Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

SMELLIT pievienos mājas izklaidēm smaržu dimensiju

zparks.lv, 11.10.2011. 08:28

Ik pa laikam notiek mēģinājumi mājas kino un vienkārši kino baudīšanas procesam līdzās attēlna un skaņai pievienot vēl kādu dimensiju. Franču kompānija Olf-Action paziņojusi, ka tā izstādē Lisbon Design Show, kura notiks no 11. līdz 15. oktobrim, parādīs savu jauno iekārtu, smaržu un aromātu ģeneratoru, kuru sauc SMELLIT.
SMELLIT pievienos mājas izklaidēm smaržu dimensiju

Līdz šim līdzīgus konkrētās idejas variantus ir piedāvājuši daudzi, taču vienmēr ne īpaši veiksmīgi. Dizaineris Nuno Teixeira ir pārliecināts, ka viss izdosies. Izmantojot bāzes aromātus, iekārta spēs ģenerēt smaržas, kuras atbildīs uz ekrāna notiekošajam. Tiek solīta dūmu smarža, slimnīcas atmosfēra, tikko pļauta zāle, rozes un, saprotams, arī ļoti slikta smakas. Iekārtas radītāji uzskata, ka šo jaunumu varēs lietot kopā ar spēļu konsolēm, datoriem, mājas kino sistēmām utt. Kāda varētu būt jaunuma cena, un kad tas reāli būs nopērkams, pagaidām nav zināms.

http://zparks.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV