Sestdiena, 04.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Viola, Vizbulīte, Vijolīte;

Samsung SLATE PC Series 7 piezīmjdators nodrošina maksimālu mobilitāti un veiktspēju

Diāna Dzene, 08.09.2011. 10:54

Samsung Electronics, pasaulē vadošais patērētājelektronikas ražotājs, prezentējis SLATE PC Series 7 piezīmjdatoru. Šie kompaktie datori, kas darbojas ar Windows 7 operētājsistēmu, ir paredzēti lietotājiem, kuriem nepieciešama maksimāla produktivitāte un mobila darba vide. Samsung SLATE PC Series 7 spēj nodrošināt galda datora veiktspēju, kas papildināta ar planšetdatora sniegtajām priekšrocībām, ļaujot lietotājiem ērti kontrolēt visus savus veicamos darbus ar īpaši pielāgotas lietotājsaskarnes starpniecību.
Samsung SLATE PC Series 7 piezīmjdators nodrošina maksimālu mobilitāti un veiktspēju

SLATE PC Series 7 piezīmjdators ir tikai puscollu plāns un sver tikai 860 gramus. Ar 11,6 collu ekrānu un Intel Core procesoru tas ir pietiekami jaudīgs jebkura veicamā darba prasībām, lai kur arī jūs atrastos — birojā pie galda vai ceļā. Ja SLATE piezīmjdators ir pievienots dokstacijai, kas aprīkota ar Bluetooth tastatūru un peli, tas var darboties gluži kā galda dators, tomēr to var arī atvienot un lietot kā īpaši augstas veiktspējas mobilo ierīci. SLATE PC Series 7 piedāvā vairākas informācijas ievades iespējas — sākot no skārienekrāna tastatūras un beidzot ar digitālās pildspalvas izmantošanu, tādējādi nodrošinot teicamu risinājumu tūlītējai satura izveidei, prezentēšanai un saglabāšanai, atrodoties kustībā.

„Profesionāļiem, kuri ilgojas pēc galda datora darba ražīguma un pēc planšetdatora mobilitātes, Samsung piedāvā novatoriska dizaina ierīci, kas būtiski izmainīs viņu darba specifiku," saka Kiuho Ums (Kyuho Uhm), uzņēmuma Samsung Electronics Informācijas tehnoloģiju risinājumu nodaļas vecākais viceprezidents. „Samsung SLATE PC Series 7 strauji tuvojas pilnīgai mobilitātei — portatīvo datoru revolūcijai."

SLATE piezīmjdators – pielāgots ikviena vajadzībām

Samsung SLATE PC Series 7 piezīmjdators ar Windows 7 operētājsistēmu nodrošina lietotājiem plašāku iespēju klāstu un jebkuram uzdevumam pietiekošu veiktspēju. Ja nepieciešama lielāka mobilitāte, SLATE PC Series 7 var pārvietot tāpat kā tradicionālo planšetdatoru. Atrodoties ceļā, SLATE piezīmjdatora lietotāji var vienkārši koplietot dokumentus ar klientiem vai arī pierakstīt vajadzīgo informāciju sapulces vai lekcijas laikā. Akumulatora darbības laiks ir septiņas stundas, tādējādi lietotāji var būt droši par to, ka vienmēr varēs izmantot tiešsaistes pakalpojumus un produktīvi strādāt jebkurā vietā.

Strādājot birojā vai mājās, dokstacija pārvērš SLATE PC Series 7 par īstu stacionāru datoru. Dokstacija aizstāj tradicionālo datoru, nodrošinot atbilstošu lietotājsaskarni un jaudu. Turklāt lietotāji var savienot SLATE piezīmjdatoru ar lielāku monitoru, ļaujot vēl efektīvāk izmantot ierīces vairākuzdevumu iespējas.

Neierobežota savietojamība

SLATE PC Series 7 piedāvā intuitīvu lietotājsaskarni un plašu informācijas ievades iespēju klāstu, tostarp digitālo pildspalvu, skārienekrāna un papildu Bluetooth bezvadu tastatūru. Lietotāji, vienkārši pieskaroties ekrānam, var ērti pierakstīt informāciju sapulcēs, izveidot dokumentus un pārskatus programmā Microsoft Office 2010, kā arī pārlūkot internetu. Iebūvēts mikrofons un divas kameras (2 megapikseļu, priekšpusē/3 megapikseļu, aizmugurē) ieraksta audio un video failus, kurus var saglabāt un koplietot, izmantojot USB pieslēgvietu vai Wi-Fi, WiMAX un HSPA datu savienojumu.

Tūlītēja izklaide un sociālie tīkli

Izmantojot Samsung vadošo tehnoloģiju LCD displeja priekšrocības, izveidotās prezentācijas var demonstrēt SuperBright 11,6 collu LCD ekrānā ar 400 nit gaišumu, iegūstot izcilu attēla un teksta kvalitāti. SLATE PC Series 7 ekrāns ir par 100 procentiem spilgtāks nekā parastajiem klēpjdatoriem.

Daudzas ierīces, kas paredzētas darbam, noder arī izklaidei. Kad darba diena ir beigusies, SLATE PC Series 7 ļauj ātri pievērsties izklaidei, izmantojot Samsung startēšanas tehnoloģiju FastStart. Aplikāciju kontrolpanelis ar vienu pieskārienu ļauj ērti atlasīt nepieciešamās aplikācijas, tostarp Twitter, Facebook, laika prognozi un kartes. Savukārt ierīcē iekļautā multivides satura atskaņošanas programmatūra nodrošina saderību ar visiem zināmajiem datora audio un video failu formātiem. SLATE PC Series 7 atbalsta arī Windows operētājsistēmai paredzētās datorspēles.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV