Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Atzīta HTC vadošā loma dizaina jomā

Liena Muraškina, 06.07.2011. 12:43

Saņemtas astoņas balvas, tostarp prestižā IDEA zelta godalga.

Trīs starptautiskas organizācijas ir atzinušas HTC Corporation, mobilo telefonu dizainera, izcilību produktu dizaina jomā, kas atspoguļo uzņēmuma apņemšanos radīt izcilu pieredzi ikdienas dzīvē, lai padarītu klientu dzīvi mazliet labāku.

HTC filozofija radīt mobilos telefonus, kas atbilstu klientu vēlmēm, atspoguļojas katrā produktu līnijā, kas nesen saņēmušas godalgas no IDEA, bet gada sākumā arī no red dot un IDA.

„Neskaitāmi HTC darbinieki sanāca kopā, lai nopelnītu atzinību, ko mēs saņēmām no IDEA 2011. gadā, red dot 2011. gadā un IDA 2010. gadā," norāda Skotts Kroils (Scott Croyle), HTC priekšsēdētāja vietnieks dizaina jautājums. „Mūsu godalgas saņēmušie dizaini aptver dažādas jomas un pasaules reģionus. Mūsu komandas uzklausīja un vēroja klientus, noteica viņu atšķirīgās vajadzības, un sadarbojās, lai radītu produktus, balstītus uz klientu vēlmēm."

HTC saņēma četrus augstākos apbalvojumus komunikācijas līdzekļu kategorijā 2011. gada starptautiskajā dizaina izcilības konkursā (IDEA), kas pazīstams kā "Dizaina Oskars". HTC Droid Incredible saņēma zelta godalgu, HTC EVO 4G – sudraba godalgu, bet HTC Legend – bronza godalgu. Turklāt HTC Aria bija starp finālistiem komunikācijas līdzekļu kategorijā.

„Labāko atlase no 2000 vienībām noslēdzās ar intensīvu trīs dienu dialogu un debatēm, kurās piedalījās 20 pieredzējuši žūrijas locekļi – mēs esam lepni par produktu, kuru esam izvēlējušies pārstāvēt labāko mūsu profesijā," sacīja IDEA žūrijas priekšsēdētājs Deivins Stovells (Davin Stowell), Smart Design dibinātājs un izpilddirektors.

Starptautisko dizaina izcilības programmu (IDEA®) 1980. gadā aizsāka Amerikas Industriālo dizaineru asociācija (IDSA), un tā veicina uzņēmumu un sabiedrības izpratni par dizaina izcilības ietekmi uz dzīves kvalitāti un ekonomiku.

Starptautiskajā dizaina konkursā (IDA) HTC saņem zeltu

2011. gada maijā IDA, četrus gadus vecas smalka un ilgtspējīga dizaina godalgu programmas, ietvaros tika atzinīgi novērtēts HTC novatoriskais dizains, piešķirot HTC Legend zelta godalgu 2010. gada starptautiskajā dizaina konkursā.

„Šogad notika līdz šim vislielākais konkurss, kurā tika pārstāvēs 65 valstis," sacīja konkursa priekšsēdētāja Džeida Trena (Jade Tran). „Mums bija prieks redzēt dizainu, kas tik ļoti atbilda dizaina teorijai un veidoja ciešu saikni starp klientu un produktu. HTC to ilustrē Telefonu un komunikācijas tehnoloģiju kategorijā."

2007. gadā daži dizaineri, domātāji un uzņēmēji radīja Starptautisko dizaina konkursu, lai atzinīgi novērtētu un cildinātu smalku un ilgtspējīgu daudzdisciplīnu dizainu.

HTC saņem starptautiskas žūrijas atzinību

2011. gada martā HTC saņēma trīs red dot godalgas. EVO 4G saņēma augstāko produkta dizaina apbalvojumu: „red dot: labākais no labākajiem", atzinību par novatorisku dizainu. Turklāt HTC Legend un HTC Aria saņēma apbalvojumu, kas liecina par ierīču dizaina augsto kvalitāti, kas ir pārāka salīdzinājumā ar citiem tās pašas grupas produktiem.

Par red dot godalgu piešķiršanu lēma žūrijas locekļi no visas pasaules, kuru zināšanas un pieredze ļāva novērtēt dizaina sevišķās starpkultūru iezīmes. Red dot godalgas sponsorē Red dot muzejs Vācijā un Singapūrā. Šajā konkursā piedalās tie, kas vēlas parādīt savas uzņēmējdarbības atšķirīgās iezīmes, izmantojot dizainu.

„Uzvarētāju atlases posmā HTC centieni uzrunāt klientus caur dizainu bija acīmredzami," sacīja profesors Dr. Pīters Zecs (Peter Zec), konkursa priekšsēdētājs. „Katru gadu mēs meklējam zīmolus, kas veiksmīgi nodod dizaina spēku masām."

Par HTC

HTC Corporation (HTC) ir viens no straujāk augošajiem uzņēmumiem mobilo telefonu nozarē un Taivānas fondu biržā kotējas ar kodu 2498. HTC ražo inovatīvas ierīces, kas ir piemērojamas ikviena cilvēka dzīves stilam un vajadzībām. Lai uzzinātu vairāk par HTC, apmeklējiet uzņēmuma oficiālo interneta vietni www.htc.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV