Ceturtdiena, 25.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Līksma, Bārbala;

Samsung GALAXY S II būs aprīkots ar Corning Gorilla aizsargstiklu

Diāna Dzene, 10.05.2011. 15:35

Samsung Electronics, vadošais mobilo telefonu izstrādātājs, savu jaunāko un jaudīgāko viedtelefonu GALAXY S II ekrānus aprīkos ar vienu no pasaulē labākajiem aizsargstikliem - Corning Gorilla, ko ražo pasaules līderis stikla un keramikas materiālu izstrādē Corning Incorporated.
Samsung GALAXY S II būs aprīkots ar Corning Gorilla aizsargstiklu

Samsung GALAXY S II, kas tika prezentēts šī gada februārī Spānijas galvaspilsētā Barselonā notikušajā izstādē Mobile World Congress, ir divu kodolu procesora viedtelefons, kas balstīts uz Android 2.3 (Gingerbread) operētājsistēmu. Turklāt šis telefons piedāvā bagātīgu multivides un datu savienojumu funkcionalitāti. Plānais un vieglais Corning Gorilla stikls, kas izmantots kā trieciendrošs ekrāna aizsargs, ir ļāvis saglabāt Samsung GALAXY S II telefona dizainu īpaši plānu, nezaudējot izturību.

Turpinot 160 gadu laikā izkoptās tradīcijas un inovācijas materiālu zinātnēs un tehnoloģijās, Corning Gorilla stikls ir radīts no videi draudzīgiem materiāliem, lai kalpotu kā ekrāna aizsargstikls tādiem augstas klases izstrādājumiem kā viedtelefoni, planšetdatori, piezīmjdatori un televizori.

Samsung Electronics Viedtelefonu produktu plānošanas nodaļas viceprezidents Hankils Jūns stāsta: "GALAXY S II ir aprīkots ar jaunākās paaudzes Super-AMOLED-Plus ekrānu, kas iestrādāts ārkārtīgi plānā moderna dizaina korpusā, paceļot Samsung līderpozīcijas mobilo ekrānu tehnoloģijās pavisam jaunā līmenī."

"Pastāvīgā attīstībā esošajā mobilo ierīču tirgū Corning Gorilla stikls pašlaik ir kļuvis par rūdītā stikla standarta līderi," skaidro Corning Speciālo materiālu nodaļas vecākais viceprezidents un ģenerālvadītājs Džeimss R. Steiners. "Sekojot pagājušajā gadā aizsāktajai sadarbībai GALAXY S un GALAXY TAB ierīču izstrādē, mēs esam gandarīti par iespēju ar mūsu unikālo aizsargstiklu nodrošināt arī GALAXY S II ierīci."

Gorilla stikls ir plāns un viegls materiāls, kas tiek izmantots kā monolīts stikla pārklājums visizsmalcinātāko ierīču dizaina izstrādē. Tā kā šis materiāls ir norūdīts molekulārā līmenī, tā spēja izturēt triecienus ievērojami pārspēj jebkura cita veida pārklājumus.

Par Samsung Electronics

Samsung Electronics ir pasaulē vadošais pusvadītāju, telekomunikāciju, digitālo mediju un digitālās konverģences tehnoloģiju jomā, un tā kopējais pārdošanas apjoms 2010. gadā sasniedza 135,8 miljardus ASV dolāru. Uzņēmums nodarbina aptuveni 190 500 cilvēku 206 birojos 68 valstīs un sastāv no astoņām neatkarīgi funkcionējošām struktūrvienībām: Vizuālo ekrānu nodaļa, Mobilo komunikāciju nodaļa, Telekomunikācijas sistēmu nodaļa, Digitālo iekārtu nodaļā, IT risinājumu nodaļa, Digitālās attēlveidošanas nodaļa, Pusvadītāju un LCD nodaļas. Samsung Electronics, kas ir atzīts par vienu no visstraujāk augošajiem zīmoliem pasaulē, ir vadošais digitālo televizoru, atmiņas mikroshēmu, mobilo tālruņu un TFT-LCD ekrānu ražotājs. Papildu informāciju par Samsung meklējiet www.samsung.com.

Par Corning Incorporated

Corning Incorporated (www.corning.com) ir pasaules līderis speciālo stikla un keramikas materiālu izstrādē. Balstoties uz vairāk kā 150 gadu laikā izstrādātās materiālu zinātnes un inženierijas procesu apguves bāzes, Corning ražo un izstrādā nozīmīgākās komponentes augsta līmeņu tehnoloģijām, kas paredzētas izmantošanai patērētāju elektronikā, mobilo ierīču izstarojuma kontrolei, plaša pielietojuma telekomunikācijās un citās sadzīviskās zinātnes nozarēs. Produkti ietver stikla izstrādājumus, kas paredzēti izmantošanai LCD televizoros, datoru monitoros un klēpjdatoros; keramiskos izstrādājumus un filtrus mobilo ierīču izstarojuma kontroles sistēmās; optiskās šķiedras, kabeļus un iekārtas, ekipējumu telekomunikāciju tīkliem; optiskos biosensorus zāļu izpētei; un cita veida modernos optiskos un speciālā stikla izstrādājumus, kas paredzēti izmantošanai dažāda veida industrijās, to skaitā pusvadītāju izstrādē, kosmiskajā aviācijā, militārajā aizsardzībā, astronomijā un metroloģijā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV