Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Facebook sper vēl plašāku soli video nomas laukā

Kaspars Rumbenieks, ZParks.lv, 17.03.2011. 09:14

Facebook vadība ar Marku Zuckerbergu priekšgalā jau vairakkārt ir uzsvērusi, ka Facebook būs kas vairāk, kā tikai kārtējais sociālā rakstura portāls, un tiek meklēti arvien vairāk jaunu ideju un, kā attīstīt šī portālu. Pašlaik izskatās, ka viens no attīstības virzieniem būs interneta video.
Facebook sper vēl plašāku soli video nomas laukā

Jau pirms kāda laiciņa Facebook startēja interneta filmu nomas servisu, bet tagad Facebook paziņojis, ka sadarbībā ar MLB beisbola līgu bezmaksas būs iespēja vērot pirmssezonas beisbola spēles tiešraidē. Ar laiku Facebook cer panākt vienošanos arī par MLB līgas spēļu interneta translācijām, turklāt notiekot aktīvas pārrunas ar NBA, NHL un NCAA līgas vadību par līdzīgas sadarbības izveidošanu. Jāpiemin gan, ka šajā lauciņā Facebook nāksies krietni pacīnīties ar YouTube, kas jau ilgāku laiku cenšas noslēgt vienošanos ar NBA un NHL par hokeja un basketbola spēļu tiešraidēm.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV