Ceturtdiena, 18.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Laura, Jadviga;

Canon laiž klajā izcili vadāmo un kompakto PowerShot S100

Sigita Lapsiņa, 16.09.2011. 09:20

Canon iepazīstina ar jauno PowerShot S100 – jaudīgu, daudzveidīgu un īpaši kompaktu kameru, kas nodrošina fotogrāfiem dažādas vadības iespējas un izcilu attēlu kvalitāti. Tai ir jauns f/2.0 Canon objektīvs un uzlabota HS sistēma, kas apvieno izcilu augstas jutības sensoru un visjaunāko Canon apstrādes tehnoloģiju – DIGIC 5.
Canon laiž klajā izcili vadāmo un kompakto PowerShot S100

PowerShot S100 ar dažādām inovācijām ir jauns solis PowerShot S sērijā. Tā 24 mm īpaši platā leņķa, 5.0x optiskās tālummaiņas īstais Canon objektīvs nodrošina lielu jaudu un pielāgojamību. Tas sadarbojas ar Canon inteliģento IS sistēmu, lai nodrošinātu skaidrus, asus foto un video attēlus. GPS funkcija ieraksta katra kadra uzņemšanas laiku un vietu, Full HD filmu ierakstīšana iemūžina video un jaudīgais DIGIC 5 procesors piedāvā lielus uzņemšanas ātrumus un vēl labāku attēlu kvalitāti jebkuros apstākļos. Visas šīs jaunās funkcijas ir ietvertas īpaši smalkā korpusā (tikai 26,7 mm), kas ir pieejams melnā un titāna sudraba krāsā.

HS sistēma ar DIGIC 5 – jauni jaudas līmeņi

PowerShot S100 ir līdz šim visjaudīgākā HS sistēma. Tā optimāli apvieno DIGIC 5 apstrādi un augstas jutības 12,1 MP 1/1.7-veida CMOS, kas izstrādāts, izmantojot Canon EOS sensoru pieredzi, un sniedz vēl jaudīgāku atbalstu fotografēšanai sliktā apgaismojumā. Atbalstot maks. ISO 6400 pie pilnas izšķirtspējas, kamera pilnībā izmanto CMOS sensora sniegumu un DIGIC 5 jaudu, lai mazinātu traucējumus, nodrošinot izcilu attēlu kvalitāti jebkuros apstākļos.

DIGIC 5 izstrādāts, lai sasniegtu jaunu attēlu kvalitātes līmeni. Tas katra pikseļa radīšanai analizē četras reizes vairāk attēla informācijas, ierakstot vairāk detaļu un krāsu nekā jebkad iepriekš. Arī apstrādes ātrums ir sešas reizes lielāks nekā iepriekšējam procesoram, efektīvi pārvaldot lielāko informācijas daudzumu un pakāpeniski samazinot traucējumus līdz 75%i.

Canon objektīvs ar inteliģentu IS

PowerShot S100 ir jauns, jaudīgs objektīvs, kas izstrādāts, izmantojot tās pašas metodes un praksi kā Canon vadošajiem EF objektīviem. Vadošais Canon optiskās tehnoloģijas objektīvs atbalsta 24 mm īpaši plata leņķa pārklājumu, lai iemūžinātu plašas ainavas, un pagarinātu 5.0x optisko tālummaiņu. Tas palīdz piekļūt tālākiem objektiem vai ainām. Vienlaikus PowerShot S100 ir spilgta f/2.0 maks. diafragma un viegls, kompakts dizains.

Inteliģentā IS izmanto Canon īpaši efektīvo 4 iedaļu IS, lai mazinātu kameras sakustēšanās efektu foto un Full HD video attēlos. Nodrošinot septiņus stabilizācijasii režīmus, inteliģentā IS automātiski atpazīst ainu un pielāgo optiskā IS iestatījumus optimālai kompensācijai. Panning IS ir ideāls, sekojot darbībai sacīkšu trasē, jo IS sistēma labo tikai vertikālo asi kustības virzienā, savukārt Macro IS un Hybrid IS tehnoloģija palīdz iegūt skaidrus tuvplānus. Powered IS izmanto Canon videokameru tehnoloģijas, lai uzņemtu tālākus objektus, ja tiek izmantota tālummaiņa. Tripod režīms izslēdz IS, kad kamera ir uz stabilas virsmas vai piestiprināta statīvam.

Uzlabota vadība

PowerShot S100 piedāvā pilnīgi manuālu uzņemšanas iestatījumu un režīmu vadību. Kamera atbalsta uzņemšanu RAW formātā un standartaprīkojumā piedāvā saderību ar Canon Digital Photo Professional (DPP) programmatūru, tādēļ tā ir ideāla otrā kamera DSLR lietotājiem.

Populārais objektīva vadības gredzens nodrošina ērtu veidu, kā vadīt attēlu iestatījumus, piemēram, fokusu un ekspozīciju. Lietotāji var piešķirt objektīva vadības gredzenam dažādus attēlu parametrus, tostarp aizslēga ātrumu, ISO jutīgumu un diafragmu, ļaujot noslīpēt ekspozīciju ar 1/3 iedaļām. Ring Function pogu un aizmugures Multi-Control taustiņu arī var pielāgot, lai vadītu citas iepriekšizvēlētas funkcijas.

Ātrs un viegls lietošanā

Ar DIGIC 5 jaudu PowerShot S100 ir ideāla kamera ātras darbības notveršanai. Liela ātruma nepārtrauktā uzņemšana HQ ir ideāli piemērota visdažādākajiem kadriem, gan sporta pasākumiem, gan ballītēm. Secīgi tiek uzņemti astoņi pilnas izšķirtspējas kadri ar 9,6 kadriem/s. Lai ierakstītu ātru darbību, Super Slow Motion Movie režīms ieraksta arī video ar 240 fps (QVGA kvalitātē) vai 120 fps (VGA kvalitātē).

Ērtai fotografēšanai dažādās situācijās Canon Smart Auto režīms nodrošina lieliskus rezultātus, izvēloties optimālos iestatījumus no 32 iespējām. Jaunais daudzzonu baltā līdzsvars liek attēliem izskatīties dabiskākiem, nosakot ainas ar diviem dažādiem gaismas avotiem un piemērojot laukiem atbilstošu baltā līdzsvara korekciju. Piemēram, uzņemot portretus ar zibspuldzi volframa spuldžu apgaismojumā, kamera vienlaikus fonam pielāgo volframa balto līdzsvaru un cilvēka sejai zibspuldzes balto līdzsvaru, nodrošinot, ka gan cilvēks, gan fons izskatās dabiski.

Dažādas papildu funkcijas

PowerShot S100 ir integrēta GPS ierīce, kas ieraksta, kur un kad attēli tiek uzņemti, lai lietotāji varētu precīzi izsekot savām gaitām. Turklāt GPS Logger iespēja ieraksta lietotāja ceļojumus, ļaujot pārskatīt tos ar iekļauto Map Utility programmatūru, kas darbojas ar Google Mapsiii.

Ar PowerShot S100 var uzņemt Full HD (1080p) video ar 24 kadriem sekundē ar stereo skaņu. Video uzņemšanas laikā iespējams izmantot 5.0x optisko tālummaiņu. Dynamic IS un Powered IS režīmi inteliģentajā IS samazina kameras sakustēšanās efektu, filmējot kustībā vai ar tālummaiņu. HDMI-CEC ports ļauj viegli kopīgot video, un lietotāji var demonstrēt attēlus saderīgos HDTV televizoros, izmantojot tālvadības pulti.

Liels, kvalitatīvs 7,5 cm (3,0") PureColor II G LCD ekrāns ir piemērots attēlu kadrēšanai un atskaņošanai; 461k-punktu izšķirtspēja nodrošina smalkas detaļas, asus kontrastus un izcilu krāsu atveidi. Rūdīta stikla ārējais pārklājums nodrošina platu skatu leņķi un izturību pret skrāpējumiem. Jauni turētāji kameras korpusa priekšā un aizmugurē padara ērtāku tās lietošanu.

Paplašiniet savas iespējas

PowerShot S100 ir savienojams ar dažādiem Canon piederumiem. Jaunā HF-DC2 ir ārēja zibspuldze, ko var izmantot iebūvētās zibspuldzes papildināšanai, lai lietotāji varētu kadrā ietvert plašāku lauku. Lietotāji var arī izpētīt zemūdens pasauli, izmantojot papildaprīkojuma ūdensdrošo korpusu WP-DC43. Tas nodrošina ūdensizturību līdz pat 40 metru dziļumam, aizsargājot kameru no putekļiem, netīrumiem un bojājumiem.

Kopīgojiet stāstus ar CANON iMAGE GATEWAY

PowerShot S100 īpašnieki var pievienoties CANON iMAGE GATEWAY - foto un video attēlu kopīgošanas tiešsaistes vietnei. CANON iMAGE GATEWAY tiešsaistes fotoalbums nodrošina 2GB attēlu glabāšanas vietu. Tas ir pietiekami simtiem augstas kvalitātes attēlu.

Canon PowerShot S100 – galvenās funkcijas:

Lielas jutības 12,1 MP Canon CMOS (1/1,7 veids)
HS sistēma ar jaudīgu DIGIC 5
Īpaši plats 24 mm, f/2.0, 5x tālummaiņas objektīvs. Inteliģentā IS
Lens Control Ring, NR vadība un RAW formāts
GPS
Full HD, HDMI
Liels 7,5 cm (3,0") LCD
Liela ātruma nepārtrauktās uzņemšanas HQ
Smart Auto , Multi-area WB
Izvēles ūdensdrošs korpuss

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV