Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Samsung jaunā ST93 fotokamera apvieno elegantu dizainu ar plašām radošās izpausmes iespējām

Diāna Dzene, 06.05.2011. 13:01

Samsung Electronics, vadošais patērētāju elektronikas ražotājs, ir prezentējis kompaktu un elegantu dažādām funkcijām bagātu ST93 fotokameru. Šī kamera ir jaunākais papildinājums īpaši plāno Samsung ST kameru sērijā. ST93 fotokamerai ir 26 mm platleņķa objektīvs ar 5x optisko tālummaiņu un divkāršā – gan digitālā, gan optiskā attēla stabilizācija, turklāt kamera spēj uzņemt attēlus ar 16 megapikseļu izšķirtspēju. Kamera ir aprīkota arī ar Smart Filter funkciju, kas lietotājiem ļauj papildināt savas fotogrāfijas ar dažādiem radošiem efektiem.
Samsung jaunā ST93 fotokamera apvieno elegantu dizainu ar plašām radošās izpausmes iespējām

ST93 fotokamerā ir iekļauta tirgū vadošā Dual IS attēla stabilizācijas funkcija, kas apvieno digitālo un optisko attēla stabilizācijas tehnoloģiju. Tādējādi tiek garantēti detalizēti un precīzi attēli faktiski jebkādos apstākļos, ļaujot lietotājiem ātri reaģēt un uzņemt atraktīvus momentfoto bez raizēm par attēlu asumu.

Lai arī kurp Jūs arī dotos, 17,55mm plānais korpuss ļauj eleganto ST93 fotokameru viegli ieslidināt kabatā vai rokassomā. ST93 objektīvs ar Smart Filter funkciju nodrošina patiešām vienkāršas foto un HD video uzņemšanas iespējas. Fotokameras papildu iestatījumos ir pieejams arī miniaturizācijas un vinjetēšanas efekts, kas ļauj radīt iespaidīgu kadra kompozīciju, kā arī ST93 kamera piedāvā novatorisko Soft Focus jeb Maigā fokusa funkciju, kas palīdz labāk izcelt atsevišķas kadra detaļas. Savukārt Smart Filter piedāvātais Pustoņa punkta efekts ļauj radīt jautras fotogrāfijas ar krāsām gluži kā komiksos. Papildus tam novatoriskais Panorāmas foto režīms ļauj vairākas fotogrāfijas apvienot vienā iespaidīgā platleņķa attēlā.

Samsung Electronics Digitālās attēlveidošanas biznesa vadītājs un izpildviceprezidents Hjunho Čungs stāsta: "Šī fotokamera apliecina Samsung spējas sabalansēt mūsu patērētāju stila un dizaina vajadzības ar tādām novatoriskām funkcijām kā, piemēram, Dual IS attēla stabilizācija. Mēs zinām, ka mūsu patērētājus piesaista kompakts, elegants dizains un modernākie tehnoloģiju sasniegumi. Turpinot ST95, ST90 un ST65 fotokameru panākumus, mēs līdz ar jauno produktu piedāvājam vēl labāku optisko sniegumu. ST93 fotokamera ir veidota, balstoties uz lietotāju vēlmēm pret dizainu un lietošanas īpašībām - lai mēs spētu viņiem piedāvāt labāko kameru par pieejamu cenu."

Esi radošs ar Smart Filter un Panorāmas foto iespējām

Tagad ikviens var dot vaļu savām radošajām idejām, izmantojot ST93 fotokameras Smart Filter objektīvu, kas piedāvā virkni iestatījumu iespēju unikāliem, stilizētiem un ikviena gaumei atbilstošām fotoattēliem un HD video ierakstiem.

Lai lietotājiem nebūtu jāaprobežojas tikai ar vienkāršām ainavu vai grupu fotogrāfijām, ST93 kamera piedāvā arī Panorāmas foto režīmu, kas pieejams, pateicoties platleņķa objektīvam. Līdz ko fotogrāfija ir uzņemta, Samsung izstrādātā novatoriskā Panorāmas attēlu tehnoloģija sameklē mainīgo robežu starp divām fotogrāfijām, lai tās pēc tam apvienotu vienā nevainojamā attēlā.

Padariet savas fotogrāfijas unikālus ar Magic Frame funkciju

ST93 fotokameras Magic Frame funkcija ļauj lietotājiem piešķirt fotogrāfijām dažādus vizuālos noformējumus, lai tās izceltu un padarītu atšķirīgas. Vienkārši izvēloties vienu no Magic Frame veidnēm, piemēram, Sienu māksla, Retro filma, Ņirboņa, Pilnmēness, Retro ieraksts vai Klasiskais TV, jūs ik reizi varat radīt unikālus attēlus ar interesantu noformējumu.

HD video ieraksts

Jaunā ST93 fotokamera ļauj ērti uzņemt un arī aplūkot augstas kvalitātes video, izmantojot HD video ieraksta un atskaņošanas funkciju. ST93 kamera piedāvā 720p formāta video ierakstu ar 30 kadriem sekundē. Video ieraksta laikā var tikt izmantota arī 5x optiskā tālummaiņa, tādējādi nodrošinot arī asus un detalizētus tuvplāna kadrus. Savukārt ieraksta pauzes funkcija ļauj apturēt un pēc tam atkal atsākt ierakstu ar vienu vienkāršu pogas nospiedienu, tādējādi radot vienu video failu, nevis divus atsevišķus video klipus, kā tas līdz šim bija ierasts. Atbilstoši augstu skaņas ieraksta kvalitāti nodrošina Sound Alive funkcija, kas novērš objektīva kustības radītos trokšņus.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV