Pirmdiena, 10.Jūnijs 2024. » Vārdadienas svin: Malva, Anatols;

Kaspersky Mobile Security 9 par īpašu cenu ir pieejama Android Market

Olga Kazaka, 08.04.2011. 11:59

Kaspersky Lab informē, ka interneta veikalā Google Android Market sākusies viedtālruņiem domātā drošības risinājuma Kaspersky Mobile Security 9 tirdzniecība.

Specializētie interneta veikali ir ļoti populāri dažādu sīkrīku, īpaši mobilo tālruņu, īpašnieku vidū. Šajā ziņā nav izņēmums arī Android Market, kas ir ikviena Google populārās operētājsistēmas pārvaldīta viedtālruņa īpašnieka atbalsta punkts. Priecājamies paziņot, ka šā resursa apmeklētājiem tagad ir iespēja iegādāties Kaspersky Mobile Security 9, turklāt reklāmas kampaņas laikā par ļoti izdevīgu cenu. Lietojumprogramma ar mūža licenci vienai ierīcei Eiropā maksā 6,95 eiro.

Par šo nelielo naudas summu Android pārvaldīta viedtālruņa īpašnieks iegūst ierīces un tajā saglabāto datu kompleksu aizsardzību. Ja tālrunis tiek nozaudēts vai nozagts, programmatūra ļauj attālināti bloķēt tālruni, dzēst tā atmiņu un pat atklāt tālruņa pašreizējo atrašanās vietu, izmantojot iebūvēto GPS moduli, kā arī GSM torņu un Wi-Fi punktu datus. Bez tam Kaspersky Mobile Security 9 ļauj saglabāt saziņas privātumu, pasargāt no svešām acīm zvanu un sarakstes vēsturi, izvairīties no nevēlamiem zvaniem un īsziņām, un, protams, mobilo ierīču kaitīgajām programmatūrām.

Risinājums Kaspersky Mobile Security 9 ir pieejams angļu un krievu valodā veikala Android Market atbilstošajās valodu versijās. Tuvākajās nedēļās tas būs pieejams arī vācu, franču, zviedru, norvēģu, dāņu, somu un citās valodās.

«Mēs nepārtraukti interesējamies par savu klientu vēlmēm un vajadzībām saistībā gan ar mūsu risinājumu funkcionalitāti, gan to izplatīšanas kanāliem. Skaidrs, ka Android pārvaldīto ierīču īpašniekiem visvienkāršākā iespēja izmantot mūsu izstrādājumu ir lejupielādēt to no Android Market,» saka Kaspersky Lab mobilo pakalpojumu virziena vadītājs Sergejs Ņevstrujevs.

Lai iepazītos ar programmatūras galvenajām funkcijām un to iegādātos, izmantojiet šo saiti: https://market.android.com/details?id=com.kms&feature=search_result

Papildu informācija:

www.kaspersky.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV