Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

HP papildina Pavilion līniju ar jauna dizaina datoriem

Katrīna Lulle, 21.02.2011. 13:00

Jaunie dizaini nodrošina nepārspējamu lietošanas komfortu un izklaidi.
HP papildina Pavilion līniju ar jauna dizaina datoriem

Informācijas tehnoloģiju ražotājs Hewlett-Packard prezentējis atjaunināto plaša patēriņa klēpjdatoru līniju - jaunumu klāstā ietilpst HP Pavilion dv6, dv7, g6 un g7 datori.

2011. gada Pavilion līnija ietver tādas iespaidīgas funkcijas kā Beats Audio™, HP CoolSense, HP TrueVision HD tīmekļkamera un HP SimplePass. Jaunos Pavilion klēpjdatorus var personalizēt ar 17 ekrāntapešu veidiem, ko radījuši seši mākslinieki no dažādām pasaules malām. Šīs, tāpat kā citas ekrāntapetes, var lejupielādēt HP Facebook lapā.

HP Pavilion dv klēpjdatori

Uzlabotie HP Pavilion dv6 and dv7 piedāvā veiktspējas, izklaides un drošības īpašības, lai plastiski iekļautos lietotāja ikdienā. Pavilion dv6 un dv7 dizaina elementus – gludos metāla korpusus – un ekskluzīvo HP Beats Audio skanējumu ir iedvesmojusi atzinību ieguvusī ENVY līnija.

Klēpjdatoros iekļauta HP CoolSense tehnoloģija, HP TrueVision HD tīmekļkamera, USB 3.0, kā arī četri iebūvētie skaļruņi, lai sniegtu labāko iespējamo kvalitāti. Beats Audio kopā ar četriem skaļruņiem sniedz izteiksmīgu, tīru un pilnīgu skaņu. Beats Audio ir Beats by Dr. Dre dibinātāju Dr. Dre un Jimmy Iovine izveidota tehnoloģija - viņi izstrādāja skaņas profilus HP Premium klases klēpjdatoriem un galddatoriem, lai iegūtu optimālu skaņas atveidojumu. Turklāt mūziku var klausīties izmantojot austiņas, ārējās skaņas sistēmas vai iebūvētos skaļruņus. Pavilion dv7 komplektācija ir papildināta ar sabvūferi papildus skaņas dziļumam un jaudai.

HP CoolSense tehnoloģijā ir apvienoti uzlaboti tehniskie risinājumi ar inteliģento dzesēšanas programmatūru. Tehnoloģija automātiski pielāgo dzesēšanas līmeņus atbilstoši lietotāja uzstādījumiem.

Pavilion dv6 un dv7 komplektēti ar 39.6 cm (15.6") un 43.9 cm (17.3") augstas izšķirtspējas HD BrightView displejiem; pieejams arī integrēts Blu-ray atskaņotājs un iebūvēta HP TrueVision HD tīmekļkamera, kas piedāvā izteiksmīgu, tīru attēlu pat vājas gaismas apstākļos. Ar otrās paaudzes Intel Core procesoriem un jaudīgām AMD Radeon™ 6000M grafikkartēm dv6 un dv7 nodrošina lielisku veiktspēju. Pavilion dv6 piedāvā cietā diska ietilpību līdz 1TB, bet dv7 – līdz pat 2TB. Abiem šiem datoriem būs 3 gadu garantija.

Lai aizsargātu personisko informāciju un vienkāršotu paroļu pārvaldību, Pavilion dv6 un dv7 komplektācijā ietilpst HP SimplePass. Domājot par drošību un aizsardzību, visi HP Pavilion klēpjdatori ir apgādāti ar HP ProtectSmart tehnoloģiju, kas bloķē cieto disku nejaušas datora nokrišanas gadījumā, tādējādi pasargājot tajā esošo informāciju, fotogrāfijas, mūziku, un atmiņas.

HP Pavilion g sērija

HP Pavilion g sērijas klēpjdatori ir ideāli piemēroti ikvienam lietotājam, kurš novērtē stabilu veiktspēju, pievilcīgu izskatu un plašu papildiespēju klāstu. Pavilion g6 and g7 pieejami dažādās krāsās un apdarēs, tiem ir HD BrightView displeji ar Altec Lansing skaļruņiem, SRS Premium Audio tehnoloģija video un mūzikas baudīšanai.

HP datorus gan garantijas, gan pēcgarantijas laikā apkalpo HP Total Care - atzinību ieguvušais servisa, risinājumu un atbalsta centrs. HP Total Care lietotāji var saņemt diennakts atbalstu un meklēt palīdzību pa servisa tālruni, gan arī tiešsaistē, piemēram , HP lietotāju atbalsta forumā u.c.

"Jaunie HP Pavilion klēpjdatori nodrošina labāko skaņu savā klasē, to dizainu izceļ stilīgas metāla korpusa daļas, kā arī tiem ir uzlabota dzesēšana," saka Čarls Snaimens (Charl Snyman), HP EMEA reģiona Personālo sistēmu grupas viceprezidents. "Rezultātā ir radīta klēpjdatoru līnija, kas nodrošina maksimāli labāko jaudas, izklaides iespēju un stila kombināciju".

Pieejamība:

Paredzams, ka HP Pavilion dv6 būs pārdošanā aprīlī.
Paredzams, ka HP Pavilion dv7 būs pārdošanā aprīlī.
HP Pavilion g6 un g7 būs pieejami aprīlī.

Par „Hewlett-Packard":

HP ir pasaules lielākā informācijas tehnoloģiju kompānija, kas piedāvā drukāšanas un personālās skaitļošanas iekārtas, kā arī IT pakalpojumus, programmatūras un risinājumus, kas nodrošina vieglu tehnoloģiju lietošanu patērētājiem un uzņēmumiem. Plašāka informācija par HP (NYSE: HPQ) ir pieejama http://www.hp.com/

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV