Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

HP ColorLok drukas papīra programma veiksmīgi attīstās

Katrīna Lulle, 11.10.2011. 13:42

HP informē, ka ColorLok® drukas papīra pārdošanas apjomi sasnieguši jau 2,1 miljardu iepakojumu1 kopš programmas ieviešanas 2008. gadā. Šī gada martā vien tika pārdoti 1,3 miljardi iepakojumu, liecina HP dati.
HP ColorLok drukas papīra programma veiksmīgi attīstās

Patlaban vismaz 220 papīra ražošanas kompāniju visā pasaulē piedāvā produkciju ar ColorLok tehnoloģiju, piemēram, Inapa, Domtar, JK Paper, Antalis International un citas.

ColorLok tintes drukas kvalitātes faktori ietver:
Bagātīgākas, košākas krāsas, izteiktākus, tumšākus melnos toņus un ātrāku tintes nožūšanas laiku, pateicoties speciālām piedevām, kas notur tinti uz papīra virsmas.
Pārstrādātie biroja papīri ar ColorLok tehnoloģiju nodrošina blīvu, kvalitatīvu tintes druku un piedāvā uzlabotu pārstrādājamību.
Visi ColorLok kvalitātes standarta papīri tiek stingri testēti uz biroja drukas aprīkojuma veidiem - tintes un lāzerprinteriem, kā arī kopētājiem. Tas palīdz garantēt visaugstāko veiktspēju un nemainīgus, uzticamus rezultātus. Papildinformācija pieejama www.hp.com/go/colorlok.

Par „Hewlett-Packard"

HP radītajām jaunajām tehnoloģijām ir svarīga nozīme ikviena cilvēka, uzņēmumu un sabiedrības ikdienā. Pasaules lielākā informācijas tehnoloģiju kompānija HP piedāvā drukāšanas un personālās skaitļošanas iekārtas, programmatūru, IT pakalpojumus un infrastruktūras risinājumus. Plašāka informācija par HP (NYSE: HPQ) pieejama http://www8.hp.com/lv/lv/home.html

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV