Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Radīts pasaulē pirmais portatīvais multimediju atskaņotājs ar iebūvētu pikoprojektoru

zparks.lv, 16.06.2011. 13:19

Pikoprojektori ir jau pāris gadus zināma lieta, un ražotāji tos pamazām sāk piedāvāt gan kā atsevišķas iekārtas, gan arī iebūvēt mobilajos telefonos. Ķīnieši laiduši klajā pasaulē pirmo portatīvo multimediju atskaņotāju ar pikoprojektoru.
Radīts pasaulē pirmais portatīvais multimediju atskaņotājs ar iebūvētu pikoprojektoru

Ierīces nosaukums ir samērā bezjēdzīgs - Super DLP Pico Pocket Projector with Built-in MP4 Player, un vairāk atgādina produkta aprakstu. Atskaņotājs atbalsta video kodējuma standartus - RM/RMVB, H.264, WMV, FLV, AVI, MP4, MPEG-2, 3GP, ASF; audio kodējuma standartus - MP3, WAV, APE, FLAC, WAV, AAC, OGG, RA, MIDI, AMR, MID, M4A; un JPEG, BMP, GIF, PNG standartus attēliem. Aparāta iekšējā atmiņa ir 3,5 GB, bet to var palielināt līdz 32 GB ar microSD atmiņas karti. Video šis aparāts var rādīt vai nu uz iebūvētā 2,4 collu ekrāna, vai arī, projicēt uz ekrāna attēlu ar kontrastu 1000:1 un diagonāles izmēru lūdz 80 collām.

Jaunums maksā $264,74, un nopērkams interneta veikalā Chinavision.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV