Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Samsung prezentē GALAXY S WiFi 4.0 un 5.0 mobilos multimediju atskaņotājus

Diāna Dzene, 11.05.2011. 10:06

Samsung Electronics, vadošais mobilo ierīču izstrādātājs, ir laidis klajā jaunākos papildinājumus savam mobilo multimediju atskaņotāju portfolio ar GALAXY S WiFi 4.0 un GALAXY S WiFi 5.0 ierīcēm.
Samsung prezentē GALAXY S WiFi 4.0 un 5.0 mobilos multimediju atskaņotājus

Abi atskaņotāji ir aprīkoti attiecīgi ar 4 un 5 collu ekrāniem, piedāvājot tikpat plašas aplikāciju izmantošanas iespējas kā oriģinālais GALAXY S viedtālrunis. GALAXY S WiFi atskaņotāji sniedz lietotājiem nepārspējamas izklaides iespējas, izmantojot uzlabotu ekrānu, ātru 1 Ghz procesoru un Android 2.2 Froyo operētājsistēmu. GALAXY S WiFi 4.0 vispirms būs pieejams Krievijā, un tad tas pakāpeniski tiks piedāvāts arī citu valstu tirgos. Savukārt GALAXY S WiFi 5.0 sākotnēji būs pieejams Šveicē. Abi multimediju atskaņotāji būs pieejami Latvijā jūlija sākumā.

"Ar GALAXY S WiFi 4.0 un 5.0 ierīcēm mēs nodrošinām iespēju baudīt bagātīgas izklaides iespējas, lai kur arī to lietotājs atrastos," skaidro Samsung Mobilās komunikācijas biznesa prezidents un vadītājs JK Šins. "Liels augstas kvalitātes ekrāns, vesela pasaule ar interesantām un noderīgām aplikācijām, kā arī lieliskas komunikācijas iespējas padara šīs ierīces par izcili jaudīgām un cenā pieejamām."

GALAXY S WiFi 4.0 un 5.0 piedāvā plašu no GALAXY S viedtelefona mantotu funkcionalitāti. Ierīcēs ietvertās iespējas video komunikācijai, izmantojot VoIP pakalpojumus un plašās video un mūzikas atskaņošanas iespējas ar dažādo kodējumu atbalstu, nodrošina visplašākās izklaides iespējas jebkurai gaumei.

Satriecoša veiktspēja un plaša funkcionalitāte iespējas

GALAXY S WiFi 4.0 un 5.0 galvenās raksturīpašības:

Ekrāns: Izcili detalizētais ekrāns padara patīkamāku sērfošanu internetā un multivides satura aplūkošanu. Galaxy WiFi ierīces sniedz nepārspējamu mobilitāti - izbaudi filmas, skaties TV pārraides, fotogrāfijas un sērfo internetā, lai arī kur tu atrastos. Turklāt Samsung jaunākā mDNle attēlu apstrādes tehnoloģija parūpēsies par izcilu video un fotogrāfiju attēlošanu ierīces ekrānā

Android 2.2 Froyo: GALAXY S WiFi 4.0 un 5.0 ir aprīkoti ar Froyo operētājsistēmu, ko, iespējams, varēs arī atjaunināt uz 2.3 Gingerbread versiju.

Plašs aplikāciju klāsts: Lietotāji var ērti pielāgot Samsung GALAXY S WiFi 4.0 un 5.0 savām vēlmēm, izmantojot Android Market vietnē pieejamās vairāk nekā 150 000 aplikāciju. Savukārt iebūvētais GPS modulis ļaus izmantot Google karšu un uzziņu pakalpojumus.

Google Mobile pakalpojumi: Izmantojiet Google pakalpojumus, piemēram, Gmail, Google Talk un YouTube. Turklāt ar balss atpazīšanas tehnoloģiju informācijas meklēšanu Google meklētājā var padarīt vēl ātrāku.

Samsung Social Hub: Visas Jūsu sociālo tīklu aktivitātes Jūsu rokās. Izmantojot Samsung Social Hub funkciju, vienlaikus nosūtiet ziņojumus un attēlus uz Flickr, Facebook un Twitter sociālajiem tīkliem, kā arī aplūkojiet šajos tīklos publicēto informāciju. Savukārt integrētā adrešu grāmata nodrošina vienotu kontroli pār visiem Jūsu izmantotajiem sociālo tīklu pakalpojumiem.

VoIP balss un video zvani: GALAXY S WiFi 4.0 un 5.0 sniedz iespēju ietaupīt, izmantojot video un balss zvanus, kas tiek veikti ar interneta pieslēguma starpniecību. Qik aplikācija nodrošina video čata iespējas, ko iespējams izmantot arī sociālajos tīklos.

HD video un fotogrāfijas: Ierīcēs esošā kamera ļauj uzņemt augstas kvalitātes video un foto attēlus. Samsung GALAXY S WiFi 4.0 un 5.0 atbalsta DivX HD video kodējuma standartu, kas piedāvā augstas izšķirtspējas video atskaņošanas iespējas. Papildus tam ierīces atbalsta arī virkni citu kodējuma standartu, to skaitā MPEG4, H264, DivX, XviD un WMV standartus, kas ļauj skatīties visus populārākos video formātus bez nepieciešamības veikt video failu konvertēšanu.

Izcila skaņa: Samsung GALAXY S WiFi 4.0 un 5.0 multimediju atskaņotāji sniedz kvalitatīvu audio signāla atskaņošanu. Samsung SoundAlive tehnoloģija nodrošina nepārspējamu skaņas kvalitāti ar dziļākiem basiem un izteiksmīgāku toņu artikulāciju.

Paplašināta atmiņa un veiktspēja: Ierīces ir pieejamas ar 8 vai 16 GB iebūvēto atmiņu, ko iespējams papildināt, izmantojot microSD atmiņas kartes. Turklāt jaudīgais 1 Ghz procesors ar iespaidīgo veiktspēju ļauj GALAXY S WiFi 4.0 un 5.0 lietotājiem īstenot faktiski jebkuras to vēlmes.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV