAXY Tab sērijas planšetdatoru ar 10,1 collu ekrānu un Android Honeycomb operētājsistēmu

Diāna Dzene, 16.02.2011. 17:06 | komentāri (1)

Samsung Electronics, viedo multivides ierīču izstrādātājs un globālais līderis Android planšetdatoru jomā, sadarbībā ar Vodafone Group prezentēja Samsung GALAXY Tab 10.1 planšetdatoru (modelis: P7100). Jaunajam planšetdatoram ir jaudīgs divkodolu procesors un Android 3.0 Honeycomb operētājsistēma, kas sniedz lietotājiem augstākā līmeņa mobilās izklaides iespējas.
Samsung prezentē jauno GALAXY Tab sērijas planšetdatoru ar 10,1 collu ekrānu un Android Honeycomb operētājsistēmu

"Samsung ir līderis uz Android operētājsistēmas balstīto planšetdatoru tirgū, un mēs esam cieši apņēmušies radīt ierīces, kurām būtu visdažādākās funkcijas ar plašām pielietojuma iespējām," sacīja Samsung Mobilo komunikāciju biznesa nodaļas prezidents un vadītājs JK Šins (JK Shin). Viņš turpināja: "Kā funkcionāli visbagātīgāk aprīkotais šodien pieejamais divkodolu planšetdators, Samsung GALAXY Tab 10.1 ir patiesi vērtīgs papildinājums mūsu pastāvīgi augošajam viedo multivides ierīču klāstam."

„Samsung turpina attīstīt inovatīvus produktus, kas papildina pastāvīgo Android ekosistēmas produktu izaugsmi," stāsta Endijs Rubins (Andy Rubin), Google viceprezidents.

Tā kā planšetdatoru tirgus pašreiz piedzīvo vēl nepieredzētu patērētāju intereses pieaugumu, Samsung un Vodafone ir vienojušies par kopīgu sadarbību šīs intereses apmierināšanā. Abi uzņēmumi piedāvā lielisku veidu, kā izbaudīt plašās Android platformas iespējas - spēļu spēlēšanu, e-grāmatu lasīšanu vai Facebook profila atjaunošanu. To visu ātri un vienkārši palīdzēs paveikt vieglais un īpaši plānais Samsung GALAXY Tab 10.1 planšetdators.

Augstākā līmeņa izklaides iespējas

10,1 collu (WXGA TFT LCD) ekrāns ar kristāldzidru izšķirtspēju (1280 x 800 punkti) padara Samsung GALAXY Tab 10.1 par ideālu ierīci simtu tūkstošu Android Marketplace vietnē pieejamo e-grāmatu, spēļu un aplikāciju izmantošanai. Lai papildinātu lielisko ierīces vizuālo sniegumu, GALAXY Tab 10.1 ir aprīkots ar diviem visaptverošās skaņas skaļruņiem.

Ierīce ir aprīkota arī ar 8 megapikseļu kameru ar autofokusa funkciju, kas novietota korpusa aizmugurē, savukārt ierīces priekšpusē pieejama 2 megapikseļu priekšējā kamera. Tas viss ļauj lietotājiem iemūžināt savus īpašos mirkļus ar HD video ieraksta palīdzību un izmantot Full HD atskaņošanas un koplietošanas funkcijas. Līdz ar Android interneta pārlūku un Flash 10.1 satura standarta atbalstu Samsung GALAXY Tab 10.1 ļauj pilnvērtīgi izmantot interneta iespējas neatkarīgi no jūsu atrašanās vietas.

Veiktspēja un ātrums

Pielietojot Android jaunāko planšetdatoru operētājsistēmas versiju Honeycomb, Samsung ir radījis ierīci, kas ir apveltīta ar iespaidīgu jaudu, lai pildītu sev uzticētās funkcijas bez mazākās aizķeršanās.

Samsung GALAXY Tab 10.1 ir aprīkots ar 1 GHz Tegra 2, divkodolu ARM Cortex procesoru. Spēcīgais procesors, zemā enerģijas patēriņa DDR2 atmiņa un 6860 mAh baterija padara šo planšetdatoru par teicamu instrumentu visdažādāko uzdevumu paveikšanai – neatkarīgi no tā, vai atrodaties mājās uz ērta dīvāna, vai arī pārlūkojat interneta saturu esot kustībā.

Ar nelielo 599 gramu svaru un 10 milimetru plāno korpusu Galaxy Tab 10.1 ir vieglāks un daudz ērtāk pārnēsājams nekā citi pašlaik pieejamie planšetdatori. Lai nodrošinātu iespējas atrasties pastāvīgā tiešsaistē, Samsung šajā ierīcē ir iekļāvis īpaši ātru HSPA+ datu savienojumu (21 Mbit/s), Bluetooth 2.1+EDR savienojumu, kā arī divu antenu WiFi moduli, kas nodrošina lielāku mobilo datu lejupielādes ātrumu un samazina datu pārsūtīšanas laiku.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV