Piektdiena, 29.Marts 2024. » Vārdadienas svin: Agija, Aldonis;

Philips un ONeil piedāvā jaunus austiņu modeļus

zparks.lv, 07.09.2011. 13:52

Kompānija Philips sadarbībā ar apģērbu un apavu ražotāju ONeil izstādē IFA 2011 demonstrēja divus jaunus austiņu modeļus The Bend (SHO4200RW) un The Stretch Scratch (SHO9565BK).
Philips un ONeil piedāvā jaunus austiņu modeļus

Pirmais no jaunumiem The Bend (SHO4200RW) ir izgatavots no ļoti izturīga materiāla, kuru izmanto slēpotāju un snovbordistu aizsargbriļļu izgatavošanai. Šīs austiņas spēj nodrošināt dziļu basu un izturēs to īpašnieka dažāda veida sportiskās aktivitātes. Austiņas aprīkota ar 40 mm skaļruņiem un vadu ar 3,5 mm spraudni, kurš ir apzeltīts. Savukārt modelis The Stretch Scratch (SHO9565BK) ir jaunākais sērijā The Stretch, un tā būtiskākā iezīme ir galvas aplocē izmantotais neilons TR55, kuru var locīt un savērpt dažādos virzienos. Austiņas vizuāli izskatās, kā jau ilgāku laiku lietotas, un šāds efekts tām piešķirts apzināti. Arī šim modelim ir 40 mm skaļruņi un vads ar apzeltītu 3,5 mm spraudni. Pagaidām nav zināms, kad šie jaunumi nonāks pie pircējiem, kā arī tas kāda būs to cena.

http://zparks.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV