Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Canon iepazīstina ar jaunu IXUS 230 HS

Sigita Lapsiņa, 24.08.2011. 10:29

Canon papildina savu izcilo IXUS sēriju ar IXUS 230 HS – satriecošu, īpaši smalku 8x optiskās tālummaiņas kameru, kas apvieno vadošo optikas tehnoloģiju un elegantu dizainu. Tā pieejama sešās skaistās krāsās, un smalkā metāla korpusā ietver jaudīgu Canon objektīvu un dažādas izcilas funkcijas, lai lietotājiem būtu viegli iemūžināt ļoti detalizētas atmiņas.
Canon iepazīstina ar jaunu IXUS 230 HS

IXUS 230 HS ir jaunākais IXUS modelis ar HS sistēmu, kas nodrošina izcilu Canon attēlu kvalitāti jebkādos apstākļos, īpaši sliktā apgaismojumā. Pasaulē smalkākā sava veida kamera ir tikai 22,1 mm bieza, un tai ir precīzs 28 mm 8x optiskās tālummaiņas objektīvs, tādēļ tā ir ideāli piemērota ballītēm, īpašiem pasākumiem vai brīvdienāmi. Tā arī ir viena no pirmajām kamerām, kas ietver Canon jauno inteliģento IS sistēmu, lai viegli uzņemtu detalizētus un skaidrus fotoattēlus vai vienmērīgas Full HD (1080p) filmas.

IXUS stils, HS sistēmas jauda

IXUS 230 HS darbojas ar Canon HS sistēmu – unikālu, uzlabotu 12,1 MP pretgaismas CMOS sensora un jaudīgas DIGIC 4 apstrādes apvienojumu. Nodrošinot izcilu attēlu skaidrību, krāsas un detaļas, HS sistēma ļauj lietotājiem bez statīva uzņemt attēlus sliktā apgaismojumā ar nelieliem traucējumiem, vai uztvert patieso ainas atmosfēru, fotografējot bez zibspuldzes. Ar HS sistēmu visu līmeņu lietotāji var viegli uzņemt skaistus attēlus, nodrošinot izcilu katra attēla kvalitāti.

Īsta Canon optika – kompakta precizitāte un pielāgojamība

Izstrādāts, balstoties uz gadu desmitiem ilgu pieredzi, IXUS 230 HS Canon objektīvs ir ārkārtīgi kompakts un daudzveidīgs. Sākot ar 28 mm platu leņķi un līdz maks. 224 mm telefoto fokusa attālumam, unikālais objektīvs ļauj lietotājiem iemūžināt it visu – no elpu aizraujošām ainavām līdz lielāku grupu uzņēmumiem, arī pietuvināt attālus objektus. Nodrošinot plašu tālummaiņu ar ērtu pārnēsājamību, šī kamera kabatas izmēra korpusā ietver neticamu jaudu.

Inteliģentā IS – vairāk detaļu, mazāk miglainuma

IXUS 230 HS ir viens no pirmajiem modeļiem ar Canon unikālo inteliģento IS sistēmu, kas izmanto Canon ārkārtīgi efektīvo 3,5 iedaļu optisko IS, lai mazinātu kameras sakustēšanās efektu, uzņemot fotoattēlus un Full HD filmas.

Nodrošinot septiņus stabilizācijas veidusii, inteliģentā IS automātiski atpazīst fotografēšanas apstākļus un pielāgo optisko IS, lai efektīvāk novērstu kameras sakustēšanos. Macro IS izlabo pārspīlēto sakustēšanos, kas rodas, fotografējot makro režīmā. Savukārt Powered IS darbojas filmēšanas laikā, samazinot pārspīlētu sakustēšanos, kas rodas, uzņemot attālus objektus ar tālummaiņu. Apvienojumā ar Smart Auto, inteliģentā IS darbojas automātiski, lai lietotāji varētu uzņemt detalizētus attēlus ar minimāliem traucējumiem, nedomājot par iestatījumiem.

Nekavējoties uzņemiet Full HD filmas

Jaunais modelis uzņem arī satriecošus Full HD video ar 24 kadriem sekundē (fps) un stereo skaņu. Īpašā filmu ierakstīšanas poga ļauj viegli nekavējoties sākt ierakstīšanu. 8x optisko tālummaiņu var izmantot video uzņemšanas laikā, un inteliģentā IS ietver Dynamic IS režīmu, lai samazinātu kameras sakustēšanās efektu kustībā. HDMI-CEC ports ļauj viegli kopīgot video, jo lietotāji var atskaņot attēlus HDMI saderīgos televizoros un to pārvaldīt ar tālvadības pulti.

Liels, kvalitatīvs 7,5 cm (3,0") PureColor LCD II G ekrāns ir ideāli piemērots attēlu kadrēšanai un atskaņošanai; 460k-punktu izšķirtspēja nodrošina smalkas detaļas, asus kontrastus un izcilu krāsu atveidi. Rūdīta stikla virsējais slānis nodrošina plašu skatu leņķi un aizsardzību pret skrāpējumiem. Padomi un ieteikumi lietotāja interfeisā atvieglo pārvaldību, ļaujot lietotājiem uzzināt vairāk par kameru tieši darbības laikā.

Viegli uzņemt satriecošus attēlus

Piedāvājot "notēmē un knipsē" vieglumu, IXUS 230 HS ir arī Canon universālais Smart Auto režīms. Tas automātiski atpazīst ainu pirms tai pielāgot vispiemērotākos iestatījumus vislabākajiem rezultātiem. Pilnībā automātisks un neticami viegli lietojams, Smart Auto ļauj lietotājam domāt tikai par kadrēšanu, jo par pārējo parūpējas kamera.

Smart Auto ietver Face Detection tehnoloģiju un Advanced Subject Detection tehnoloģiju, fiksējot ainā cilvēku sejas, mājdzīvniekus vai citus objektus, piemēram, automobiļus. Vienreiz atpazīstot objektus, Servo AF/AE saglabā to fokusu un ekspozīciju līdz pat uzņemšanas mirklim. i-Contrast un Smart Flash ekspozīcija, kas arī ir ietverta Smart Auto, nodrošina vislabāko objektu atainošanu – mazinot asas ēnas un pārlieku eksponētas gaismas gala attēlā.

Liels ātrums, neierobežotas radošās iespējas

IXUS 230 HS piedāvā dažādas liela ātruma uzņemšanas funkcijas ātras darbības uztveršanai. High-speed Burst ir ideāli piemērots gan sporta notikumiem, gan ballītēm, jo tas uzņem līdz 8,7 kadriem sekundē ar 3,0 MP izšķirtspēju. Savukārt 12,1 MP pilnas izšķirtspējas attēlus var nepārtraukti uzņemt ar 3,5 kadriem sekundē, cik vien kartē var saglabāt. Lai uzņemtu ātras darbības nianses, Super Slow Motion Movie režīms ieraksta attēlus ar 240fps (QVGA kvalitāte) vai 120fps (VGA kvalitāte) un atskaņo tos reālā ātruma daļāsiii.

Lai palīdzētu lietotājiem iegūt vislabākos attēlus, Best Image Selection uztver liela ātruma secīgus kadrus un ieraksta vislabāko attēlu, bet Handheld Night Scene uzņem secīgus attēlus, lai apvienotu to datus un izveidotu vienu optimāli eksponētu attēlu ar minimālu miglainumu. Radošie uzņemšanas režīmi pievieno ainai dažādas perspektīvas, ieskaitot Miniature efektu, Fish-eye efektu, Super Vivid un Poster efektu, Toy Camera efektu un Monochrome efektu. Miniature efekts ir pieejams arī filmās, ierakstot 1,5, 3 vai 6 fps, lai izveidotu palēninātu video ar neliela izmēra modeļa iespaidu.

Movie Digest režīms nodrošina arī interesantu veidu, kā uzņemt stāstu par uzņemšanas aizkulisēm – automātiski ierakstot četras sekundes pirms katra kadra, lai dienas klipus apvienotu vienā filmā.

Turklāt IXUS 230 HS ir saderīgs arī ar HF-DC2 – jaunu ārējo zibspuldzi, ko var izmantot papildus iebūvētajai zibspuldzei.

Kopīgojiet stāstus ar CANON iMAGE GATEWAY

IXUS 230 HS īpašnieki var arī pievienoties CANON iMAGE GATEWAY - foto un video attēlu kopīgošanas tiešsaistes vietnei. CANON iMAGE GATEWAY tiešsaistes fotoalbums nodrošina 2GB attēlu glabāšanas vietu – pietiekami simtiem augstas kvalitātes attēlu. Tiek atbalstīta arī mobilā pārlūkošana, kas ļauj ērti apskatīt attēlus arī ceļā.

IXUS 230 HS – galvenās funkcijas:

8x tālummaiņa, 28 mm plats objektīvs. Inteliģentā IS
HS sistēma (12,1 MP)
Glīts, smalks metāla korpuss
7,5 cm (3,0") PureColor II G LCD
Full HD, Powered IS
Smart Auto (32 ainas)
Ātrdarbības nepārtrauktā fotografēšana un Super Slow Motion Movie
iFrame filma. Movie Digest
Radošie režīmi

i Vissmalkākā kamera ar 8x optisko tālummaiņu. Pēc Canon izpētes 2011. gada 23. augusta datiem un atbilstoši CIPA standartiem

ii Normal IS, Dynamic IS, Powered IS, Panning IS, Macro IS, Tripod režīms, Dynamic Macro IS

iii QVGA filmas (320x240) atskaņo ar 1/8 reālā ātruma, VGA filmas (640x480) atskaņo ar 1/4 reālā ātruma

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV