Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Sony Handycam NEX-VG20E - labākā Full HD video attēla kvalitāte, skaņa un ergonomika

Silvija Zeibote, 24.08.2011. 14:02

Jaunā Sony Handycam® NEX-VG20E videokamera paplašina radošās iespējas uzņemot kino kvalitātes Full HD video un augstas izšķirtspējas fotogrāfijas.
Sony Handycam NEX-VG20E - labākā Full HD video attēla kvalitāte, skaņa un ergonomika

Piedāvājot plašu manuālo kontroli, NEX-VG20E ļauj izmantot pieaugošā E-Mount objektīvu klāsta māksliniecisko potenciālu. Ar pārstrādātu ergonomiku, uzlabotu attēlveides kvalitāti un uzlabotu skaņu, tā nodrošina vairākus uzlabojumus salīdzinot ar atzinīgi vērtēto NEX-VG10E – pasaulē pirmo plašam pircēju lokam paredzēto HD videokameru ar maināmiem objektīviem.

Ar 16,1 efektīvo megapikseļu izšķirtspēju, Exmor APS HD CMOS sensors garantē izcilu video attēlu kvalitāti ar minimālu graudainību sliktā apgaismojumā. Tāpat tas fiksē skaidras 16 megapikseļu fotogrāfijas ar RAW formāta atbalstu, nodrošinot tādas pašas pēcapstrādes uiespējas, kā DSLR lietotājiem*.

Gan filmējot, gan fotografējot lielais sensors konkurē ar DSLR kameru izteiksmīgo attēlu kvalitāti. Tas ļauj radīt brīnišķīgus defokusēta fona ('bokeh') efektus ar E-mount objektīviem.

Uzņemot Full HD video AVCHD formātā, tagad iespējams izvēlēties starp 50p un 25p (progressive) kadru ātrumu. 25p uzņemto materiālu var uzlabot ar Cinema Tone Gamma™ un Cinema Tone Colour™ vēl bagātīgākam, kino tuvinātam efektam.

Dialogus un citas skaņas fiksē precīzs Quad Capsule Spatial Array mikrofons, kas tagad atbalsta gan stereo, gan 5.1 kanāla skaņu. Videokamerai ir jauna skaņas līmeņa kontrole, kā arī profesionālā stila pieslēgvietas ārējam mikrofonam un monitoringa austiņām.

Vairāki ergonomiski uzlabojumi ļauj uzņemt HD video un fotogrāfijas vēl ērtāk. Pārveidotais videokameras rokturis piedāvā izcilu balansu. Profesionāla stila vadības ripa ļauj manuāli regulēt ekspozīciju, apertūru un citus iestatījumus, turklāt tas iespējams pat tad, kad LCD panelis ir aizvērts.

Tāpat ir mainīts pogu izkārtojums, nodrošinot tiešu piekļuvi katram uzņemšanas režīmam (Iris, Shutter speed, Program AE), otra ieraksta poga, kas noderēs, turot kamera uz leju, un izvērstās fokusēšanas poga – visas izvietotas tā, lai ar kameru varētu darboties intuitīvāk, un lai acis nebūtu jāatrauj no skatu meklētāja.

Kadrējums ir redzams 7,5cm/3" Xtra Fine LCD ekrānā ar TruBlack tehnoloģiju skaidriem, augsta kontrasta attēliem. Ekrānu var pagriezt 270 grādu diapazonā ērtai pārlūkošanai jebkurā pozīcijā, pat turot kameru zemu. Uzņemšanas funkcijas viegli kontrolējamas arī no skārienpaneļa.

Handycam® NEX-VG20EH komplektācijā ir SEL18200 F3.5-6.3 E-mount objektīvs. Ar plašu 11x optiskās tālummaiņas diapazonu un iebūvētu optisko SteadyShot stabilizāciju, šis daudzpusīgais objektīvs piedāvā plūstošu, klusu autofokusu sistēmas darbību gan filmējot, gan fotografējot.

Šobrīd iespējams izvēlēties kādu no septiņiem E-mount objektīviem praktiski jebkurai uzņemšanas situācijai. Papildus nopērkams LA-EA2 bajonetes pārveidotājs, kas nodrošina vēl plašāku saderību ar vispāratzīto A-mount optikas saimi. Caurspīdīgā spoguļa tehnoloģija (iebūvēta pārveidotājā) atbalsta liela ātruma fāzes nobīdes autofokusu, kas saglabā fokusā pat ātri kustīgus subjektus.

Sony Handycam NEX-VG20E Full HD E-mount sistēmas videokamera būs nopērkama no novembra par aptuveni 1600 Ls (komplektācijā ar SEL18200 objektīvu).

* Efektīvo 16 megapikseļu fotogrāfiju izšķirtspēja JPEG režīmā

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV