Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Plug and Player – vienkāršs veids kā klausīties mūziku

zparks.lv, 07.03.2011. 15:00

Pēdējā laikā MP3 atskaņotājiem ir tieksme apaugt ar dažādām vajadzīgām un nevajadzīgām funkcijām, un dažbrīd pat nav vairs skaidrs, kāda bija ierīces galvenā funkcija. Maz ir tikai mūzikai paredzētu aparātu, vēl mazāk ar interesantu ārējo veidolu un labu skaņu. Dizainers Giha Woo piedāvāja savu, vismaz vizuāli interesantu skatījumu uz vienkāršiem MP3 atskaņotājiem. Viņa ideja saucas Plug and Player.
Plug and Player – vienkāršs veids kā klausīties mūziku

Kā redzams attēlā, jaunais atskaņotājs uzlādei ir vienkārši iespraužams sienas kontaktligzdā. Savukārt, lai pievienotu austiņas vai arī USB kabeli, tiek pielietota viena un tā pati ligzda. Atskaņošanas vadībai idejas autors ir paņēmis jau labi zināmo no Apple iPod vadības pogu kopumu ar nosaukumu Click Wheel. Idejas līmenī atskaņotājs sanācis samērā jauks un interesants. Tagad tikai atliek tehniski izdomāt, kā visu vajadzīgo salikt iekšā vienā mazā kontaktdakšas korpusā, un tad jau šim atskaņotājam pircēju pietiks.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV