Svētdiena, 05.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Ģederts, Ģirts;

Sonic Bomb Alarm Clock – mežonīgi skaļš modinātājs rudens rītiem

zparks.lv, 09.09.2011. 09:39

Tuvojas rudens vai, iespējams, jau ir iestājies, un pamosties no rīta kļūst arvien grūtāk un grūtāk. Tieši šādām situācijām un arī citiem gadījumiem, kad laikā pamosties ir obligāti un svarīgi, paredzēts jaunais modinātājs Sonic Bomb Alarm Clock.
Sonic Bomb Alarm Clock – mežonīgi skaļš modinātājs rudens rītiem

Šis ar sarkanas krāsas indikāciju un uzrakstiem aprīkotais modinātājs liks pielekt kājās ne tikai tam, kurš jāmodina, bet, visticamāk, arī visai tuvākajā apkārtnē esošajai dzīvajai radībai. Modinātāja signāla skaļums ir 113 decibeli, un tas līdzinās atskaldāmā āmura vai arī motorzāģa darba skaļumam. Turklāt, papildus tam visam, modinātājs vēl arī vibrē. Pamodies modinātāja īpašnieks būs pavisam noteikti, bet vai viņš un apkārtējiem vienlaikus arī nedabūs nervu sabruku, nav zināms. Šāds modinātājs maksā $35 un ir nopērkams interneta veikalā Hammacher Schlemmer.

http://zparks.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV