Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Huawei M385 – viedtelefons kurš maksā $80

zparks.lv, 07.07.2011. 13:01

Ķīnas kompānija "Huawei" turpina savu iesākto uzbrukumu mobilo telefonu sektoram. Taču viņi ir izvēlējušies citu stratēģiju, salīdzinot ar lielajiem ražotājiem, kas parasti mēģina piedāvāt līdz lūpai ar jaunumiem piebāztus mobilos telefonus par pamatīgu cenu. Savukārt "Huawei" nolēmuši, ka lietotājam vajag ne tikai pārmodernus un super dārgus aparātus, bet derēs arī budžeta klases viedtelefoni - darba zirdziņi.
Huawei M385 – viedtelefons kurš maksā $80

Viens šāds darba zirdziņš pamanīts amerikāņu mobilo sakaru operatora MetroPCS mājas lapā. Jaunais Huawei M385 maksā nieka $80, un turklāt tas ir bez pieslēguma un bez jebkādām ilgtermiņa saistībām ar operatoru. Šajā cenā pircējs iegūst telefona aparātu ar 2,8 collu kapacitīvo ekrānu, Android 2.2 Froyo operētājsistēmu, 3,2 MPix kameru, Wi-Fi un Bluetooth savienojumus, microSD atmiņas kartes ielādes vietu un DTS Envelo skaņas apstrādes tehnoloģiju. To visu darbina 1200 mAh akumulators. Šādai cenai aparāts ir vairāk nekā labi aprīkots, un, domājams, atradīs daudzus pircējus.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV