Otrdiena, 30.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Liāna, Lilija, Alta;

HTC prezentē HTC Sensation XL ar Beats Audio

Liena Muraškina, 07.10.2011. 09:04

Beats skaņa apvienojumā ar 4,7 collu displeju rada neaizmirstamu izklaides pieredzi.
HTC prezentē HTC Sensation XL ar Beats Audio

Vakar pasaules līmeņa mobilo ierīču izstrādātājs HTC Corporation prezentēja jauno viedtālruni HTC Sensation XL ar integrētu Beats Audio tehnoloģiju. Šis tālrunis ir HTC un Beats sadarbības rezultāts – ar pārsteidzošo 4,7 collu ekrānu un īpaši uzlabotu skaņas kvalitāti šis tālrunis piedāvā jauna līmeņa mobilo izklaidi. Jaunais HTC Sensation XL pievienojas jau iepriekš prezentētajam HTC Sensation XE, paplašinot HTC viedtālruņu klāstu ar integrētu Beats Audio tehnoloģiju.

„Ar Beats Audio skaņas tehnoloģiju HTC Sensation XL turpina HTC apņemšanos nodrošināt jūsu telefonos vislabāko skaņu neatkarīgi no tā, vai jūs klausāties mūziku, skatāties filmu vai spēlējat spēli," sacīja Pīters Čou (Peter Chou), HTC Corporation vadītājs. „Šis ir izcils piemērs tam, kāpēc mūsu sadarbība ar Beats ir un būs tik nozīmīga klientiem."

„HTC ir lielisks partneris, kas ir pilnībā izpratis mūsu vēlmi piedāvāt visaugstākās kvalitātes mūzikas pieredzi mobilajos tālruņos," sacīja Džimmijs Jovins (Jimmy Iovine), Beats by Dr. Dre priekšsēdētājs.

Dizains, sniegums un izcila skaņa

Ar 4,7 collu ekrānu, 9,9 mm plāno dizainu un Beats Audio skaņas tehnoloģiju HTC Sensation XL tika radīts īpaši tāpēc, lai sniegtu neaizmirstamu izklaides pieredzi ar izcilu mūzikas, filmu un spēļu skaņas un vizualizāciju kvalitāti. HTC Sensation XL nodrošina unikālu Beats skanējumu, un tālruņa lietotāji dzird mūziku tā, kā to ir iecerējis mākslinieks.

HTC Sensation XL ir aprīkots ar vieglajām urBeats austiņām, kas radītas speciāli Beats skaņas tehnoloģiju izmantošanai HTC ierīcēs. Iebūvētais mikrofons atvieglo zvanīšanu brīvroku režīmā, un tālvadības pults uz vada ļaus lietotājam uz laiku apturēt, patīt uz priekšu vai attīt atpakaļ ierakstu, kā arī atbildēt uz zvanu, ieraksta atskaņošanas laikā.

Tālruņa lietotāji var sūtīt ieteikumus par mūziku un informāciju par ierakstu draugiem ar īsziņu, e-pastu vai viņu Facebook profilā. Lai piešķirtu no draugiem un ģimenes locekļiem ienākošajiem zvaniem vai īsziņām piemērotāko skaņu, izmantojiet zvanu toņu izveides iespēju, rediģējot mūzikas ierakstu un pievienojot to drauga profilam.

Tveriet mirkli

HTC Sensation XL ir aprīkots ar 8MP kameru, f/2.2, 28 mm platleņķa lēcām un BSI sensoru labākai skata fiksēšanai katrā fotouzņēmumā un labākai kameras darbībai slikti apgaismotās vietās. Video režīmā HTC Sensation XL ļauj lietotājam veikt perfektu ierakstu ar skaidru un neticami kvalitatīvu skaņu – perfekti piemērotu video publicēšanai YouTube, Facebook vai TV.

Pieejamība

HTC Sensation XL būs pieejams Eiropā, Tuvajos Austrumos, Āfrikā un Āzijā novembra sākumā. Eiropā HTC ierobežotā daudzumā piedāvās īpašu komplektāciju, kurā būs iekļautas Beats Solo austiņas.

Uzziņai

Beats Electronics 2006. gadā izveidoja leģendārais mūziķis un producents Dr. Drē (Dr. Dre) un Interscope Geffen A&M Records priekšsēdētājs Džimmijs Jovins (Jimmy Iovine). Uzņēmuma mērķis bija radīt jaunas austiņas, kas varētu atskaņot profesionālā ierakstu studijā radītās skaņas pilnu spektru. Sīkāka informācija pieejama mājaslapā http://beatsbydre.com.

HTC Corporation ir viens no straujāk augošajiem uzņēmumiem mobilo telefonu nozarē. HTC ražo inovatīvus viedtālruņus un planšetdatorus, kas ir piemērojami ikviena cilvēka dzīves stilam un vajadzībām. Uzņēmums Taivānas fondu biržā kotējas ar kodu 2498. Lai uzzinātu vairāk par HTC, apmeklējiet uzņēmuma oficiālo interneta vietni www.htc.com

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV