Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

Canon paplašina X MARK I kalkulatoru sēriju

Sigita Lapsiņa, 03.10.2011. 11:47

Canon papildina X MARK I kalkulatoru sēriju ar trīs elegantiem, portatīviem kalkulatoriem. Jaunie X MARK I Card, X MARK I Pointer un X MARK I Keypad RF apvieno Canon vadošo kalkulatoru tehnoloģiju ar klasisku X MARK I stilu. Paplašinātais X MARK I klāsts sniedz piemērotāko kalkulatoru ikvienam - vai lietotāji vēlas ievadīt tehniskus aprēķinus klēpjdatorā, navigēt prezentācijās, vai vienkārši, lai pie rokas vienmēr būtu neliels kalkulators. Jaunie X MARK I sērijas kalkulatori ir daļēji izgatavoti no otrreizējās pārstrādes Canon materiāliem.
Canon paplašina X MARK I kalkulatoru sēriju

X MARK I Card – kompakts, viegls un gudrs

Jaunais X MARK I Card ir stilīgs kredītkartes izmēra, astoņzīmju kalkulators, kas nodrošina aizņemtiem darījumu cilvēkiem elastīgumu, veicot ātras darbības vai sarežģītus aprēķinus. Izsmalcinātajam dizainam ir eleganta alumīnija korpusa apakšējā daļa un balta vai melna apdare.

X MARK I Pointer – rādiet, prezentējiet, aprēķiniet

X MARK I Pointer nodrošina vadītājiem inovatīvu daudzfunkciju ierīci, kas risina matemātiskus vienādojumus, kā arī noder kā lāzerrādītājs, vadot prezentācijas. X MARK I Pointer ir izcila izvēle ceļojošiem pārdošanas speciālistiem un prezentāciju vadītājiem. Skaidrais LCD var atainot līdz astoņām rakstzīmēm, savukārt Memory Store un Recall funkcijas sniedz lietotājam iespēju pēc nepieciešamības saglabāt vai atkārtoti izsaukt informāciju. Ergonomiskais dizains ļauj to ērti turēt rokā. X MARK I Pointer ir viegls, smalks korpuss un izsmalcināts sudrabota alumīnija ietvars.

X MARK I Keypad RF – rēķiniet ekrānā vai rokā turētā kalkulatorā

Jaunais X MARK I Keypad RF ir gudrs "divi vienā" kalkulators, kas nodrošina ciparu klaviatūras funkciju Mac vai PCi. Lietotāji var izmantot 10 rakstzīmju ekrānu, lai veiktu ātrus aprēķinus, vai tūlīt pārslēgties uz skaitlisko datu ievadīšanu datorā, izmantojot ierīci kā 10 taustiņu ciparu klaviatūru. Papildus gudrajām funkcijām smalkais un modernais X MARK I dizains ietver glancētu korpusa virsējo daļu un taustiņu apdari. Tas ir pieejams mirdzošā baltā un melnā krāsā.

Gudri kalkulatori, ilgāks kalpošanas mūžs

Katra modeļa dažas daļas ir daļēji izgatavotas, izmantojot otrreizējās pārstrādes materiālus no citiem Canon procesiem. X MARK I Card darbojas tikai ar saules enerģiju, savukārt X MARK I Pointer un X MARK I Keypad RF ir automātiska izslēgšanas funkcija, kas to izslēdz pēc iestatīta dīkstāves laika,ii tādējādi samazinot nelietderīgu enerģijas patēriņu.

X MARK I Card un X MARK I Keypad RF būs pieejami, sākot no 2011. gada novembra, bet X MARK I Pointer – no 2011. gada decembra.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV