Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Sony WhiteMagic tehnoloģija ļaus divkāršot LCD ekrānu spilgtumu

zparks.lv, 12.08.2011. 14:36

Kompānija Sony izstrādājusi jaunu tehnoloģiju, kuras nosaukums WhiteMagic un kuras uzdevums ir divkāršot dažādo mobilajās iekārtās lietoto LCD ekrānu spilgtumu.
Sony WhiteMagic tehnoloģija ļaus divkāršot LCD ekrānu spilgtumu

Ideja nav pārāk jauna, jo Sony piedāvā pievienot katrai trīs pamatkrāsu pikseļu grupai ceturto, baltās krāsas pikseli. Taču, ja agrāk šādas idejas radīja tikai sliktāku attēla kvalitāti, tad Sony izmainot attēla signāla apstrādes tehnoloģiju, izdevies iegūt teicamu attēla kvalitāti un divkāršot ekrāna spilgtumu. Turklāt papildus ieguvums ir tas, ka ekonomiskajā režīmā ekrāna energopatēriņš samazinās divas reizes. Šo tehnoloģiju Sony piedāvā izmantot ekrānus, kuri iemontēti tehnikā, kura aktīvi tiek izmantota ikdienā ārpus mājas, saules gaismā, piemēram, mobilajos telefonos un ciparu fotokameras. Pirmie jauno ekrānu paraugi ar izšķirtspēju 640 x 480 būs pieejami oktobra mēnesī un to cena $65.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV