Otrdiena, 16.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mintauts, Alfs, Bernadeta;

Inovatīvs sniegums, mainīgs dizains ar Philips DesignLine televizoriem

Ēriks Matulis, 01.08.2011. 11:42

Philips laiž klajā DesignLine, jaunu LED televizoru līniju, kas apvieno funkcionalitāti un formu, mainot priekšstatu par viendabīgu televizoru dizainu. Klāsta pamatā ir filozofija, ka mājas kinozāles aprīkojumam jāiekļaujas dzīvojamās istabas vidē, nevis jānomāc to.
Inovatīvs sniegums, mainīgs dizains ar Philips DesignLine televizoriem

Pateicoties inovatīvai autentisku materiālu, piemēram, stikla izmantošanai, caur rāmi plūst gaisma, radot iespaidu, ka televizors peld. Dizainu papildina skārienvadība, bezvadu savienojamība un Philips Ambilight attēla tehnoloģija. Kopējais efekts ir dizaina un tehnoloģiju harmonija: ar dažādām funkcijām aprīkotie televizori atspoguļo mūsdienu dizaina tendences, un tajos ir izmantotas reljefas virsmas, ieskaitot matētu metālu.

DesignLine ir Philips starptautiskās dizaina komandas pasaules patērētāju un vispārējo tendenču izpētes rezultāts. Philips saprot, ka ierastajā televizoru tirgū pircēji vairs neuztver tehnoloģiskās specifikācijas kā nozīmīgu atšķirību starp dažādiem zīmoliem. Ņemot vērā krāsu, formas vai materiālu ierobežoto izvēli, patērētāji, īpaši vairākkārtēji televizoru pircēji un sievietes, arvien vairāk izsaka vēlmi iegādāties televizoru, kura dizains papildinātu interjeru. DesignLine ir pirmais televizoru klāsts par saprātīgu cenu, kas pievēršas šai patērētāju vēlmei.

DesignLine Edge TV

DesignLine Edge LED TV ir paredzēts zemam dzīvojamās istabas galdam, to var ērti atliekt par sešiem grādiem, nodrošinot optimālu skatīšanās komfortu. Tā atliektā pozīcija ir piemērota modernam, mierīgam dzīvesveidam un skatīšanās stāvoklim no mūsdienīgas, zemas TV konsoles. Izstrādāts, lai gūtu atzinību no jebkura leņķa, tas atgādina peldošu attēla rāmi mūsdienīgi baltā krāsā. Dabiskais atainojums tiek realizēts priekšējā stikla ekrānā, kas plūst līdz pat galdam, radot iespaidu, ka televizors peld. DesignLine formas vieglumu vēl vairāk izceļ mainīgais Philips Ambilight apgaismojums divās pusēs.

Dizaina un tehnoloģiju harmoniju papildina Wi-Fi savienojamība, Easy 3D un nozares gudrākais Smart TV ar piekļuvi internetam.

Patentētā Philips Ambilight Spectra 2 apgaismojuma tehnoloģija rada pilnīgāku klātesamības iespaidu, palielinot ekrānu, projicējot gaismas atblāzmu no divām televizora pusēm uz aizmugurē esošo sienu un automātiski pielāgojot gaismas krāsu un spilgtumu atbilstoši attēlam. Sienas pielāgošanās funkcija nodrošina, ka gaismas krāsa atbilst attēlam neatkarīgi no sienas krāsas.

Easy 3D nodrošina pilnīgu klātesamības skatīšanās sajūtu, kas vienlaikus ir komfortabla, pateicoties atainojumam bez mirgoņas un attēla dubultošanās. Par to gādā Film Patterned Retarder (FPR – filmas tēlu kavētājs), kas ir pilnībā TV ekrānā integrēta filmiņa. Saderīgās 3D brilles ir vieglas, un tām nav nepieciešamas baterijas.

Smart TV ir logs uz tiešsaistes pasauli, kas ļauj bez vadu pieslēguma televizorā izbaudīt filmas, mūziku vai fotoattēlus no viedtālruņa, piezīmju grāmatiņas, klēpjdatora vai interneta, kā arī pēc vajadzības saglabāt filmas cietajā diskā. Televizoram ir dažādas tiešsaistes lietojumprogrammas, video nomāšanas un televīzijas pārraižu ierakstīšanas funkcija; jūs varat pārvaldīt Edge ar viedtālruni, piezīmju grāmatiņu vai klaviatūru, nodrošinot pilnībā savienotu TV lietošanu, kas piemērota jūsu dzīves stilam.

DesignLine bez liekiem vadiem piedāvā vislabāko tehnoloģiju, neiejaucoties mājokļa harmonijā. Pilnas HD LED TV ar Pixel Precise HD nodrošina reālistisku attēlu kvalitāti neatkarīgi no tā, vai skatāties tiešsaistes video vai Blu-ray filmu. LED pretgaisma nodrošina savā kategorijā viszemāko jaudas patēriņu ar izteiksmīgu spilgtumu, neticamiem kontrastiem un žilbinošām krāsām. 400Hz Perfect Motion Rate (PMR – izcils kustību asums) rada izcilu kustību asumu skaidram un žilbinošam attēlam, atveidojot pat ātras darbības.

DesignLine Tilt TV

DesignLine kompaktais Tilt TV, kas pieejams 56 cm (22 collu) un 66 cm (26 collu) izmērā, ideāli iederēsies jebkurā telpā, un tam ir pulēta stikla ekrāns ar modernu melnu vai mūsdienīgi baltu malu. Īpaši plāno televizoru ar izsmalcinātu dizainu, kas papildinās jūsu mājokļa iekārtojumu, var atliekt par 10 grādiem, lai jūs to varētu skatīties no augšas, stāvot vai sēžot. Turklāt eleganto priekšējā stikla dizainu ir viegli kopt.

Gudri elektroinstalāciju risinājumi nodrošina to, ka jūs nemanīsit vadus neatkarīgi no TV novietojuma. HD Ready ar Digital Crystal Clear procesoru digitāli pielāgo un uzlabo attēla kvalitāti, nodrošinot vislabāko kontrastu un asuma līmeni, atainojot visskaidrākos attēlus no jebkura avota.

LED apgaismojums nodrošina satriecošu attēlu kvalitāti ar kategorijā viszemāko jaudas patēriņu; LED pretgaisma nodrošina izcilu spilgtumu, neticamus kontrastus un asumu, kā arī žilbinošas krāsas.

Clear Sound audio tehnoloģija nodrošina autentisku un skaidru skaņu, lai dzirdētu katru vārdu un pilnībā izbaudītu skatīšanos.

Digitālā savienojamība ar divām HDMI ieejām un Philips Easylink nu ir vienkārša, ļaujot jums veikt lielāko daļu darbību TV, DVD, Blu-Ray vai mājas kinoteātra sistēmā ar vienu tālvadības pulti, tādējādi izvairoties no liekas nekārtības. Integrēts MPEG-4 uztvērējs nodrošina HD uztveri bez papildu pierīces uzstādīšanas, savukārt PC ieeja ļauj izmantot televizoru kā datora monitoru.

SoundHub mājas kinoteātris

Ar DesignLine Edge TV saderīgais SoundHub mājas kinoteātris ienes dzīvojamā telpā pilnīgu skatīšanās baudījumu. Skaļruņus var atliekt tādā pašā leņķī kā Edge TV. Tiem ir atsegti titāna augsto frekvenču skaļruņi, kas apvieno snieguma skaistumu ar dizaina funkcionalitāti.

Augsto frekvenču skaļruņi ir ārkārtīgi izturīgi un viegli, lai nodrošinātu neizkropļotu skaņu un izcili skaidras skaņas nianses. Ar pilnas HD 3D Blu-ray, iebūvētu WiFi, Smart TV video pēc pieprasījuma un iebūvētu iPod/iPhone doku SoundHub mājas kinoteātris sniedz jums pieeju visdažādākajai mūzikai un filmām, neizmantojot papildus vadus. TV un mājas kinoteātra sistēmu var vadīt ar vienu tālvadības pulti.

Jauninājumi sastopas ar atjaunošanu: harmoniska tehnoloģiju un elegances saplūsme

Jaunā DesignLine klāsta pamatā ir plaši Philips veikti globālo tendenču pētījumi par mājas ainavas, dzīves stilam uzvedības un tehnoloģisko prasību attīstību. Tas ir Philips kinematogrāfiskas skatīšanās pieredzes apvienojums ar dziļu izpratni par dizaina vērtībām un tendencēm. Tikai daži no mums iegādājas vai skatās TV vienatnē. TV ar lielisku sniegumu, kas drīzāk papildina nekā nomāc dzīvojamo telpu, ir viennozīmīgs ieguvums pāriem.

Philips vecākais dizaina nodaļas vadītājs Stefano Marcano [Stefano Marzano] komentē: „Philips tic, ka dizainu var savienot ar tehnoloģijām, lai radītu ražojumu, kas patērētājam sniedz izcilu baudījumu. To mēs turpināsim pilnveidot ar DesignLine. Pētot jaunus autentisko materiālu izteiksmes veidus mājai, tiek radīti jauni arhetipi. Rodas iespaids, ka televizors peld virs galda, vienlaikus saplūstot ar vidi un veidojot estētisku telpu."

Tehnoloģija savā tīrākajā formā ir skaista; patiesi izcils dizains ir instinktīva bauda

Philips pētījumi rāda, ka tehnoloģiju komercializācija ir samazinājusi to racionālo vērtību. Patērētāji tagad meklē ražojumus, kas apmierina ne tikai viņu funkcionālās, bet arī emocionālās vajadzības.

Philips Design Consumer Lifestyle pasaules radošais direktors Čovs Huei Lovs [Cheaw Hwei Low] piebilst: „Iedvešot jaunas emocionālas vērtības ikdienas ražojumos, mēs radām jaunus iemeslus, lai patērētājiem tie atkal iepatiktos. Lai atjaunotu skatīšanās baudījumu, mēs rūpīgi un uzmanīgi esam veidojuši TV un mājas kinoteātra sistēmas, izpētot un daudzveidojot autentiskus materiālus, piemēram, metālu un stiklu. DesignLine klāsta izteiksmes veida pamatā mēs arī likām akcentu uz tīru ģeometriju."

Jaunā televizoru līnija Latvijā būs pieejami no 2011. gada septembra.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV