Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

LG Electronics mājas izklaides entuziastiem Latvijā piedāvā LED LCD televizoru LG LV3550

Anete Gribuste, 16.06.2011. 09:58

Jaunais LED LCD televizors LG LV3550 būs lieliska izvēle tiem, kuri meklē zelta vidusceļu cenas un kvalitātes samērības ziņā un papildina plašo LG LED LCD televizoru modeļu klāstu Baltijas valstīs. Līdzīgi modeļi, kas interesentiem Latvijā pieejami jau no aprīļa ir LG LV570S, LG LV5500, LG LV4500 un LG LV2500.
LG Electronics mājas izklaides entuziastiem Latvijā piedāvā LED LCD televizoru LG LV3550

LG LV3550 pieejams 32, 37 un 42 collu izmēru variācijās un ir aprīkots ar LED aizmugurgaismojumu un Smart Energy Saving Plus viedo enerģijas taupīšanas funkcionalitāti.

LG televizora ekrāns īpaši plānā ietvarā paplašina skatīšanās leņķi un dažādo mājas izklaides iespējas. Pateicoties pievilcīgajam Slim Bezel & Depth dizainam, vienkrāsainajai apdarei un vienslāņa uzbūvei, ekrāns it kā nemanāmi saplūst ar plāno un eleganto ietvaru.

Savukārt televizora Picture Wizard II attēlu veidnis nodrošina vienkāršu attēla kvalitātes pielāgošanu, izmantojot ekrānā redzamus atskaites punktus, kas nosaka attēla kvalitātes galvenos elementus, piemēram, melnās krāsas kontrastu attiecību ar citām krāsām, spilgtuma, asuma un aizmugurgaismojuma līmeņus.

Turklāt aizmugurgaismojuma funkcionalitāte apvienojumā ar viedo enerģijas taupīšanas režīmu Smart Energy Saving Plus nodrošina iespēju efektīvi regulēt televizora spilgtumu. Tāpat lietotājs var izslēgt ekrānu un turpināt klausīties tikai skaņu (piemēram, savu iecienīto mūziku) ar vienkāršu ekrāna izslēgšanas funkciju. Savukārt gaidstāves režīma nulles funkcija ļauj iestatīt televizoru elektroenerģijas taupīšanas režīmā, kurā elektroenerģijas patēriņš būs nulle.

LG LV3550 LED LCD televizors
LED
Picture Wizard II attēlu veidnis
Smart Energy Saving Plus viedais enerģijas taupīšanas režīms
DivX HD

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV