Piektdiena, 19.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Vēsma, Fanija;

Scosche prezentējis kārtējo iPhone aksesuāru, šoreiz RDTX-PRO radiācijas mērītāju

Kaspars Rumbenieks, ZParks.lv, 01.09.2011. 09:30

Kompānijas Scosche klāstā jau ir atrodami visai savdabīgi papildus aksesuāri Apple iPhone un iPad ierīcēm, bet tagad ražotājs, iespaidojoties no nesen notikušās atomreaktora katastrofas Japānā, laidis klajā radiācijas mērītāju RDTX-PRO priekš iPhone un iPad.
Scosche prezentējis kārtējo iPhone aksesuāru, šoreiz RDTX-PRO radiācijas mērītāju

Scosche RDTX-PRO spēj noteikt radiāciju sākot no 60keV līmeņa ar +/- 5% precizitāti, un pateicoties iebūvētajam akumulatoram, tas spēj darboties arī bez iPhone starpniecības līdz pat 96 stundām ilgi. Izmantojot Scosche speciāli izstrādāto aplikāciju, RDTX-PRO automātiski nosūtīs informāciju uz Facebook, Twitter un Google Maps ik reizi, kad tas pamanīs ievērojamas radiācijas līmeņa izmaiņas. Pārdodot šo radiācijas mērītāju, kompānijai Scosche ir arī cēlsirdīgi mērķi, jo no katras pārdotās vienības (viens maksā 330 ASV dolārus), 10 ASV dolāri tiks ziedoti Japānas dabas katastrofu seku novēršanas fondam.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV