Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Kaspersky Lab iepazīstina ar Linux paredzēto Kaspersky Endpoint Security 8

Olga Kazaka, 10.06.2011. 10:47

Kaspersky Lab paziņo par Linux domātās Kaspersky Endpoint Security 8 izlaišanu. Operētājsistēmas Linux pārvaldībā strādājošo darbstaciju aizsardzībai domātā risinājuma jaunajā versijā izmantots atjaunināts antivīrusu dzinējs Kaspersky Anti-Virus Engine 8.0, ietverts centralizētas vadības, statistikas datu vākšanas un vienotas uzņēmuma datortīkla drošības politikas īstenošanas atbalsts.

Kaspersky Endpoint Security 8 for Linux ietilpst uzņēmumiem domātajos risinājumos Kaspersky Work Space Security, Kaspersky Open Space Security, Kaspersky Business Space Security un Kaspersky Enterprise Space Security, nodrošinot uz Linux balstītām sistēmām maksimālu aizsardzību.

Jaunajā versijā ir integrētas programmatūru Kaspersky Anti-Virus 5.7 for Linux un Kaspersky Anti-Virus 5.5 for Samba iepriekšējo versiju iespējas. Tādējādi produktā vienlaikus darbojas divu veidu datņu operāciju pārtvērēji – Linux kodola un tīkla protokola SMB līmenī. Bez tam antivīrusu aizsardzības sastāvā iekļauts heiristiskais analizators, kā arī atbalsts arhīvos saglabāto datņu ārstēšanai.

Kaspersky Endpoint Security 8 for Linux efektīvi neitralizē apdraudējumus ne vien Linux videi, bet arī sistēmām, kas darbojas operētājsistēmu Windows un Mac OS X pārvaldībā. Kopā ar Samba datņu operāciju pārtveršanas iespējām tiek nodrošināta papildu aizsardzība uzņēmuma datortīkla videi, kurā iesaistītas vairāku platformu darbstacijas. Kaspersky Endpoint Security 8 for Linux vadīšanai ir pieejama intuitīva grafiskā saskarne, kas ir pilnīgi saderīga ar populārākajām darbvirsmu vidēm Gnome un KDE. Programmatūras konfigurēšanu iespējams veikt, arī izmantojot komandrindu. Linux pārvaldītās darbstacijas var integrēt vienotā uzņēmuma datortīkla aizsardzības vidē, izmantojot risinājumu Kaspersky Administration Kit 8.0. Tiek atbalstīta Kaspersky Endpoint Security 8 for Linux attālināta instalēšana, aktivizēšana un atinstalēšana, atskaišu veidošana, kā arī vienotas uzņēmuma drošības politikas ieviešana. Izmantojot vadības konsoli, administrators var apskatīt atskaites par atklātajiem apdraudējumiem un veikt nepieciešamos pasākumus to novēršanai. Turklāt uzņēmumā iespējams organizēt Linux, Windows un Mac OS X pārvaldītām darbstacijām paredzēto antivīrusu datubāzu un drošības moduļu atjauninājumu centralizētas piegādes sistēmu.

Kaspersky Endpoint Security 8 for Linux ir saderīga ar Linux distributīviem, ieskaitot Red Hat Enterprise Linux, Debian, Ubuntu un ar tiem saderīgos. Tiek atbalstītas gan 32, gan 64 bitu platformas. Vairāk informācijas par Kaspersky Endpoint Security 8 for Linux var iegūt tīmekļa vietnē http://www.kaspersky.com/endpoint-security-linux

Papildu informācija: www.kaspersky.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV