Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Samsung padara savas viedās ierīces ātrākas, izlaižot GALAXY S II un GALAXY Tab 8.9 LTE versijas

Diāna Dzene, 08.09.2011. 10:21

Samsung Electronics, vadošais mobilo tālruņu ražotājs, ir laidis klajā ar LTE (Long Term Evolution) bezvadu sakaru tehnoloģiju aprīkotas versijas GALAXY S II un GALAXY Tab 8.9 ierīcēm. Tagad papildus šo ierīču jaudai, mobilitātei un izcilajai ekrāna tehnoloģijai tās atbalsta arī augsta ātruma 4G datu pārraides savienojumu.
Samsung padara savas viedās ierīces ātrākas, izlaižot GALAXY S II un GALAXY Tab 8.9 LTE versijas

LTE ir platjoslas bezvadu sakaru tehnoloģija, kas nodrošina piekļuvi internetam no mobilajiem telefoniem un citām pārnēsājamajām ierīcēm ar 4G paaudzes mobilo sakaru tehnoloģijām. Galvenās LTE mobilo sakaru tehnoloģijas priekšrocības ir augstais datu pārraides ātrums, ātrais reakcijas laiks, vienkāršā savietojamība un zemās tehnisko risinājumu uzturēšanas izmaksas.

"Ieviešot GALAXY S II LTE un GALAXY Tab 8.9 LTE, mēs paceļam šo ierīču iespējas pilnīgi jaunā līmenī. Lietotāji varēs izmantot pilnībā jaunas iespējas dažāda satura kvalitatīvai apskatei, datu koplietošanai un ātrākiem datu savienojumiem," paziņoja JK Šins, Samsung Mobilās komunikāciju biznesa nodaļas vadītājs un prezidents.

"Šis ir nozīmīgs sasniegums mūsu centienos būt vadošajam uzņēmumam 4G mobilo sakaru jomā visā pasaulē: gan izstrādājot risinājumus tīkla pakalpojumu nodrošinātājiem, gan ražojot augstas veiktspējas mobilos tālruņus," piebilda Šins.

Kad mobilā ierīce ir savienota ar 4G tīklu, LTE tehnoloģija ļauj lejupielādēt augstas kvalitātes failus ar ātrumu līdz pat 100 Mb/s un augšupielādēt tos ar ātrumu līdz 50 Mb/s, kas teorētiski ir piecas reizes lielāks ātrums nekā tad, ja izmanto visātrāko HSPA+ savienojumu. Tas nozīmē, ka četras minūtes ilgu MP3 ierakstu var lejupielādēt 0,3 sekundēs vai vienas filmas failu – nepilnās divās minūtēs.

Labāka savienojamība, ko nodrošina LTE tehnoloģija, paver plašas iespējas lietotājiem. Tagad bez traucējumiem ir iespējams mobilās ierīces izmantot tādām funkcijām kā interneta spēļu spēlēšana, videokonferenču rīkošana un augstas kvalitātes multivides datu straumēšana, turklāt būtiski samazinās lejupielādes laiks, un arī savienojuma kvalitāte ir augstāka. 4G tehnoloģija nodrošina arī nepārtrauktu un gandrīz tūlītēju multivides failu koplietošanas iespēju ar draugiem un ģimeni, tādējādi lietotāji var ērti dalīties savas dzīves interesantākajos mirkļos.

LTE tehnoloģijas pievienošana Samsung GALAXY produktu saimei paver arī plašākas iespējas mobilo ierīču un mobilā satura izstrādātājiem, radot jaunu mobilo pakalpojumu paaudzi, kas var pilnībā izmantot visas lielāka datu pārraides ātruma un uzlabotās savienojamības priekšrocības.

GALAXY S II LTE

GALAXY S II LTE nodrošina ne vien liela ātruma datu pārraidi, bet arī ievērojamu jaudu, pateicoties divkodolu 1,5 GHz procesoram. Izcilā 3D attēlu kvalitāte padara spēļu un video atveidi daudz ātrāku, vienlaikus lietotāji var viegli pārlūkot internetu, meklējot tiem nepieciešamo informāciju.

Atskaņojot ar ierīces 8 megapikseļu kameru uzņemtos augstas izšķirtspējas videofailus un attēlus, 4,5 collu Super AMOLED Plus displejs nodrošina kristālskaidru attēla kvalitāti un košas krāsas. GALAXY S II LTE ierīcē pieejams arī plašs satura klāsts, ko tiešsaistē piedāvā Social Hub, Game Hub un Music Hub centrmezgli, savukārt Readers Hub pakalpojums būs pieejams lejupielādei pēc ierīces nonākšanas veikalu plauktos. Ierīcē ir ietverti arī daudzi citi risinājumi, kas paredzēti uzņēmumiem, lai paaugstinātu darba produktivitāti. GALAXY S II LTE ir vienkārši lietojama un viegli saprotama ierīce, jo darbojas, izmantojot Android 2.3 operētājsistēmu.

GALAXY S II LTE var savienot ar vēl astoņām ierīcēm, izmantojot WiFi savienojumu, kas ļauj ātri sinhronizēt failus ar klēpjdatoriem, planšetdatoriem un citiem viedtālruņiem.

GALAXY Tab 8.9 LTE

GALAXY Tab 8.9 LTE versija ir ļoti kompakta, ierīces biezums ir tikai 8,6 mm, bet svars tikai 455 g. Uzlabotās savienojamības iespējas un lieliskā mobilitāte padara GALAXY Tab 8.9 LTE par ideālu ierīci mūsdienīgiem profesionāļiem, kas atrodoties ceļā vēlas būt gan produktīvi, gan arī izklaidēties. Izmantojot LTE tehnoloģiju, var rīkot videokonferences, neraizējoties par sakaru kvalitāti, savukārt 8,9 collu ekrāns ļauj ērti attēlot dažādas prezentācijas. TouchWiz lietotājsaskarne nodrošina ļoti vienkāršu ierīces vadību, ko atvieglo arī lielais ierīces ekrāns.

Neatkarīgi no tā, vai vēlaties ceļojuma laikā rakstīt e-pasta vēstules vai arī gultā lasīt e-grāmatu, GALAXY Tab 8.9 LTE nodrošina planšetdatora funkcionalitāti, neupurējot ierīces mobilitāti.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV