Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Canon PIXMA MG5350 – ātrs daudzfunkciju printeris ar uzlabotu Wi-Fi savienojamību

Sigita Lapsiņa, 24.08.2011. 14:09

Canon laiž klajā uzlabotu bezvadu daudzfunkciju printeri, kas paredzēts lietotājiem, kuriem vajadzīga visaugstākā kvalitāte un liels drukāšanas ātrums. Stilīgais PIXMA MG5350, kas ir īpaši piemērots profesionāļiem, kuriem ir svarīga optimāla veiktspēja, piedāvā ātras un vienkāršas drukāšanas, kopēšanas un skenēšanas iespējas, kā arī piekļuvi jaunajai PIXMA Cloud Link funkcijai.

Glancēti melnajam PIXMA ir centralizēts lietotāja interfeiss ar lielu 7,5 cm krāsu TFT displeju, un tas piedāvā uzlabotu savienojamību, kā arī iespēju izdrukāt un skenēt fotoattēlus ar mobilo ierīču starpniecību. FINE drukas tehnoloģija ar drukas ierīci ar ne mazāk kā 1 pl pilieniem un izšķirtspēju līdz 9600 dpi nodrošina augstas kvalitātes izdrukas.

Uzlabota savienojamība

PIXMA MG5350 nodrošina lietotājiem uzlabotu savienojamību, ļaujot piekļūt interneta saturam tieši no printera. Jaunā PIXMA Cloud Link funkcija ļauj lietotājiem izdrukāt viņu iemīļotos fotoattēlus no tiešsaistes albumiem, izmantojot CANON iMAGE GATEWAYi un Google Picasa programmu. Tā arī piedāvā tiešu piekļuvi plašam izdrukājamu veidņu klāstam, piemēram, kancelejas dokumentiem un kalendāriem. Jaunā Canon Easy-PhotoPrint lietotne (iOS un Android izstrādājumiem) ļauj drukāt un skenēt fotoattēlus tieši mobilajā ierīcē.

Vides saudzēšana

PIXMA MG5350 ir aprīkots ar jaunu ECO Information lietotni, kas ļauj lietotājiem sekot tam, cik daudz CO2 un papīra viņi ietaupa, izmantojot Auto Duplex funkciju. Lietotāji var arī ietaupīt enerģiju, izmantojot Auto Power Off funkciju, kas nodrošina printera izslēgšanos pēc izvēlēta dīkstāves ilguma. Turklāt PIXMA MG5350 ietver arī Quick Start funkciju, lai nevajadzētu gaidīt, līdz ierīce uzsilst, – tā sāk darboties gandrīz acumirklī. Piecas atsevišķās tintes kasetnes ir individuāli nomaināmas, lai līdz minimumam samazinātu lieku tintes patēriņu un varētu ietaupīt līdzekļus.

Vienkāršs radošums

Ar PIXMA MG5350 ir viegli būt radošam attēlu apstrādē un radīt jaunu un novatorisku saturu. Vienkārši lietojamā Easy-PhotoPrint EX programmatūra nodrošina brīvību īstenot radošu pieeju attiecībā uz iemīļotajiem attēliem – izdrukāt fotoattēlus, kalendārus un albumus. Atjauninātā versija ir pieejama ar Fun Filter efektu, kas ļauj lietotājiem atlasīt fotoattēlus un piešķirt tiem jautrus un mākslinieciskus attēlu efektus, tostarp Blur Background, Fish-eye, Soft Focus, Miniature un Toy Camera efektu.

Full HD Movie Print funkcija nodrošina iespēju apturēt un izdrukāt nozīmīgus brīžus kā fotoattēlus no HD video, kas uzņemts ar Canon digitālajām SLR kamerām vai Canon digitālajām fotokamerām. Attēliem var piešķirt arī radošus efektus, tostarp kadru sapludināšanu, apvienojot vairākus attēlus, lai radītu izdrukāto fotoattēlu kustības iespaidu. Jaunieviestā Layout Print funkcija ļauj izvēlēties video klipus un izmantot komiksa efektu, lai izdrukātu montāžas skalu.

PIXMA MG5350 īpašniekiem ir piekļuve CREATIVE PARK PREMIUM tīmekļa vietnei, kurā pieejami ekskluzīvi starptautiski atzītu fotogrāfu un mākslinieku fotoattēli un ilustrācijas, ko var izmantot apsveikuma kartīšu, kalendāru un citu papīra izstrādājumu radīšanai, pielietojot viegli izsekojamas veidnes. Šī ir ekskluzīva iespēja, kas pieejama PIXMA īpašniekiem, kuri izmanto Canon oriģinālos izejmateriālus, un ļauj viņiem kļūt vēl radošākiem ar jauno PIXMA printeri.

Pieejamība

PIXMA MG5350 būs pieejams Baltijā no 2011.gada septembra.

PIXMA MG5350 – galvenās funkcijas:

Uzlabota daudzfunkciju fotoierīce ar 7,5 cm TFT displeju – drukā, kopē un skenē

Fotoattēli ar izšķirtspēju līdz 9600 dpi, ne mazāk kā 1 pl pilieniem, 5 atsevišķām tintes kasetnēm un ChromaLife 100+

Ātra dokumentu drukāšana – apmēram 12,5 lpp./min. vienkrāsas un 9,3 lpp./min. krāsu fotoattēliem (ISO ESAT), 10 x 15 cm fotoattēla izdrukāšana bez ierāmējuma apmēram 20 sekundēs

Iespēja izdrukāt no jebkuras vietas mājās ar iebūvētu Wi-Fi

Uzlabota drukas materiālu vadība – Auto Duplex, divu veidu papīra padeve un Direct Disc Print funkcija

Fotogrāfiju izdruka no HD video ierakstiem ar Full HD Movie Print funkciju

PIXMA Cloud Link – satura pieejamība un drukāšana tieši no interneta

Inteliģentā tīmekļa druka ar Easy-WebPrint EX funkciju

Piekļuve CREATIVE PARK PREMIUM, ja tiek izmantotas oriģinālās tintes

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV