Otrdiena, 07.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Henrijs, Jete, Henriete;

"LG" sāk piedāvāt divus jaunus "Android 2.3" viedtālruņus Baltijā

Anete Gribuste, 23.08.2011. 15:54

LG Electronics (LG) arī Baltijas tirgū sāks piedāvāt divus jaunus viedtālruņus no LG Optimus sērijas - LG Optimus Pro (LG C660) un LG Optimus Net (LG-P690), kas darbojas ar jaunāko Android 2.3 operētājsistēmu. LG Optimus Pro (LG C660) Latvijā būs pieejams augusta beigās, bet LG Optimus Net (LG P690) - septembrī.
"LG" sāk piedāvāt divus jaunus "Android 2.3" viedtālruņus Baltijā

Google Android mobilo tālruņu operētājsistēmas versija 2.3, kas pazīstama kā Gingerbread, piedāvā uzlabotu multivides atbalstu, uzlabotu barošanas pārvaldību un labāku spēļu atbalstu.

"Mobilo tālruņu lietotāji mūsdienās vēlas izmantot pašu labāko, proti, tālruņus ar dažādu funkciju un tehnoloģiju kombināciju," norādīja LG Electronics Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors Dr. Jong-seoks Pārks (Jong-seok Park). "Tieši to mēs esam paveikuši ar Optimus Pro un Optimus Net - divām jaunām ierīcēm, kas nostiprina LG uzņēmuma reputāciju kā Android viedtālruņa ražotājam."

LG OPTIMUS PRO - vienkārša sociālo tīklu izmantošana ar QWERTY tastatūru un skārienekrānu

LG Optimus Pro viedtālrunim ir skārienekrāns un monoblokaQWERTY tastatūra. 2,8 collu ekrāns nodrošina ātru navigāciju, bet QWERTY ergonomiskā tastatūra - ātras un precīzas teksta ievadīšanas iespējas. Speciālie e-pasta un plānotāja taustiņi nodrošina tūlītēju piekļuvi un lietošanas ērtumu. Optimus Pro būs pieejams melnā krāsā.

LG OPTIMUS NET - sociālās saziņas nākamā paaudze

Optimus Net ar LG Social+™ apvieno populārākos sociālo tīklu portālus vienā logrīkā, kas atrodas tieši sākumekrānā. Ar vienu klikšķi lietotāji var veikt vairākus uzdevumus, piemēram, atjaunināt savu statusu Facebook un Twitter un vienlaikus lasīt draugu sociālās multivides plūsmas vienā ekrānā. Integrētais sociālais logrīks nodrošina viena klikšķa fotoattēlu koplietošanu ar vairākiem sociālās multivides kontiem sākumekrānā. Turklāt 3.2 HVGA (320 x 480) ekrāns nodrošina skaidrāku un asāku multivides satura skatīšanu, bet LG SmartShare™ funkcija ļauj vienkārši koplietot saturu ar citām DLNA piemērotām ierīcēm. Tālrunis būs pieejams melnā krāsā.

Par LG Electronics Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) ir viens no pasaules vadošajiem tehnoloģiju novatoriem sadzīves elektronisko ierīču, mobilo sakaru ierīču un sadzīves tehnikas ražošanas jomā, nodrošinot darba vietas vairāk nekā 93 000 cilvēku, kuri darbojas 120 struktūrvienībās visā pasaulē. 2010.gadā kompānijas pārdošanas apjomi sasniedza 48,2 miljardus ASV dolāru. LG veido četras struktūrvienības - Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning and Energy Solutions. LG ir viens no pasaules vadošajiem plakano paneļu televizoru, mobilo tālruņu, gaisa kondicionēšanas sistēmu, ledusskapju un veļas mazgājamo mašīnu ražotājiem. LG noslēdzis ilgtermiņa sadarbības līgumu ar Formula 1™ kā globālais un tehnoloģiju partneris ar ekskluzīvām logo un mārketinga tiesībām kā oficiālajam sadzīves elektronikas, mobilo tālruņu un datu procesoru ražotājam. Lai iegūtu plašāku informāciju, lūdzu, apmeklējiet interneta vietni www.lg.com.

Par LG Electronics Mobile Communications Company

LG Electronics Mobile Communications Company ir viens no vadošajiem pasaules mobilās saziņas un informācijas uzņēmumiem. Jaunākie tehnoloģiju sasniegumi apvienojumā ar elegantu dizainu nodrošina optimizētu mobilo tālruņu lietošanas pieredzi klientiem visā pasaulē. LG nodarbojas ar konverģences tehnoloģiju un mobilās skaitļošanas produktiem, vienlaikus ar katru gadu nostiprinot vadošo pozīciju mobilās saziņas jomā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV