Pirmdiena, 20.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Venta, Salvis, Selva;

Neliels, portatīvs palīgs makšķerniekiem - Humminbird

zparks.lv, 03.06.2011. 15:08

Ir labi, ja, dodoties makšķerēt, jūs noteikti zināt, ka tajā vietā, kur jūs to darīsiet, zivis pavisam noteikti ir. Vēl labāk ir zināt, kādā dziļumā tās ir. Lai to paveiktu, neiztikt bez iemērkšanās ūdenī. Var to veikt, izmantojot akvalangu, vai vienkārši masku un pleznas. Bet var arī risināt problēmu vienkāršākā veidā. Tam paredzēts portatīvais sonārs ar nosaukumu Humminbird.
Neliels, portatīvs palīgs makšķerniekiem - Humminbird

Tas sastāv no divām daļām, no detektora un uz rokas nēsājama monitora. Modulis iegremdējas ūdenī, un ar monitoru tas sazinās līdz pat 23 metru attāluma. Savukārt zivis un citus objektus detektors redz līdz pat 36 metru attālumā un 90 grādu leņķī. Abi komponenti ir ūdensnecaurlaidīgi, un detektora baterijas jaudas pietiek līdz pat 500 stundām darba. Turklāt izņemts no ūdens, tas uzreiz izslēdzas. Ja nu jūs šī manta ieinteresēja, tad to var iegādāties, samaksājot $139,95.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV