Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

HP laidis klajā jaunus Officejet sērijas printerus uzņēmumiem

Katrīna Lulle, 07.04.2011. 11:32

Informācijas tehnoloģiju ražotājs Hewlett-Packard izveidojis jaunus Officejet tintes drukas risinājumus, kas radīti biznesa klases lietotājiem, lai paaugstinātu savu darba produktivitāti. Jaunumu klāstā ietilpst HP Officejet Pro 8000 Enterprise un HP Officejet 100 Mobile printeri.
HP laidis klajā jaunus Officejet sērijas printerus uzņēmumiem

Jaunie HP Officejet Pro 8000 Enterprise un HP Officejet 100 Mobile printeri šobrīd sniedz iespēju biznesa klases lietotājiem drukāt profesionālas kvalitātes izdrukas gan birojā, gan atrodoties kustībā. Tas ir būtiski, jo šobrīd tiek prognozēts, ka jau 2015. gadā 95% uzņēmumu darbinieku visā pasaulē būs mobili, nevis piesaistīti konkrētai darbavietai.

"Darbinieku mobilitāte un pēdējo gadu izmaiņas komunikācijā ir mainījušas biznesa vidi un tehnoloģijas. Turklāt lietotāju prasības attiecībā uz drukāšanu vienmēr ir bijušas augstas," stāsta Stefans Nigro (Stephen Nigro), HP attēlveidošanas un drukas grupas vecākais viceprezidents. "HP Officejet vērtības pamatā ir attiecības ar visu lielumu uzņēmumiem. HP atkal ir izdevies nostiprināt produktu klāstu ar uzticamiem, augstas veiktspējas drukas risinājumiem, kas piemēroti tieši šiem klientiem."

HP Officejet 100 Mobile - iespaidīgas funkcijas mobilā produktā

Viens no jauninājumiem produktu klāstā ir HP Officejet 100 Mobile printeris. Tas ir izturīgs, kompakts un lietotājiem nodrošina:
- Spēcīgu litija jonu akumulatoru ar ilgu kalpošanas laiku – ar iespēju izdrukāt līdz pat 500 lapām, kad akumulators ir pilnībā uzlādēts. Komplektā iekļautais 65-watt adapteris ir savietojams ar vairākiem HP klēpjdatoriem.
- Iebūvētu Bluetooth® bezvadu tehnoloģiju, lai drukātu augstas kvalitātes dokumentus no dažādām mobilajām ierīcēm, piemēram, klēpjdatoriem, piezīmjdatoriem vai Windows Mobile®, BlackBerry, HP webOS un Nokia Symbian viedtālruņiem.
- 500 lapu papīra padevi un iespēju drukāt līdz pat 22 lapām minūtē melnbaltām izdrukām un 18 lapām minūtē krāsu izdrukām.
- Iespēju savienoties ar PictBridge, lai drukātu fotolaboratorijas kvalitātes 10x15 cm izmēra fotogrāfijas.
- Iespēju ietaupīt elektroenerģiju un pagarināt akumulatora darbības ilgumu – ierīcei ir ENERGY STAR® kvalitātes zīme, turklāt tā automātiski izslēdzas, kad netiek izmantota.

HP Officejet Pro 8000 Enterprise - ērta integrācija un pārvaldības funkcijas

HP radījis savu pirmo Officejet Pro tintes printeri uzņēmumiem ar iebūvētiem atbalsta rīkiem drukas pārvaldībai - HP Officejet Pro 8000 Enterprise. Printeris nodrošina vairākas priekšrocības, kas veicina uzņēmuma drukāšanas iespējas:
- HP Universal Print Driver un HP Web Jetadmin, lai vienkārši integrētu ierīci drukāšanas vidēs, paaugstinot darba produktivitāti un IT pārvaldības izmaksas.
- Savietojamību ar esošo IT infrastruktūru, strādājot ar SAP, Windows Cluster Server, Citrix Server un citu programmu atbalstu.
- Profesionālus krāsu dokumentus, kuru vienas lapas izdrukai enerģijas patēriņš un izmaksas ir līdz 50% zemākas nekā lāzerprinteriem. HP Officejet Pro 8000 Enterprise printerim ir ENERGY STAR® kvalitātes zīme, un tas patērē līdz pat 50% mazāk papīra, ar automātisko drukāšanu uz abām papīra pusēm.
- HP ePrint Enterprise atbalstu, kas dod iespēju lietotājiem drukāt tieši no BlackBerry vai HP webOS ierīcēm uz jebkuru printeri tīklā vai jebkuru no vairākiem tūkstošiem HP ePrint Mobile Print vietām.
- Drukāšanas ātrumu līdz pat 13 lapām minūtē melnbaltām izdrukām un 8.5 lapām minūtē krāsainām izdrukām, automātisku divpusējo druku un līdz pat 15 000 izdrukām mēnesī.
- 250-lapu papīra padevi, kas paplašināma līdz 500 lapām, standarta savienojamību tīklā ar iebūvētu Ethernet un Hi-speed USB 2.0 portu.
- Augstas kapacitātes, atsevišķas tintes kasetnes, turklāt HP Officejet pigmentu tintes un ColorLok® papīrs padara dokumentus ūdensizturīgus.
- Drošības pārvaldību, ieskaitot iespēju konfigurēt tādus uzstādījumus kā, piemēram, ar paroli aizsargātu iebūvēto tīmekļa serveri, SSL/HTTPS virzienmaiņu, ierīces ugunsmūri un Syslog ierīces notikumu žurnālu.

Cena un pieejamība

HP Officejet 100 Mobile Printer ir pieejams par cenu, sākot no 195 Ls;
HP Officejet Pro 8000 Enterprise printeris ir pieejams par cenu, sākot no 139 Ls.

Plašāka informācija par HP Officejet 100 Mobile printeri un HP Officejet Pro 8000 Enterprise printeri ir pieejama www.hp.com/officejetpro.

Par „Hewlett-Packard"

HP radītajām jaunajām tehnoloģijām ir svarīga nozīme ikviena cilvēka, uzņēmumu un sabiedrības ikdienā. Pasaules lielākā informācijas tehnoloģiju kompānija HP piedāvā drukāšanas un personālās skaitļošanas iekārtas, programmatūru, IT pakalpojumus un infrastruktūras risinājumus. Plašāka informācija par HP (NYSE: HPQ) pieejama http://www.hp.com/.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV