Ceturtdiena, 28.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Ginta, Gunda, Gunta;

Viegla un kompakta kamera ar 16,2 megapikseļiem un jaunu Picture Effect funkciju

Jānis Vanags, 08.06.2011. 09:55

Vieglā, kompaktā un viegli lietojamā Sony α35 (SLT-A35) nodrošina profesionāla līmeņa fotografēšanas ātrumu un bagātīgas radošās iespējas fotogrāfiem ar atšķirīgām prasmēm.
Viegla un kompakta kamera ar 16,2 megapikseļiem un jaunu Picture Effect funkciju

Sony caurspīdīgā spoguļa tehnoloģija, kas pirmoreiz izmantota atzinīgi novērtētajās α33 un α55, nodrošina liela ātruma fotografēšanu ar ātras reakcijas, precīzu un nepārtrauktu autofokusu vienalga, vai fotografējat, vai filmējat Full HD video.

α35 jaunums ir tele-zoom liela ātruma fotografēšana, kas palielina attēla centrālo daļu aptuveni 1,4x, tai pat laikā iespējams fotografēt ar ātrumu līdz pat 7 k/s. Kamera ir ideāli piemērota, lai lielā ātrumā fiksētu sporta sacensības, bērnu sejas vai tālus objektus, jo nodrošina nepārtrauktas sekošanas autofokusu statiskiem vai kustīgiem objektiem. Kamerai ir ātrs 5,5 k/s režīms, kas nodrošina pilnas izšķirtspējas nepārtrauktu fotografēšanu ar sekošanas autofokusu.

No jauna izstrādātais Exmor™ APS HD CMOS sensors ar 16,2 efektīvo megapikseļu izšķirtspēju nodrošina pārsteidzoši detalizētas fotogrāfijas ar minimālu graudainību un HD video attēlus. Papildus sensora īpaši augstajai izšķirtspējai un jutībai, jaudīgais BIONZ procesors attīra un optimizē attēla datus, lai nodrošinātu nevainojamus attēlus ar bagātīgu un dabisku krāsu atveidojumu. Ar maksimālo jutību ISO 12800 ir iespējams uzņemt dabiski skaistus attēlus un HD video sliktā apgaismojumā, ar ko citas kameras netiek galā.

Uzlabotā ātrā AF tiešrāde nodrošina nepārtrauktu reāllaika attēlu no galvenā attēlu sensora fotografēšanas vai Full HD filmēšanas laikā. Gaisma tiek daļēji pārvirzīta no caurspīdīgā spoguļa uz autofokusa sensoru, lai nodrošinātu nepārtrauktu augstas precizitātes TTL fāzes nobīdes autofokusēšanu, kas nav iespējams tradicionālajās DSLR kamerās.

Augstas kvalitātes Xtra Fine LCD ekrāns nodrošinās teicami detalizētu skatu gan fotografējot, gan filmējot AVCHD video. TruBlack tehnoloģija nodrošina liela kontrasta attēlus ar bagātīgu, dziļu melno krāsu pat tad, kad fotografējat ārā.

Augstas izšķirtspējas Tru-Finder skatu meklētājs piedāvā precīzu alternatīvu, kadrēšanai kameras LCD ekrānā. Nodrošinot īpaši detalizētu, liela kontrasta attēlu ar pilnu 100% lauka pārklājumu, skatu meklētājs ir ideāls bilžu efektu un ekspozīcijas regulēšanai tiešrādē. Ainavu, arhitektūras un citu skatu precīzu kompozīciju palīdz veidot ieslēdzamas vadlīnijas.

Neskatoties uz jau tā jaudīgajām attēlveides iespējām, α35 ir pārsteidzoši viegli lietojama pat fotogrāfiem, kuriem tā būs pirmā kamera ar maināmiem objektīviem. Help Guide kameras ekrānā sniedz skaidrojumus izvēlētājām funkcijām un tam, kā tās izmantot.

Profesionāļi novērtēs paneļa virspusē novietoto pielāgojamo pogu, kas ļauj piesaistīt jebkuru no 14 biežāk lietojamajām funkcijām.

α35 piedāvā Picture Effect iestatījumu, kas lietotājam ļauj pievienot papildu efektus fotogrāfijām vai HD video filmēšanas laikā, neuztraucoties par attēlu pēcapstrādi. Efektus var novērtēt tiešrādē kameras ekrānā, ļaujot fotogrāfiem saprast izvēlētā efekta rezultātu pirms, nevis pēc tam, kad bilde jau uzņemta. Iedvesmojošajā māksliniecisko līdzekļu paletē ir Retro Photo, High-key, Toy Camera un Posterisation.

Tāpat ir viegli radīt dramatiskus daļējas krāsas efektus, kad melnbaltā attēlā tiek izcelta viena krāsa. Šis populārais efekts parasti prasa rūpīgus pūles, lai to sasniegtu ar foto rediģēšanas programmatūru – savukārt α35 to var automātiski un uzreiz.

Uzlabojumi enerģijas patēriņā ar vienu uzlādi ļauj uzņemt 440 fotogrāfijas (aptuveni, izmantojot galveno LCD ekrānu) - tas ir par 30% vairāk, salīdzinot ar iepriekšējiem modeļiem. α35 ir savietojama ar visu 32 Sony A-mount maināmo objektīvu klāstu, no kuriem seši ir Carl Zeiss.

Programaparatūras atjauninājuma versija 2.00 α33, α55

No 20.jūnija pieejamais programmaparatūras atjauninājums Sony α33 un α55 kameras papildinās ar vairākiem radošiem un darbības uzlabojumiem.

Līdzīgi kā jaunajā α35, tiks atbalstīta funkcija Picture Effect. Atjauninājums arī nodrošinās liela ātruma bezvadu sinhronizāciju ar saderīgu ārējo zibspuldzi (tikai α55). Atjauninājumā ir pārstrādātas izvēlnes un jauns režīms, kas lietotājiem ļauj neatainot ekrānā fotografēšanas parametrus, lai varētu netraucēti veidot kompozīciju. Ātra piekļuvei bieži lietotām funkcijām tagad var tikt piesaistīta D-RANGE pogai, tādejādi nav nepieciešams izmantot izvēlni.

Reģistrētiem lietotājiem pieejams bez maksas, jaunākās versijas 2.00 programmaparatūras atjauninājums α33 un α55 var tikt lejupielādēts šeit.

Memory Stick™ PRO-HG Duo HX

Memory Stick™ PRO-HG Duo HX atmiņas karte, kas nopērkama jau no maija ar ietilpību līdz pat 32GB, nodrošina lielu datu pārsūtīšanas ātrumu - līdz pat 50MB/sekundē. Visu laiku ātrākā Memory Stick atmiņas karte ir optimizēta ilgstošai fotografēšanai ātrdarbības režīmā ar Sony A-mount un E-mount kamerām. Jaunā Sony HX Engine tehnoloģija nodrošina stabilu, īpaši ātru rakstīšanas/ lasīšanas sniegumu, sevišķi darbā ar lieliem failiem.

Jaunā Sony α35 ciparu kamera ar caurspīdīgā spoguļa tehnoloģiju būs nopērkama no augusta. Tās cena - sākot no Ls 540.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV