Pirmdiena, 29.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Raimonds, Laine, Vilnis;

LG Electronics papildina viedtālruņu klāstu ar Optimus Sol

Anete Gribuste, 13.10.2011. 09:57

LG Electronics (LG) mobilo komunikāciju entuziastiem Latvijā jau šomēnes piedāvā jaunu LG Optimus sērijas viedtālruni – LG Optimus Sol (LG E730). Ar Android 2.3 Gingerbread platformu, šis 9,8 milimetrus plānais viedtālrunis ar 3,8 collu OLED displeju būs labākā izvēle tiem, kuri meklē vienkārši lietojamu un jaudīgu viedtālruni. Turklāt tālruņa displejs veidots īpaši pārdomāti, nodrošinot spilgtu un skaidru apgaismojumu pat saules gaismā.
LG Electronics papildina viedtālruņu klāstu ar Optimus Sol

"LG Optimus Sol atšķiras no līdzīgiem 1GHz Android viedtālruņiem ar demokrātisku cenu. Turklāt viens no labākās kvalitātes displejiem tirgū ļaus LG nostiprināt līdera pozīcijas pasaules mobilo tālruņu tirgū," uzsvēra LG Electronics Mobile Communications Company prezidents un izpilddirektors Dr. Jong-seoks Pārks (Jong-seok Park).

LG Optimus Sol (LG E730) eleganto dizainu un tikai 9,8 minimetru plāno korpusu papildina jaunākie tehnoloģiju sasniegumi - ērta interneta pārlūkošana ar 1 GHz CPU, kā arī uzlabots Flash 10.1 uz 3,8 collu WVGA displeja.

Turklāt šajā viedtālrunī izmantota arī uzlabota jaudas vadības sistēma, kas palielina baterijas darbības ilgumu pat par 20 līdz 30 procentiem. Tāpat LG Optimus Sol (LG E730) ir arī 5.0 MP kamera un pilna multimediju DLNA un Wi-Fi Direct savienojamība.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV