Sestdiena, 20.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Mirta, Ziedīte;

Parrot Asteroid – Android beidzot arī automašīnu audio iekārtās

Kaspars Rumbenieks, ZParks.lv, 30.08.2011. 13:44

Esam sastapušies ar Google izstrādāto Android mobilo ierīču platformu mobilajos telefonos, planšetdatoros, netbukos, ledusskapjos un mp3 atskaņotājos, bet tagad kompānija Parrot nolēmusi to ieviest arī automašīnu radio uztvērējos.
Parrot Asteroid – Android beidzot arī automašīnu audio iekārtās

Parrot Asteroid ierīce izmanto Google Android OS komplektā ar Parrot speciāli izstrādātu aplikāciju, kas pateicoties Google piedāvātajiem servisiem (Google Search, Google Maps u.c.) spēj autovadītāju informēt par apkārt esošajiem objektiem, satiksmes intensitāti, aprēķināt maršrutu līdz nepieciešamajam gala mērķim, un vēl citas autovadītājiem noderīgas iespējas. Jaunākajam Parrot veikumam ir SD atmiņas karšu slots, WiFi, 3G un Bluetooth bezvadu sakaru atbalsts, GPS uztvērējs, 3,2 collu LCD ekrāns, kā arī USB pieslēgvieta. Parrot Asteroid jau ir sācis ceļot uz veikalu plauktiem, un to savā īpašumā var iegūt par 350 ASV dolāriem.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV