Trešdiena, 24.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Nameda, Visvaldis, Ritvaldis;

Radīts uzlādes risinājums gadžetu cienītājiem

zparks.lv, 27.07.2011. 13:06

Praktiski ikvienam cilvēkam mūsdienās ir dažāda veida elektroniskie palīgi, kuri atvieglo un organizē darbu un sadzīvi, bet vienlaikus arī uzstājīgu prasa, lai tos laikus pabaro, uzlādējot to akumulatorus. Vienu mantu uzlādēt vēl nav problēmu, bet ja mantas ir trīs, četras vai vairāk, tad tās visas vienlaikus pie elektrības rozetes pieslēgt tik vienkārši nevarēs. Risinājumu šai problēmai piedāvā kompānijas AViiQ izstrādātā iekārta Portable Charging Station.
Radīts uzlādes risinājums gadžetu cienītājiem

Portable Charging Station ir veidota kā neliela somiņa, kurā iekšā atrodas uzlādes iekārta ar četrām USB pieslēgvietām. Vienlaikus var lādēt vairākas portatīvās iekārtas. Pluss ir tas, ka viena no USB pieslēgvietām piedāvā arī datu sinhronizācijas starp portatīvo mantu un datoru iespēju. Pati uzlādes iekārta pieslēdzas strāvas tīklam ar parasto kontaktdakšu. Pozitīvs moments ir arī tas, ka somiņas iekšienē var ērti izkārto visus iekārtu kabeļus, un tie nesamezglosies savā starpā. AViiQ Portable Charging Station izmēri ir 250 x 125 x 38 mm, bet svars 450 grami. Jaunums maksā $80.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV