Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Alumīnija klaviatūra pārvērtīs iPad 2 par MacBook Air

zparks.lv, 11.07.2011. 14:44

Lai kā arī planšetdatora iPad piekritēji brēktu un spirinātos pretī, bet fakts ir un paliek fakts – ar virtuālo ekrāna klaviatūru rakstīt nav tik ērti un ātri, kā tas tiek apgalvots. Un arī mūžam nospeķots planšetdatora ekrāns nav labākais risinājums. Elegantu un vienkāršu veidu klaviatūras problēmu atrisināšanai piedāvā interneta veikals M.I.C Store. Risinājums saucas Aluminium Keyboard Buddy Case for iPad 2.
Alumīnija klaviatūra pārvērtīs iPad 2 par MacBook Air

Tā ir alumīnija korpusā ievietota un ar Bluetooth savienojumu planšetdatoram pievienojama klaviatūra. Turklāt pie šī korpusa var ļoti ērti piestiprināt arī pašu planšetdatoru. Savienotā veidā vizuāli iekārta atgādina MacBook Air klēpjdatoru. Klaviatūra iebūvētais 510 mAh akumulatora nodrošina 10 - 15 dienu darbību gaidīšanas režīmā un 90 stundas darba režīmā. Jaunums uzlādējams, izmantojot USB savienojumu, un maksā $49.90.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV