Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

Jaunākās paaudzes LG CINEMA 3D televizors – vēl viedāks, ar tūlītēju savienojamību un izcilu attēla kvalitāti

Anete Gribuste, 11.10.2011. 11:28

LG Electronics (LG) mājas izklaides entuziastiem Latvijā jau no novembra piedāvā novērtēt jaunā LG LW980S 3D televizora priekšrocības – ar LG CINEMA 3D, SMART TV, kā arī NANO FULL LED tehnoloģijām.
Jaunākās paaudzes LG CINEMA 3D televizors – vēl viedāks, ar tūlītēju savienojamību un izcilu attēla kvalitāti

"LG LW980S būs īstā izvēle tiem, kuri novērtē LG gadiem pilnveidotās, inovatīvās tehnoloģijas. Ar šo izstrādājumu noteikts jauns kvalitātes standarts savienojamības, attēla kvalitātes un mājas izklaides jomā," uzsver Havis Kvons (Havis Kwon), LG Electronics Home Entertainment Company prezidents un izpilddirektors.

Turklāt LG LW980S komplektācijā ietilpst ērtas un vieglas 3D brilles, ko nav vajadzība atkal un atkal uzlādēt. Savukārt ar iespēju 2D formātu konvertēt uz 3D formātu, LG LW980S televizors kliedē bažas par nepietiekamo 3D saturu, nodrošinot iespēju ikvienu pārraidi vai filmu vērot trīs dimensijās.

CINEMA 3D, pasaulē pirmā 3D displeja tehnoloģija, saņēmusi arī tā dēvēto Flicker-Free (bez ņirboņas) sertifikāciju no TÜV un Intertek, divām Eiropas respektablākajām aģentūrām. Savukārt plašais skata leņķis ļauj kuplā draugu vai ģimenes lokā sekot līdzi televīzijas ekrānā notiekošajam praktiski no jebkuras vietas telpā.

Turklāt ar Magic Motion tālvadības pulti, LG LW980S lietotājiem būs nepieciešami tikai pāris klikšķi, lai piekļūtu teju neierobežotam satura klāstam. Savukārt ar Smart Share ļauj dalīties ar saturu starp lietotāja televizoru, mobilo tālruni un citām digitālajām ierīcēm.

LG LW980S uzlabots arī ar NANO FULL LED apgaismojuma tehnoloģiju, kas nodrošina spilgtāku un skaidrāku attēlu. Savukārt TruMotion 400Hz nodrošina nevainojamu attēla kvalitāti pat asākā sižeta pārraižu laikā.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV