Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Latvijā ienāk jaunais biznesa klases BlackBerry Bold

Lita Grafa, 19.09.2011. 13:18

Bite Latvijā sāk piedāvāt līdz šim jaudīgāko biznesa klases BlackBerry Bold 9900 viedtālruni. Papildus BlackBerry klasiskajai pilnajai klaviatūrai, tālrunis aprīkots arī ar augstas izšķirtspējas skārienjūtīgu ekrānu.
Latvijā ienāk jaunais biznesa klases BlackBerry Bold

"Jauda, ērtība un dizains – tā var raksturot jauno BlackBerry Bold 9900 viedtālruni. Telefons aprīkots ar jaunāko – OS7 operētājsistēmu, līdz ar to tā veiktspēja un ātrums ir satriecošs. Jaunajam Boldam ir ērtākā klaviatūra kāda līdz šim bijusi jebkuram BlackBerry tālrunim. Tā ir liela un ļoti ērta. To novērtēs tie, kas ikdienā no telefona raksta daudz e-pastus vai sazinās sociālajos tīklos. Turklāt ar Bites piedāvāto BlackBerry servisu par e-pastu un datu pārraidi netiek ņemta papildu maksa," komentē Mārtiņš Stankevičs, BlackBerry eksperts.

Telefona kvalitāte jūtama arī dizainā. Viedtālrunis izgatavots no augstākās kvalitātes nerūsējošā tērauda ar dekoratīvām virsmu faktūrām, kas piešķir tam gluži vai skulpturālu vērtību un pievilcību.

Telefonā iebūvētā augstas izšķirtspējas 720p video kamera un 5MP fotokamera ļauj iemūžināt dzīves nozīmīgākos mirkļus visā to spilgtumā. Šāda kvalitāte ļauj ar telefonu fotografētās bildes printēt pat plakātiem. Protams, BlackBerry saglabājis arī savus klasiskos trumpjus – mesindžeri, kas palīdz būt nepārtrauktā kontaktā ar ģimeni vai draugiem; unikālo e-pastu servisu un datu drošības sistēmu.

Ko par BlackBerry Bold 9900 saka Twitterī:

Jaunais BB 9900 ir nereali forss @Bitelv Kick ass phone!

Ja kas, es arī notestēju BB 9900 - patika touchscreen, paklausīgs, feini kombinēt pogas+touch=ātrums. Kvalitatīvs aparāts! BB 9900 ir arī tīri laba kamera, 5megpikseļi, poga sānos ļauj mega ātri tikt klāt fočēšanai un tad tālāk jau darboties. HD video* utt.

Pirmie iespaidi: erti izvietotas pogas, lielakas kaa BB9700. Atraaka datu apmainja. Neizdevaas nekaadaa veidaa uzkarinaat! Karoche ljoti labs agregaats

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV