Ceturtdiena, 16.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Edijs, Edvīns;

Angļu blogeris iPhone 5 gaidās jau tagad uzslien telti pie Apple veikala Londonā

zparks.lv, 25.07.2011. 17:42

Telšu pilsētiņas, kuras dīvaini cilvēki slien pie Apple veikaliem, gaidot kādu jaunu elektronisko grabulīti, nav nekas jauns. Pirmo reizi šis trakuma paveids tika novērots četrus gadus atpakaļ pirmā iPhone gaidīšanas laikā. Taču nupat angļu blogeris Robs Šūsmits ir nolēmis šo ideju novest līdz absurdam. Viņš jau tagad ir uzslējis savu telti pie Apple veikala Londonā, kaut arī iPhone 5 labākajā gadījumā klajā varētu nākt 5. septembrī.
Angļu blogeris iPhone 5 gaidās jau tagad uzslien telti pie Apple veikala Londonā

Pamatā puisim jaunais telefons ir dziļi vienaldzīgs, viņš šo kampaņu sācis, lai savāktu pēc iespējas vairāk dažādas dāvanas un ziedojumus, kā arī lai savam blogam un kompānijai, kurā viņš strādā, pievērstu papildus mediju uzmanību. Angļi šim aicinājumam atsaukušies ar lielu entuziasmu. Rezultātā viņa teltī jau tagad ir dažādi labumi par aptuveni 40 tūkstošiem sterliņu mārciņu. Arī ēdiens Robam tiek piegādāts par velti no labākajiem Londonas restorāniem. Kampaņas beigās idejas autors, kurš pirms trīs nedēļām strādāja par atkritumu savācēju, bet tagad ir firmas Medl Mobile mārketinga nodaļas vadītājs, sola lielāko daļu no savāktajām dāvanām ziedot labdarībai.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV