Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Kaspersky Lab dāvā Latvijas interneta lietotājiem Formula 1 ātrumu

Olga Kazaka, 13.07.2011. 13:26

Kaspersky Lab paziņo, ka Latvijas tirgū ir pieejama kompleksā aizsardzības risinājuma Kaspersky Internet Security ekskluzīvā versija, kas ir izveidota sadarbībā ar uzņēmumu Ferrari. Risinājumā Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition ir īstenots pilns moderno tehnoloģiju kopums drošai datora aizsardzībai pret mūsdienu informācijas apdraudējumiem. Dāvanā lietotāji saņem sacīkšu simulatoru Ferrari Virtual Academy, kas ļauj justies kā komandas Scuderia Ferrari F1 sacīkšu spēkrata pilotam.
Kaspersky Lab dāvā Latvijas interneta lietotājiem Formula 1 ātrumu

«Mūsu vadošā risinājuma Kaspersky Internet Security īpašā versija ir domāta zīmola Ferrari cienītājiem un Formula 1 sacīkšu līdzjutējiem, kā arī visiem tiem, kas dod priekšroku spilgtiem, neikdienišķiem risinājumiem, ātrumam un sparam,» saka Kaspersky Lab rīkotājdirektors Baltijā Andis Šteinmanis. «Kaspersky Lab un Ferrari ir apvienojuši spēkus, lai nodrošinātu lietotājiem maksimālu aizsardzību un ātrumu internetā, kā arī pateicoties sacīkšu stimulatoram sniegtu viņiem iespēju iejusties Formula 1 spēkrata pilota lomā.»

Programmatūrā ir ietverts optimāls līdzsvarotu un pastāvīgi pilnveidojošos funkciju komplekts, kas ļauj datorlietotājiem droši darboties internetā. To vidū ir iebūvētais interneta filtrs, kas novērš bīstamu vai nevēlama satura tīmekļa vietņu apmeklēšanu, virtuālā tastatūra, kas nodrošina konfidenciālās informācijas aizsardzību, izmantojot dažādus pakalpojumus, piemēram, interneta banku, kā arī elastīgais vecāku kontroles modulis, kas ļauj veikt katram ģimenes loceklim piemērotākos datora, programmatūru un interneta izmantošanas iestatījumus.

Risinājuma Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition lietotāja saskarne ir stilizēta abu zīmolu korporatīvajās krāsās – zaļā un sarkanā, bet īpašais Formula 1 spēkrata izskatā izveidotais darbvirsmas sīkrīks ļauj regulēt programmatūras pamatfunkcijas un vienmēr būt informētam par datora aizsardzības stāvokli.

Kaspersky Lab sadarbība ar Ferrari sākās 2010. gadā ar vienošanos būt par Ferrari AF Corse komandas galveno sponsoru Lemānas sērijas sacensībās Francijā. Pēc veiksmīgās debijas autosacīkšu pasaulē tika nolemts sadarbību paplašināt arī attiecībā uz Formula 1 sacensībām. 2010. gada novembrī Kaspersky Lab paziņoja par oficiālu atbalstu pasaulslavenajai šīs klases komandai nākamo divus gadu garumā.

Vairāk informācijas tīmekļa vietnē www.kaspersky.ru/kis_sfe.

Papildu informācija: www.kaspersky.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV