Svētdiena, 19.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Sibilla, Teika, Lita;

Latvijas tirgū nonācis planšetdators „HTC Flyer"

Armands Jegermanis, 17.06.2011. 11:15

Kā atbilde "iPad 2" daudzu Eiropas valstu tirgos, tagad arī Latvijā, tirdzniecībā nonācis pirmais Taivānas tehnoloģiju giganta HTC ražotais planšetdators „HTC Flyer". Par pirmo HTC planšetdatora - pioniera tirdzniecības vietu Latvijā kļuvuši ELKOR tīkla veikali.

„HTC Flyer" ražotāji par savu mērķi sākotnēji izvirzīja tāda planšetdatora radīšanu, kas atšķirtos no līdzgājējiem, un kopumā var uzskatīt, ka šo ieceri ir izdevies sasniegt. Ar Android 2.4 operētājsistēmu, 1.5GHz procesoru un septiņu collu 3D skārienjutīgo ekrānu aprīkotais planšetdators apvieno jaudu un kompaktumu, savukārt visai kompaktais izmērs ļauj to viegli ievietot virsdrēbju kabatā.

Planšetdatorā „HTC Flyer" izmantota jaunā „HTC Scribe" tehnoloģija, kas ļauj ar speciālu irbuli uz ekrāna rakstīt, zīmēt, veidot piezīmes, pierakstus un pat likt parakstus uz dokumentiem. Ar jauno ierīci veiktos pierakstus var papildināt ar balss komentāriem, savukārt, spiežot uz konkrēta teksta vārda, „Timemark" funkcija to automātiski atpazīst un ļauj atgriezties tajā audio ieraksta vietā, kur attiecīgais vārds izskanējis. „HTC Flyer" ievērojams arī ar to, ka tajā iebūvēta sinhronizācijas iespēja ar vadošo piezīmju aplikāciju un pakalpojumu sniedzēju „Evernote".

„Jaunais HTC produkts nepārprotami ir mērķēts tieši uz biznesa auditoriju, kā arī to patērētāju daļu, kas īpaši aizraujas ar tehnoloģiju jaunumiem. Taču „HTC Flyer" apvienotās pieskāriena un pildspalvas funkcijas un pieejamais pirmais uz mākoņdatu pārraidi balstītais mobilo spēļu pakalpojums ļauj prognozēt, ka pamatā tas interesēs tieši korporatīvos lietotājus," vērtē ELKOR iepirkumu menedžeris Juris Zieds.

Ar zināmu devu humora var piebilst, ka sevišķi pozitīvi jauno planšetdatoru varētu novērtēt „zaļi" domājošā patērētāju daļa, jo tas iestrādāts alumīnija korpusā, kas nozīmē augstāku vērtību, to nododot ottreizējai pārstrādei.

Uzziņai:

HTC Corporation (HTC) ražo inovatīvus viedtālruņus, kas ir piemērojami ikviena cilvēka dzīves stilam un vajadzībām. HTC ir viens no straujāk augošajiem uzņēmumiem mobilo telefonu nozarē.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV